Arkadaşlar eşek sütlü ve balli sabun aldım ark lifide var nasıl kulanayim ilk kez aldım ve cildiyenin verdigi krem de var geceleri uyumadan once surnem lazım gündür de gunes kremi sizce o sabunu nasıl kulanayim yuzumu sabunla yikadiktan sonra cildiyenin verdigi kremi sursem olur mu sabunun faydasini yine gorurmuyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGercekten cok saskinim Şu an , baslangicta trol soru sandim google a esek sutu yazinca harbiden varmis, cok sasirdim ilginc, yeni bir sey ogrendim sayende tesekkur ederim, senin soruna gelince de google da bu bilgiyi buldum
Eşek sütü sabunu sivilce ve yüzdeki diğer sorunlarına karşı kullanıldığında sabah, öğle ve akşam saatlerinde köpürterek cilde maske gibi sürülmesi gerekir. En az 5 dakika bekledikten sonra cilt yıkanır ve su ile durulanır. Eşek sütü sabunu zararları bakımından bilinen herhangi bir sorun yoktur.16 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten de teşekkür ederim sana
- +1 yıl
Ne demek, ben tesekkur ederim, sayende yeni bir sey öğrendim.
Soran+1 yılNe mutlu bana bu arada kulanmanida tavsiye ederim tek kizlar için değil
- +1 yıl
Tavsiyen için minnettarım, fakat ihtiyaç duymyorum, günlük 4 5 litre su tuketiyorum, bu da cildimi diri tutuyor ve beni genc gosteriyor zaten. Ben yeni bir bilgi ogrendigim icin cok mutlu oldum yalnizca
Soran+1 yılPeki o zmn ögrendiginede sevindim gercektende annene ya da kiz arkadaşın veya ablana söyliyip önerirebilirsin cunku baya yararli ama bence biliyolardir yinede sen bilirsin
- +1 yıl
Önerecegim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Aynı sabundan aldım.
Yüz fırçası ile ilgili sabunu sürerek yüzümü yıkıyorum.
Gerçekten yüzümün halinden memnunum.10 Yorumla
+1 yılKanka detayo gorene kadar tssk soru saniyordum shshs. Cidden fikrim yok ilk kez duyuyorum boyle urunlerin oldugunu. Bence cildiyeye sor en iyisini p bilir sonucta eger onlar tavsiye ettiyse
00 YorumlaSabah kalkıp elimi yüzümü yıkıyorum eminim cildim daha güzeldir djsnsbbs
00 YorumlaLifi ıslat sabunu life iyice sür, köpürt o şekilde kullan.
00 YorumlaKıçına başına her yerine sür 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılDemeki biri senin annene, kiz kardeşin veya ablana bana yazdigin yorumun aynısını onada yazsalar cidiye almigcaksin ve olduğu gibi Kabul ediceksin oylemi gercektende çok ilginc buda bi kişilik meselesi ne diyim
+1 yılNeymiş o
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım