Güzellik & Bakım Tüy sarartıcı krem işe yarıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Daha önce var mı kullanan bu kremden. Almak istiyorum ama kararsızım Tüy sarartıcı krem işe yarıyor mu? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
orangegreyskyFenomen Takip Et Yoda Yaş: 31 8 ay Evet, yarıyor. Tüylerin rengini kesinlikle açıyor. Fakat tüylerde çoğalma yapıyor bilgin olsun.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 8 ay Teşekkürler Yorumla
Donotdisturbpls Takip Et Xper 2 Yaş: 21 8 ay Kuzenim uzun bir süre kullandı hatta yüzü için. İşe yarıyordu rahat da ettiğini söylüyordu ama tüy arttırmak gibi bir etkisi varmış bir de bilen kişinin yapması önemli tahriş olma ihtimali için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 8 ay Teşekkür ederim Yorumla Donotdisturbpls 8 ay Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Kol bacak için pek işe yarar diyemem ama bıyık falan sarartmaya birebir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 8 ay Teşekkürler Yorumla Görüş sahibi 8 ay Rica ederim Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 74% 8 ay Tüyunu niye sarartiyosun evladim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 8 ay Sanane 😂😂 Yorumla Anibalcortes 8 ay Tm 🙄🙄😳 Yorumla Soran 8 ay 🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Sarartıcı ne Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 8 ay Adı üstünde sarartıcı tüyleri sarartıyor Yorumla Görüş sahibi 8 ay Dökücüden farkı ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Evet, yarıyor. Tüylerin rengini kesinlikle açıyor. Fakat tüylerde çoğalma yapıyor bilgin olsun..
Teşekkürler
Kuzenim uzun bir süre kullandı hatta yüzü için. İşe yarıyordu rahat da ettiğini söylüyordu ama tüy arttırmak gibi bir etkisi varmış bir de bilen kişinin yapması önemli tahriş olma ihtimali için
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kol bacak için pek işe yarar diyemem ama bıyık falan sarartmaya birebir
Teşekkürler
Rica ederim
Tüyunu niye sarartiyosun evladim
Sanane 😂😂
Tm 🙄🙄😳
🙂
Sarartıcı ne
Adı üstünde sarartıcı tüyleri sarartıyor
Dökücüden farkı ne