Güzellik & Bakım Bu kremi kullanıp memnun kalan var mı? Öylesinebiri06255 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yağlı bir cilt tipim var bu kremi kullansam sorun olur mu? Bu kremi kullanıp memnun kalan var mı? Cevapla Cilt Soruları Memnuniyet Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu krem, nemlendirici krem değildir. Cilt tahriş olduğu zaman ve sivilcelere lokal olarak uygulanılır. Tüm ciltte yağlı ve kötü bir görüntü yaratır. 1 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Koyu kıvamlı olduğundan emilimi zordur daha çok kuru ciltler için diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
marc4lin Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl ben şu an kullanıyorum bunu gece yatmadan sivilcelerim falan sürüyorum memnunum kurutuyor hemen cilt tipi ile alakası var mıdır bilmiyorum ama memnunum 0 1 Yorumla Öylesinebiri06255 1 yıl Teşekkürler Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,6b cevap paylaştı. bende merak ediyorum bunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu krem, nemlendirici krem değildir. Cilt tahriş olduğu zaman ve sivilcelere lokal olarak uygulanılır. Tüm ciltte yağlı ve kötü bir görüntü yaratır.
Koyu kıvamlı olduğundan emilimi zordur daha çok kuru ciltler için diye düşünüyorum.
ben şu an kullanıyorum bunu gece yatmadan sivilcelerim falan sürüyorum memnunum kurutuyor hemen cilt tipi ile alakası var mıdır bilmiyorum ama memnunum
Teşekkürler
bende merak ediyorum bunu