Gizli Üye(30-35)+1 yılDöker ama jiletle almıştan farklı yapmaz bir de bu kimyasal olduğu için deride hassasiyet yapabilir benim her yerimi cayır cayır yakmıştı iğrenç bir şeydi.
25 Yorumla
Soran+1 yılYaksın yeter ki döksün 18 yaşındayım babam kıllarımı almama izin vermiyor gizli gizli alıp kullancam orman gibi oldu vücudum yeter yani
Cevap sahibi+1 yılDene bakalım ama o zaman da görecek zaten ki
Cevap sahibi+1 yılAma 2 haftaya kalmaz yeniden uzamaya başlar haberin olsun
Soran+1 yılYaptıktan sonra söylesem bir şey olmaz zaten kızacak hali yok ve yaptım, kıllı bacakların yerini pürüzsüz ve muhteşem bacaklar aldı! Bunlar benim bacaklarım!
En İyi Cevaplar
Tüyo var.
Numuneci amca satıyor :)
alacaksanhemenalalmayacaksanhadisanabaybay.com :)
Tüyo kullanacaksan kullan kullanmayacaksan kıllan nokta kom :)
Espiri bir kenara benim bildiğim kadarıyla henüz o işi tam gören bir krem yok.
O televizyonlarda döküyor dedikleri kremler tüyleri taş gibi sertleştirdiği için akabinde ovalandığında dipten koparıyor. Yani dökmüyor ve o şekilde o bölge daha da tüyleniyor.
Ancak şu var. Ağda ile alınmış olan bir bölgeye Avon'un Skin So Soft adlı tüy oluşumunu geciktirici ve seyreltici losyonu geceleri yatmadan önce sürülürse zamanla o bölgedeki tüyler çok hafif ve sarımsı bir şekilde çıkacak duruma gelir ve bu da bir nebze de olsa kişiye göre yeterli olabilir.10 Yorumla
+1 yılTüy dökücü kremler istenmeyen tüylerden kurtulmak için acısız yöntemlerden biri. İyi yönleri olduğu kadar, kötü yönleri de var aslında. Tüy dökücü kremlerin faydaları; diğer tüy alma yöntemlerine göre acısız ve pratik olmaları. Çok yaygın olmasa da içeriğinde bulunan maddelerden ötürü bazı ciltlerde alerjik reaksiyona sebep olabiliyor.
Tüy dökücü kremlerin kokuları da rahatsız edici olabiliyor. Bunu önlemek için kullandıktan sonra cildimize güzel kokulu bir nemlendirici krem uygulayabiliriz.00 Yorumla
+1 yılBazen ben de kullanıyorum. Acısız ve kolay olduğu için tercih sebebim oluyor. Ben faydalı buluyorum. Kremi uyguladıktan sonra iyice yıka ve nemlendirici sür. Beyaz tenli ve hassas cildim olduğu için hemen kızarıyorum çünkü. Her markaya da güvenme tabii.
00 Yorumla
veet kullan o daha iyi.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama pahalı yani 40 TL var yanımda yengem verdi babam para vermez kıllarımı almamı istemiyor yobazlık başa bela
Soran+1 yılDenedim aynen pek iyi değilmiş spatulayı sürünce çıkmadılar ama zayıfladılar yani ben de üzerinden jiletle geçtim hemen hepsini aldı pürüzsüz oldu
+1 yıltüy dökücü kremin kötü yanı şu küçük tüylere etkisi olmuyo illaki büyümesini beklemen gerekiyo o yüzden işimi görmüyor benim ben her şeyi kullandım yeri geldi jilet de kullandım tüy dökücü krem de ağdaya da gittim laser de yaptırdım. kesin bir çözüm istiyorsan laser yaptır ama canın o kadar çok yanacak ki dayanabilir misin bilmiyorum :) git gide azalmasını istiyorsan ağda yaptır. olmayan yerde bile çıksın istiyorsan jilet kullan o kadar bekleyip de sonucta işe yaramadığını 1 haftaya kalmadan yine çıktığını görmek için de tüy dökücü krem kullan :)
00 Yorumla
+1 yılbence bu konularda en çok kadınlara güven. tüy dökücü kremlerin hepsi iyi değil kullanacaksan önce ufak bir alana deneme yapmak lazım bazıları alerji gibi tahriş edebiliyor. tüy dökücü kremin jiletten farkı yok. aynı jilet gibi kıl köküne dokunmadan kılı ortadan kaldırıyor. jilet yaptıktan sonra tekrar hemen çıkmaya başlıyor ya tüy dökücü krem de öyle belki bir kaç gün daha geç çıkıyor hepsi bu. ağda yaptıramıyorsanız en iyisi lazer hem kılları tüy gibi inceltir hem de yok eder
32 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılİstenmeyen tüylerimizden kurtulmak için tercih ettiğimiz yollardan biri. Kolay yoldan tüylerden kurtulma imkanı sunuyor. Faydası gibi zararı da olabilir. Her tüy dökücü krem aynı sonucu ve etkiyi bırakmaz.
Önce küçük bir alana sürüp alerji yapıp yapmadığına bakabilirsin. Bu tür kremler alerjiye sebep olabiliyor. Bilindik markalara bakabilirsin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Saç Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kullanmadım gadasi
00 Yorumla
+1 yıl1-2 gun. Ancak acısa da almanı tavsiye ederim zamanla deri alışıyor ve tuy kokleri eskisi kadar kalın olmadığı için pek acıtmıyor. Ha sürekli çekemem diyorsan lazer yaptırmanı tavsiye ederim her seans için 20 30 tl alıyorlar ortalama sekiz seansta bitiyor. Bidaha canın da acımaz.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılLazerden korkuyorum
- +1 yıl
Hiiiiiiiç korkma. Sinek ısırığı kadar :)
+1 yılkesinlikle kullanma çok eskiden halamlar yüzüme sürdü yüzümde aşırı sivilce falan oldu yara oldu maf olmuştu bildiğin ve kıpkırmızıydım delirmiştim hala izleri de duruyor sen düşün kullanma yüze normal olarak da kullanma çok sert ve çok çıkarıyor kılları
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBu tip kremler zaten kullanma uyarılarında yüze göze başa ve cinsel organlara kullanmayın diyor
- +1 yıl
tam ben bacağa da kullandım aşırı sert çıktı kökünden almıyor jilet gibi ama jiletten daha kötü çünkü kimyasal
Anlatayım:
Bu yaşıma kadar hep jilet kullandım. Jilet tehlikeli bir alet bazen kesiyodum o derece🤣 birde tüy dökücü ürünleri genital bölgede kullanmak tehlikeli diyorlardı ben ona rağmen gidip veet tüy dökücü köpük aldım. Süper bişi! Gerçekten jilet zaman kaybı. Hiç tahrişte olmadı özellikle erkeklerde testisler için büyük kolaylık. Vücudunun her bölgesinde kullanabilirsin. Yanlız jilet gibi sıfırdan almıyor çok kısa bırakıyor onuda çekince kopuyo zaten. Yani kullanmanı tavsiye ederim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar tüyleri döküp azaltmıyor öyle kendi kendine
o gün sürüp bekletiyosun sonra içinden çıkan spatulayla (permatikle alır gibi) sürterek alıyosun aslında cildin dışındaki kısmı kırıyor hepsi o
1 hafta içinde de tekrar çıkar ayrıca ve çok pis kokuyo10 YorumlaGenital bolgene ozel kil dokucu krem kullanmazsan yanar ve tahris olur acidan aglarsin, sesunun erkek icin duy dokucu kremi var eczane ya da marketten onu al
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltüy dökücünün özelide mi varmış
evet o dediginden alırsam iyi olur
kılların tekrar çıkma günü ne zaman acaba
+1 yılEvet jiletle aynı hatta jiletten daha kötü diyebilirim. Jilet en fazla 7-8 günde falan çıkarırken tüy dökücü 2 günde hemen çıkarıyor tüyleri. Ve tüyleri çok sertlestiriyor kesinlikle kullanma jilet kullan daha iyi
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen ne kullanıyorsun.
- +1 yıl
Ben ağda kullanıyorum canım. sende kesinlikle ağdaya devam et her ne kadar acı verici ve zahmetli olsa bile.. Normalde insanlar jiletten, tüy dökücüden sonra ağdaya başlar sen tam tersini yapıyorsun yapma ya
+1 yılBu kremin herhangi bir zararı olduğunu henüz duymadım ki bende kullandım bir ara jilet gibi bir şey kılı zayıflatmıyor bence güvensiz kökten bile dökmüyor ama hamam otu yağı yani diğer adıyla hürrem yağı kesin çözüm seyreltiyor :)
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKökten dökülmesini ya da fazla seyrelmesini istemiyorum zaten. Çok seyrelmesi ya da çok gür çıkması tam bir kabus olur :( Daha farklı çözüm yolları bilen arkadaşlar yazabilir. Özellikle spor yapan ve bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
- +1 yıl
ben spor yapıyorum ve hamam otu yağı kullanıyorum gayette memnunum
Gizli Soran+1 yılSorun şu ki herkes farklı bir şey söylüyor. Forumlarda da araştırma yaptım. Kimi Hamam Otunun arttırdığını kimi seyrelttiğini söylüyor. Güçlendiriyor diyen krem öneriyor. Krem güçlendiriyor diyende hamam otu öneriyor. Güçlenmesini istemiyorum ama çok seyrelmesini de istemiyorum :( Garanti bir çözüm yok sanırım :(
- +1 yıl
evet. s
Ozellikle kızlar demissin kızlar penis kılı almıyor kardeş amaç belli neyse bosver al tuy dökücü oneririm bende kullanıyorum
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılözellikle kızlar dememdeki amaç onlar daha çok bu ürünleri kullanıyor
bizler daha çok jiletle filan yapıyoruz bu işi
ürünün adı tüy dökücü e bu penistekiler kıl
şimdi tüy dökücü kıl döker mi diye bir düşünce oluştu kafamda kozmetik ürünlerinden en iyi anlayanlarda kızlar ondan böyle bir soru sordum
+1 yılTüy hayvanda olur, insanda kıl vardır. incesine de kıl denir kalınına da. Ben bu sitede bir kere tüy demiştim kezbanın birisi demediğini bırakmamıştı bana. Umarım size de saldırır :D
10 Yorumla
+1 yılTuy dokucu krem o bolge icin en son uygulanacak seydir. Buyuk bir ithimal tahriş yasayacaksin. Epilasyon aletinin kesici basligi daha uygun bence
10 Yorumlakullanırım ama hassas bölgelerde belli süreyi aşmamak lazım özellikle bayanlar daha dikkat etmesi gerekir...
00 Yorumla
+1 yılAy yok kıızz öyle şey ne kullancam 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂 amaann yandan 💃💃💃💃💃💃💃
00 YorumlaEn iyisi hic almamak, tuy dokucu kremler de gurlestirir.
Zaten dokmuyor onlar sadece kesiyor killari yani kokler duruyor.00 Yorumla
+1 yılEğer tüylerin çoksa sakın tuy dokucu kullanma derim çünkü çok sert çıkartıyo vede 2-3 günde çabucak uzuyo ve çok kotu bir gorunum sağlıyo bence tuy dokucu kullanma derim ağda kesin çözüm
10 Yorumla
+1 yılDeneme derim ben ağda en iyisi çünkü krem kesiyor kökünden almıyor ve de çok uzun süre kullanınca bölgedeki tüyleri kalınlaştırıyor -,-
00 Yorumla
+1 yılKalite farkı biri cildi nemlendiriyor işlem sonunda herhangi bir acı yara bırakmıyor olabilir fakat ucuz diye kötü bir marka olmasi gerekmiyor.
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılo zaman alacağım kremde nemlendrici özelliği olsun?
- +1 yıl
Evet cildini tahriş etmemesi gerekiyor benim arkadasim (erkek) veetin köpüğünü kullaniyordu ve memnundu
Gizli Soran+1 yılveet krem alırım bende büyük ihtimal,1 tüp yeter mi? :/
- +1 yıl
Tüy oranına bağlı zaten bu ürünleri çok sıkmamak gerekiyor ürün duzgunse az miktarda bütün tuylerden kurtulursun arkadasim bacakları için kullanmıştı ama pek tüy sorunu yoktu o yüzden rahatti
Gizli Soran+1 yıltüylerim fazla, önce makine ile kısaltırım sonra kremle alırım zaten. teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Rica ederim yaklaşık 20 dakika ilk defa tüy muhabbeti yaptım Allah yardimcin olsun :)
Gizli Soran+1 yılahahahahha eyvallah :D
Tuy dokucu kremler koklerini kalinlastirir sakal gibi cikmaya baslarlar. Mecbur popoyu acip lazere tutcan.
04 Yorumla
+1 yılben tüy dökücü krem kullanıyorum tabii hergün değil. 20 günde bir filan... jilet asla kullanmam riskli bide tam almıyor...
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılJiletsiz tamamen alabiliyosun yani?
- +1 yıl
aynen... jilet iyi değil bana göre ayrıca çok ta iyi almıyor kesme riski de var.. hassas bölge sonuçta... tamamen temizliyor genital organ çevresini:)))) 1 ay yetiyor yani..
Gizli Soran+1 yılTesekkurler :)
+1 yılBende kullanmayı planlıyorum ama sprey olanını bazı arakdaşlar Ağda diyor ama onunda acısından durulmaz ki be hacı. :(
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAcısını geçtim daha sık çıkarma ihtamali var o yöntemin sonra önü alınmaz bu işin.
- +1 yıl
Bende spora başladım tüğler büyük engel bu yüzden bende azaltmak istiyorum ben biraz kıllıyım Jilet vurucaktım korkuyorum daha fazla çıkaracağı için seninde düşündüğün gibi Sprey veya Krem kullanıcam ne kadar etki yaratır hiç bilmiyorum geriye Ağda kalıyor ama dediğin gibi işte durumu ne olucak belli değil ya da en kökten çözüm Lazer olacakki oda bana gelmez en mantıklı çözüm Sprey veya Krem gibi. :/
Gizli Soran+1 yılAynen. Bende çok güçlenmesini ya da çok seyrelmesini istemiyorum. İkisi de çok kötü geliyor. İyice araştıracağım artık yapacak bir şey yok. Hamam otu hakkında da emin değilim... Onu da öneren var...
- +1 yıl
Onu daha önceden hiç duymadım ama olabilir doğal yollarlar hereşyin tedavisi mevcuttur ben doktora gidicem iyice öğrenicem herşeyi bence sende hastaneye git doktor tavsiyesini al kardeşim.
Gizli Soran+1 yılRamazandan sonra bende düşünüyorum hocam öğrendiğin kesin bir bilgi olursa paylaşırsan mutlu olurum...
- +1 yıl
Tamam kardeşim hallederiz Fıtness'a gidicem Ramazandan sonra o dönem arasında kullanmayı planlıyorum şimdilik evde egzersiz yapıyorum Dumbell, el ve kol yayı, Revoflex Xtreme aleti ile. :)
Hem kremle temizleyeceksin hemde gur cikmasini onleyeceksin yok öyle bir dunya azalmasini istiyorsan ya agda ya da lazer baska yolu yok:)
00 YorumlaHa jilet ha krem farketmez kremle uğraşacağına jilet kullan
10 Yorumla
+1 yıltüy dökücü krem kılları kökten götürme aksine kırıyor ve jiletten berbat çıkıyor asla yapma
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılo halde yine jilete kaldık anlaşılan
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılTüy dökücü kremle olmuyor denedim ben dostum. Kıllar kalın geliyor :)
10 YorumlaSevgilinle falan havuza mı gideceksin?
4 5 saat idare eder heralde.. O kadar hızlı çıkacak değil..19 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBelli olmaz,1 günde çıkarıyor kremler. Hayır nişan için askılı kollu elbise giyeceğim..
Gizli Soran+1 yılO da doğru
Gizli Soran+1 yılBen beyaz tenliyim, omuz sırt tüyleri esmerlerde çıkar
Gizli Soran+1 yılİşte koltukaltıydı
Gizli Soran+1 yılKontrol edicez artık 😄
Krem köke etki etmez yüzeyden alır. Tüyleri azaltmaz yani
Jilet gibi bir şey sadece sertleşmesini engeller
Hiçbir zararı olmaz00 YorumlaTüy dökücü kremin jiletten hiçbir farki yok deneme derim daha çok çikar
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamam teşekkür ederim yorum için.
tüy dökücü krem killarin daha sert cikmasina sebep oluyor, önermiyorum.
10 Yorumla
+1 yılKimyasal. Onu kullanmak yerine jiletle al daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılJilet artık yok kardes.
Jilet Ahmet jantı abimizdi ;-)02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah rahmet eylesin
- +1 yıl
:) :)
Bir fark yok ayni jilet gibi yine ayni kisa surede cikariyor ve ayni sonuclar😝😤
00 Yorumla
+1 yılSpatula derken? Bildiğin boya işlerinde falan kullanılan mı? O nasıl birşey lan
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgüldürdün. yok öyle değil interneten bakabilirsin
- +1 yıl
yok bilmediğim için öyle sandım ben
Jilet gibi çıkarıyo orman kaçkını gibi gezersinmo kollarınla. Kolda acımaz bee sen acı görmemişin
07 Yorumla- +1 yıl
Jartiyer kullanan hatun kalitedir. Rengi ne?
- +1 yıl
Benim istememin bir önemi yok
- +1 yıl
Profil foton çakma mı bilmiyorum büyük ihtimal senin deģil ama bu hatuna benziyordun ama benzediğini varsayarak söylüyorum bence beyaz ama seninkinjn o derece zevkli bir erkek olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Me alaka kedi ciğer nerden çıktı şimdi bu muhabbet
+1 yılTüy dökücüler jiletten farksız sadece daha az tahriş ediyor.
00 Yorumlakrem ile jilet aynı etkiyi verir
ağda temiz ve iyidi00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarım kullanıyordu yok öyle birşey diyorlar eğer makineyle felan alırsan daha çok çıkabilir
00 Yorumla
+1 yılSprey kullandim ve hic memnun kullanmadim. Kremi de asagi yukari aynidir
01 Yorumla- +1 yıl
Kalmadim*
+1 yılpürüzsüz yapar ama ilk gün belki dayanabilir ama pek sanmıyorum kıl uçları siyah siyah belli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuy dokuculerde ise yaramazki. Kopuk daha etkili cunku. Ayrica cok pahali ya ne gerek var agda hem daha hesapli gem daha temiz bence hemen kendini alistir agdaya
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa zaten lazer yaptırıcam eylülde ağda morartıyor zaten pek istemiyorum da acil ve pratik bir yöntem lazım
Cevap sahibi+1 yılSesu kullanmada ne kullanirsan kullan veet guzel mesela
+1 yılJiletle tüy dökücü arasinda fark yok ikiside sert yapar
00 Yorumla
+1 yılJilet kullan daha iyi. Zaten krem de jilet gibi yapıyo kökten almıyo. Ayrıca kötü kokuyo ve tahriş edebiliyo
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldaha gür çıkar :/
- +1 yıl
Aynı ya jiletle krem
Gizli Soran+1 yılberberde bile derler, bıçak değirme diye :D
- +1 yıl
Jilet de yüzeysel, tüy dökücü de yüzeysel. Kökten almıyolar. Gürleştiriyolar. Üstelik tüy dökücü tahriş ediyo ve kötü kokuyo. Tercih senin
Tüy dökücü krem kullanma bence daha fazla çıkmasına neden oluyo ben bir aralar kullanmıştım hiç bir işe yaramıyo aksine zararı oluyo
00 Yorumlahiçbiri canım cidden veet belki biraz daha iyi olablr
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnormalde hiç kulanmam jilet falan ama mecbur krem kullanmam lazım bu sefer hiç kullanmadım şimdiye kadar
tüy dökücü kremler hem daha çoğaltır hem de kısa sürede çıkar aslında dayanabilirsin ağda yaptırsana
02 Yorumla- +1 yıl
Ağdaya dayanabilir miyim ki hangi ağda peki
Saç Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. ya jilet ya da ağda kullan. kimyasal değmeyin vücudunuza
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler
+1 yıltuy doucu rem alacaksan depidak ve buna benzer tuy dokucu krem kullanmanı onerırım...
00 YorumlaYapma. Lanet bisey tuyleri kalinlastiriyo, erken cikariyo.
00 Yorumla
+1 yılbazı tüy dökücü kremler güçlendirir bazıları zayıflatır. güvenilir bir yerden kendine uygun olanı alabilirsin. zararının da olcağını sanmıyorum
00 YorumlaJiletten bir farkı yok kremi falan bosver agdaya daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir zararı yok. Krem kullanımından sonra ne zayıflıyor tüyler nede güçleniyor. Olduğu gibi. Yüzeysel yani jiletten bir farkı yok ama jilet tüyleri güçlendiriyor.
00 Yorumla
+1 yılTüy dökücü kökten almıyor bildiğim kadarıyla. Kolay uzuyor yine..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanayin dedim, 2-3 sene once 3.5 liraya bir tup aldim. Bildigin kiriyor killari, yani jilet gibi dusun.
En iyisi agda sanirim :)10 Yorumla
+1 yılAdam yazmış işte 24 saat içinde girmeyin niye zorluyorsun :P
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılama önerilir demiş girmeyin dememiş :D
- +1 yıl
adama önermiş işte :P :D
sakin kullanma ekstra besliyo kil koklerini git lazer yaotir
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılLazer seansı ne kadar oluyor bilgin var mı
+1 yılBırakamazsın bile. Tüy değil kıl olurlar artık iğrenç
00 Yorumlasakın kullanma. temızlıkde skntı yok hemen tuglerı dokuyo ama sert ve gür cıkartıyo
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHadi ya o zaman bacaklarima kullanmayim madem oyle bikini bölgesi zaten sert ve gür orda bişey degismez o kisma kullanrn bende bosa gitmesin..
Gizli Soran+1 yılAmaan uğraş dur biktm valla ya.. saol cevabin icin :)
Var ben spor yaptığım için bacaklarım ağrıyordu kıl kas gelişmesini önler ve bazen ağrıtır bazen weet tüy dökücü ile döküyorum bacaklarımı tertemiz
00 Yorumlakullanıyorum ama genital bölgeye yapılmaz acaip kizartiyor çok fena sonra acıyor falan ben sadece koltuk altı bacak kol falan ise yarıyor bir
00 Yorumla
+1 yılben kullandım çok feci allerji yaptı beni cok acıdı vücüdum tavsiye etmiyorum
00 Yorumla
+1 yılYa bende almayı düşünüyorum daha fazlamı çıktı ilk jiletlemi aldın?
Sonradan fazla çıktımı?04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet ve kıllar sertleşti
- +1 yıl
Fazla çıktımı peki bana önerirmisim sence alayımmmk?
Gizli Soran+1 yılBence alma hem zor hemde sertleştiriyo makina ya da krem iyidir
- +1 yıl
Ha makineye vurum yani
- Devamını Gör (182)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler