- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen yüzüme falan kalıp sabunu asla kullanamıyorum. Çünkü kalıp sabun cildimi kurutuyor ve fazla etki etmiyor. Hassas ve kuru cilde sahip olduğum için genelde pek iyi gelmiyor. Onun yerine duş jeli kullanıyorum. Hem duş jeli çok çok güzel kokuyor hemde yüzümde kuruma hissi falan yapmıyor sabundan çok daha iyi bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 651 cevap paylaştı. Kalıp sabunlar vücudu daha çok kurutuyor. Hiç biri de doğal yapım değil, duş jellerinde seçenek çok, zararlı kimyasal bileşenler içermeyen duş jelleri de piyasada mevcut, almak isteyen alır. Gayet de iyi temizliyor, banyoda keselenip çıkarsanız sonuç temiz.
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli
01 Yorumla- +1 yıl
Sabah sabah şenlendim kızz💕
Ağır sanayi işi yaptığımdan duş jelini ve sabunu karşılaştırdım gerçekten temiz olmak istiyorsanız sabun kullanın ama konu güzel kokmaksa eğer duş jelini kullanabilirsiniz unutmayın parfümlerde güzel kokar ama sadece sizin pisliğinizin üstünü örtmek içindir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Duş jelleri nin temizlediğine inanmıyorum populer kultur ve hazircilikla aramiza girebildiler ve şu marketteki plastik lifimsi şey hiç guzel degil yine de günü kurtarır
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuş jeli kullanan kimse temizim demesin🤮🤮 Maalesef o kir gitmiyor duş jeliyle🤔 Hacı şakirle keselenirsin üzerine duş jeliyle son dokunuşu yaparsın mis gibi olursun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sabun olmamalı birçoğu duş jelinin temiz hissettirmediğini söylemiş ama tam tersi temizlik hissini veren şey vücuttaki kuruluk olmamalı duş jeli hem kurutmuyor hem de güzel kokuyor güzel bir lifle pekâlâ temizlenirse
10 YorumlaKalıp sabun kullanıyorum. Duş jelinde o temizlik hissini alamıyorum ve çok rahatsız edici bir kayganlık bırakıyor
00 Yorumla
+1 yılBu ara duş jeli kullanmaya başladım şu malum markanın ama içim hiç rahat değil jeller sağlıklı değil çünkü..
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi haci şakir kullanınca seven ilk bı kadın gördüm mastürbasyon ilk hacı şakir ile başlar 😅
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBen eskiyim ya, sadece zeytinyağlu sabun kullanırım. Özel yaptırırım. Saçımda bile onu kullanırım 😀😀
00 Yorumla Hamam sabunu kullanıyordum şimdi dove ceram sabun kullanıyorum, cildimi kurutmuyor kokusuna bayılıyorum..
00 YorumlaSabuncuyum ben, duş jeliyle temizlendiğimi hissetmiyorum. Spor salonunda mecbur kullanıyorum ama keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılDoğal sabunlardan sonra duş jeli kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılArap sabunu hatta bulaşık süngeri kullanan arkadaşım vardı 😂
110 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Manyak ya birde anlatıyor bana bulaşık süngerinin yeşil tarafı iyi kir çıkartıyor kaşıntıyı alıyor diye bende dedim olmadı zımpara kullansaydın diye 😂😂
- +1 yıl
Allah affetsin çok güzdüm, resmen anırdım 😂😂
- +1 yıl
Beni de beni de hemde çok Amin 😂😂 ama işte ülkemizde hee an yeni buluş ve çözümler asla tükenmiyor 🤭
- +1 yıl
Yaa, öyle ne yazık ki 😄
- +1 yıl
Böyle olması iyi çünkü her şart içerisinde elimizi kulağımıza yaslayıp çare beklemektense girişimci üretken çözümsel cevval fikirler her daim işe yarar 😂😂😂
- +1 yıl
Evet, gülmek için hep bi sebep var çok şükür 😂
- +1 yıl
Aynen hem güldürücü hem düşündürücü ve çıkar yol için ilham dolu 😁
- +1 yıl
Doğrudur valla 😂
- +1 yıl
😂😂😂
Uzun yıllar duş jeli kullandıktan sonra kalıp sabunun daha iyi olduğunu fark ettim.
00 Yorumla
+1 yılYüzüm için keçi sütü sabunu vücüdum için duş jeli
00 Yorumla
+1 yılŞampuan her zaman iyidir yani sabunlar da iyi ama bazıları
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYerine gore ama genede duş jeli kullanımı rahat olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılDove ya da Duru sabun kullanıyorum. Duş jeli ile temizlenmiş gibi hissetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılsabun kullanmam kurutuyor cildi , duş jeli her daim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuş jeli daha kullanışlı geliyor o yüzden onu kullanıyorum ama kalıp sabunun verdiği temizlik hissi ve bıraktığı kokuyu da cok severim
00 YorumlaDuş jelinin yeterli temizliği sağladığını düşünmüyorum kaldı ki kokusu da kalıcı değil ancak banyoyu kokutuyor. Kalıp sabun çok daha iyi
00 YorumlaÖncelikle temizlenmek için sabun. Sonrasında güzel kokmak için duş jeli.
00 YorumlaÖnce sabun sonra jel kullanıyorum. Temizlik imandan gelir.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılbildiğin abla hacışakir reklamı almış soruya
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma beee
- +1 yıl
sabunn ciltteki tüm yağ tabakasını resmen alıyor. duş jeli bu kadar net bir temizlik hissi vermiyor, doğrudur. ancak ciltteki bu yağ tabakasının da koruyucu olduğu düşünülürse duş jelinin nispeten daha doğru bir tercih olacaktır.
Yeşil sabun ve bıttım sabunu
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 411 cevap paylaştı. Hacı şakir ve duru vaz gecilmez
10 Yorumla
+1 yılLe petit marseillais.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılduş jeli kullanıyorum
00 Yorumla Sabun üstüne dul jeli.
00 Yorumla
+1 yılGerek yok diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli kullanıyorum.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 362 cevap paylaştı. Çoğunlukla kalıp sabun
00 YorumlaKalıp sabun ile yıkanıyorum 😄
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 966 cevap paylaştı. Duş jeli kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılOkyanus kokulu sabun.
00 Yorumla
+1 yılKalıp sabun kullanıyorum.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sabun sonra jel
00 Yorumla sabun cilde zararlı gül hastalığı oldum ben
00 Yorumla
+1 yılRituals duş jeli kullanıyorum.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılNiye sabunda ne var ben sabun kullanıyorum
00 Yorumla Duş jeli de sabun da kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılKalıp sabun dogal zeytin yaglı
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılDuş jeli bende yara ve kaşıntı yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabun kullanamıyom ki iyi kopurmuyo
00 YorumlaDuş Jeli kullanırım
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli
00 Yorumla
+1 yılPalvolie
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılDuş jeli
00 Yorumla Duş jeli
00 Yorumla
+1 yılSabun daha iyi
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli.
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7,3b cevap paylaştı. duş jeli
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 796 cevap paylaştı. Duş jeli.
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli
00 Yorumla
+1 yılDove, Sabun
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli
00 Yorumla
+1 yılDuş jeli
00 Yorumla
+1 yılIkisinide
00 Yorumla
+1 yılSabun kullanıyorum