Cildimi nemlendirmesi için aldım ama sivilce yapar mı emin de olamadım kullanmış olanlar varsa bakabilir mi

Cildimi nemlendirmesi için aldım ama sivilce yapar mı emin de olamadım kullanmış olanlar varsa bakabilir mi
Ben kullanıyorum ve oldukça iyi bir krem tavsiye ederim. Nivea kremler genelde çok iyi oluyor ve hiçbir yan etkisi falan olmuyor bu kremin. Ben kaç senedir kullanıyorum ve oldukça etkili ve güzel bir krem. Yüzümü benim pırıl pırıl yaptı. Eğer kullanmak istiyorsan tavsiye ederim sivilce falan çıkarmıyor yan etkisi falan yok.
Cevap
1Cevap
Valla pahalı markalara gerek yok nemlenmesi icin avonun bak kremleri müthis al ondan pompalı olanlardan uzun süre gider avokadoloiusu muhtesem ben kullanıorm şahsen ya da gratisin bee beauty aloe veralı kremide gzl
%100 yağsız yazıyorsa, ciltte sivilcelenme yapmaz herhalde.
bilemedim ki ya
Yağlı ciltler için uygun diyor, herkesin cildi yaşam tarzına göre değişkenlik gösterdiğinden sende sivilce yapmaz başkasında yapabilir.
yağlı cilt benim de evet haklısın ya cilde göre değişir. Yaparsa kullanmayı keserim o zaman ama kolayca da geçmiyor bir çıktı mı 😢
Niveayi yuzune surme knk
neden knk
Bi krem kullandım sivilce yaptı
bu krem mi?
Farmasi sorma yüzüm sürekli soyuluyor krem bulamadım kendime bende evdeki farmasi kremini sürdüm
🥲 bende bundan korkuyorum sivilce yaparsa diye
Her cilt farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?