Göğüs için tüy dökücü kremleri soruyorum bu soruda. Sırtımda hiç yok başka yerlerimde de yok ama göğsümde var. Tüy dökücü sprey sıksam falan dökülür mü kıllar, kullanımı nasıl? Tüy dökücü kremler işe yarıyor mu?tüy dökücü krem işe yarıyor mu?
Sırf vaktim yok diye tüy dökücü sprey kullanmak zorunda kaldım. Gerçekten bin pişman oldum bunu yaptığıma. Koyu bir görüntü bıraktı. Hiç kullanmasaydım daha iyiydi kesinlikle. Sonrada çok kalın çıkardı ve çıkan yerler çok kaşıntı yaptı. Bin pişman oldum desem yeridir. Ayrıca her yeri dökmüyor. Bazı yerleri döktü bazı yerler kaldı niyeyse.
tüy dökücü sprey işe yarıyor mu?
Tüy dökücü spreyler kullanacağınıza jilet veya ağda kullanmanızı tavsiye ederim. Hatta jilet kullanın. Çünkü birçok insanın tüy dökücü kullanmasının en önemli nedeni pratik ve acısız olmasıdır. Jilette acısız ve pratik olduğu için onu tercih edebilirsiniz isterseniz.
Ama erkekler için çok iyi bir ürün. Babam tüy dökücü krem/sprey kullanıyor. Sırt, göğüs ve koltukaltı bölgesi için kullanıyor. Tertemiz yapıyor gerçekten. Yani kadında daha etkisiz nedense ama erkeklerde çok iyi işlev gösteriyor. Herhalde bu yüzden erkekler tüy dökücü kremleri çok fazla kullanıyor.
Tüy Dökücü Krem İşe Yarıyor mu?
Tamamen kötü olduğunu söyleyemem ama. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Tüy dökücü kremler koltuk altı bölgesini ve kolları tertemiz yapıyor. Genital bölgeyi kötü yapıyor sadece gördüğüm kadarıyla. Koltuk altı bölgemi hem tertemiz yaptı hem kararma yapmadı. Ayrıca sonrasında da batık gibi problemler yaratmadı. Ki batıklardan nefret eden bir insanım. Öyle bir şey yaratsa çöpe atarım ürünü.
saçmalama ben tüy dökücü krem kullanmanı tavsiye etmiyorum bir kaç kezban ağda korkusuna kullanıyor tüy dökücü aynı traj gibi hiç bir farkı yok sadece traj olurken jilet kullanılıyor bunda suyla yıkıyorsun filan tüy dökücüler daha kalın çıkarıyor sonra hayatta alınmaz bazılarının jilet bile kesmiyormuş o derece ayrıca tüy dökücü tüyü dökmüyor kökü kalıyor ve dahada çabk uzar tavsiye etmiyorum sonra sırtının heryerinde kıl çıkar
Ben kullanıyorum tüy dökücü sesu'nun ama daha sert çıkartıyorlar sanki. Ya da bana öyle geliyor. Ayda 1 kere alıyorum ben ama epilasyon kesin çözüm dostum.
Tüy dökücü kremler işe yarıyor. Ancak hassas bir cilde sahipsen alerji yapabilir. O yüzden hassas ciltler için olan ürünlerden kullanabilirsin. Tüyleri kökünden almayan bir ürün ama acız olduğu için erkekler tarafından tercih ediliyor. Deneyebilirsin sen de. Kremi göğsüne sürdükten sonra paketin üstüne yazan bekleme süresi kadar bekle. Ardından içinden çıkan spayula ile kremi vücudundan sıyır. Krem ile birlikte tüyler de dökülecektir. 😊😊
ya arkadaşlar kıldan tüden neden bukadr dert yanıyonuz ya nevar yani onunda bir görevi vardır vücudu teni havalandırıyor neden gözenekleri hep kapatmaya çalışıyonuz onunda ayrı güzelliği görünüşü vardır şekili vardır yapmayın yaaa traş edemiyosan söyle sevgilene etsin bakalım ne diyor
Veet kullandım askerdeyken. O zamanlar sürekli jilet kullan Allahın sıcağında kamuflaj giy terleyip pişik yapıyordu bazen yanma oluyordu bende o kremden aldım eczaneden çok ta memnun kaldım.
belki de yaptırılan yere göre değişiyordur.ama kuzenimin yaptırdığı yerler kararmış gibi duruyor. Ben hamam otu yağı diye bir şey varmış onu kullanmayı düşünüyorum.
En İyi Cevaplar