Almayayım o zaman.Cevaplar için teşekkürler..
Tüy azaltıcı kremler gerçekten işe yarıyor mu?
Almayayım o zaman.Cevaplar için teşekkürler..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben faydasını görmüştüm ama şöyle bahsedeyim önce tüyleri kökünden alıyosun makine veya ağdayla artık neyle alıyosan.sonra tüyler çıkana kadar her gün düzenli olarak temizlediğin bölgeye kremi sürüyosun masaj yaparak ..Düzenli bir şekilde yaparsan ayva tüyü kadar azalma gösteriyo gerçekten..Dene derim ben .Yan etkiside yok..ama dediğim gibi azaltıcı olduğu için kökünden almak zorundasın tüyleri ..
Ayva tüyü nedir? Kökünden alındıktan sonra uygulandığını biliyorum, herkes öyle yapmıştır herhalde, zaten kutusunun üzerinde yazıyordur.Çoğu kişi memnun kalmamış..
Bacaklarımda öyle tüyler kalması da iyi olmaz ki benim için.Yine ağda yaparım yani, değişen bir şey olmaz..
canım bnde depikürü denedm 3 seanstan snra altıyo yazısına inanablrsin gercekten azaltıyo baya döküldüler
hiç bir şeye yaramıyor bir aralar kramplar giriyordu bacaklarıma bende doktora gittim susuzluk tan dır dei bir de bacaklarını al dedi kaslara giden suyu çekmesin diye aldım bir iki ay ama bacak kıllarım fırça gibi oldu
pek yaramaz. Bioder hele çok boş.
Şimdi dürzünün biri yanlış anlar baskette takım arkadaşlarım ayakları için kullanıyordu.
magnum pink yiyen erkek vurduruyormuş diyolar .s.s.s. dllflflflfl
@güncelleme@soran burda bana sesleniyo :(((
@corp nolmuş la
bu arada gösteririm ama vermem :(:(8 dgsgfdsgs
Cevap
15Cevap
Uzunca bir süredir ağdanın kölesi olarak yaşayan kuzenim geçen yaz başı gibi bioder biocure ürününü almıştı. Ürünü kullandıktan sonra falan da güneşe çıkılabilmesi ve kokusuz olması, ürünün en güzel özelliği olsa gerek. Kullanımından itibaren ikinci ayda falan etkisini göstermeye başlamıştı ürün, tabii bunu gören ben durabilir miyim? Duramadım gittim bir tane de ben aldım. Ağda yapabilen bir insan olmadığım için tüy dökücü kremlerle yaptığım işlemler sonrasında uygulamaya başladım bu kürü. Kılı kökten alan bir işlem uygulamadığım halde, kuzenime göre biraz daha geç etkisini gösterdi, ama burada asıl önemli olan buna rağmen etkisini göstermiş olması bence. Şu an kuzenimle benim, tüy konusunda kafamız o kadar rahat ki sana anlatamam :) Elbette ki uygulama yönteminden tut, cilt tipine göre değişiklik gösterecektir ama ben mutlaka denemeni tavsiye ederim, pişman olmazsın :)
Benim çok hassas bir cildim var ve bu yüzden maalesef ki lazer epilasyona gidemiyorum. Direkt alerjik reaksiyon gösteriyor cildim. Bu yüzden yıllardır lazer epilasyona gitmeden ağda derdinden nasıl kurtulurum sorusuyla birlikte yaşıyorum. Yaptığım araştırmalar beni bioder biocure setine yönlendirdi. Evde, kendi kendimize lazer epilasyon yapmamıza yardımcı olan minik, üçlü bir kür seti kendisi. Çok rahat bir kullanımı var, çok zahmetsiz. Kılı kökünden aldığımız herhangi bir epilasyon türünden sonra üç şişeyi, üç gün boyunca ayrı şekilde, gün aşırı uyguluyorsunuz. İnternet sitelerinde kullanımına dair detaylı bir anlatımı var inceleyin isterseniz. Ben 6-7 aydır kullanıyorum, işe yarayacağına pek inanmıyordum fakat şu an tüylerimde inanılmaz derecede azalma var. Şu an hala çıkan tüylerimse inceldiği için neredeyse görünmüyor bile, hatta çektiklerim elimde kalıyor :) Koku gibi bir sorunu da yok, sıfır koku, sıfır uğraş. İnanılmaz rahat bir ürün. :)
Lazer dışındakiler hikaye
Limon tuz karışımı
Ezilmiş sarımsak-kül haline getirilmiş soğan-kara merhem (ahmet maranki karışımı)
denenebilir , ikisini de denedim ama uzun süre kullanmadım,
yanaklarımın üzerindekiler için istiyordum
şimdi 10 seans için 500 tl istiyorlar lazer,
hayır yaramıyor. şişirmece bence. kozmetik yaklaşımdan ziyade geleneksel ya da teknolojik yaklaşımlar etkili.
Azaltıyor sadece. Errsağın tüğ azaltıcı losyonunu kullan bitkisel.
ersağın tüy azaltıcı losyonundan kullanıp memnun kalan cok bende almayı dusunuyorum bakalım
anlatıldığı gibi değil pek fazla etkisi olmuyor ama azda olsa işe yarıyor
jiletten farkı yok.kullanma jilet daha pratik gene ama git ağda kullan canın yanıyosa tüy dökücü kullan
hiç bir işe yaramıyor boşuna paranı harcama.tek ve kesin çözüm lazer ya da iğneli epilasyon.
ula millet kıl çıkarmak için lazere gider bunlar kıldan kurtulmak için türlü türlü yollara baş vuruyolar. vallahi bir acayipsiniz..
yaramadığını duydum ağdayla azalıyor zaten..
Ağdayla kaç yılda azalır acaba, daha azaldığı yok :D
Kişiden kişiye değişir demek ki..
Benim bir arkadaşım faydasını görmediğini söylüyor ama düzenli kullanmıyor. Bir de affedersin çok kıllı bir arkadaşım :))
Çok kıllı olmasıyla ilgilenmiyordum tatlım :D :D
sanmam onlar asla ise yaramaz ben lazer yaptirdim en temizi ve 100de yuz yok ediyor butun killari
yaramıyor.. bıraktğn gibi eski haline döner
Pek işe yaradığı söylenemez
Kıl köklerinin yakılması ile yapılan lazer epilasyonda bile kıllar tekrar çıkıyor tüy azaltıcı sözde losyon ve kremler işe yararmı :)
Lazerlerin çeşitleri var.Alexandritela lazer cihazıyla yapıldığında geri çıkmıyor tüyler..
bende merak ettim yaramadığını öğrenmiş oldum
ben çok denedim hiç biri bir moka yaramıyor.
evet faydalı gerçekten
Bence işe yaramıyor...
Dokmesine dokuyorda ayni tuyler geri cIkIyor :):)
azaltmaz artirir en iyisi lazer tedavi
kızlar ağda erkekler cilet gerisi yalan :D
hamam otu kullan kesin çözüm.
sen kullandın mı ?
evet askerde kullandım.. cok da iyiydi. onun kremide var diye biliyorum.. ilaç şeklinde çok iyi ama
dökücüler pek işe yaramıyo ama azltıcıları bilemem
:p bayanların kullanması gerek.
yalan ya psikolojik
hemde nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar