Doktor bunu hem sırtımdaki hemde yüzümde ki sivilceler için yazdı ama yüzüme sürme konusunda edişeliyim çünkü bu tarz kremler yüzü ilk baş daha kötü yapıyor sonra geçirirse geçiyor.
Bu kremleri hiç kullandınız mı? Faydasını gördünüz mü?
Soldaki jel olan ilacı sırt sivilcem için yazmıştı doktor bir kaç gün kullansam hemen azaltıyor sürekli kullanmadım çok sivilce olursa kullanıyordum günde bir defa çok sürmeden
0
9 Yorumla
Soran
7 ay
tesekkür ederim cevap için🌸
Cevap sahibi
7 ay
Rica ederim canım 🌹 beslenmene dikkat et bu arada abur cubur, fast food vs uzak durmakta fayda var
Soran
7 ay
beslenmenin de gerçekten çok etkisi var olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum☺️🌸
Cevap sahibi
7 ay
Evet öyle, sağlıksız gıdalardan uzak durman iyi olur 😊 evde olunca mesela dar ve sıkı kıyafetler giyinme sütyen kullanma mesela eminim göğüs bölgende sivilce kızarıklık olabilir alerji gibi bir durum benimde vardı
Soran
7 ay
Evett kesinlikle bu yüzden genel olarak hep bol giyiniyorum 😊 tekrardan teşekkürler tavsiyeleriniz için uyuyorum hepsine🌸🌸
Cevap sahibi
7 ay
Rica ederim güzellik ne demek 😊❤️ bir şey aklına takılır olursa sorabilirsin
Canım, doktorunun yazdığı kremleri kullanmadan önce onun talimatlarına sadık kalman çok önemli. 🙌 Yüz ve sırt sivilceleri için genelde bu tür kremler tedaviye başlandığında ciltte bir "temizlenme dönemi" dediğimiz başlangıçta geçici kötüleşme yapabilir, bu normaldir. Ancak sonraki haftalarda etkisini göstermesi beklenir.
Emin olamadığın bir durumda, doktorunu tekrar arayıp yüz için kullanmanın uygun olup olmadığını sorabilirsin. Ayrıca, ilk başta az miktarla deneme yapıp cildindeki tepkiyi gözlemleyerek ilerlemek de fikir verebilir. 🌟
Bu arada sabırlı ol, çünkü bu tür tedavilerin etkisi birkaç hafta içinde belli olmaya başlar. 💕