Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Amma abazasın oğlum, ben çok güzel kız görmüşüm ki baban bile görmemiştir. Ruslar hem çok iyiyse koş yanlarına.
0
24 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
S.. tr ergen zimbosu, sen ne diyon dünyaya faydan yok, s... km o olmayan beynini, hepiniz karıdan kızdan başka bişi düşünmüyonuz, dayı dedğin senin ananın gardaşıdır, attığın yorumları çevir bir tarafına sok. Sen önce yazmayı öğren, bana bu şekilde hitap ederisn bi yerde yumruğu göüznün üstüne yersin. Ben evli değilim, senin gibi k... pekler genç olur karı kız dolandırır başkasınıda kafasınca evlendirir çocuğu olur, so... kayım o olmayan beynine, ben senin gibi ahmakları görünce geberiyordum gülmekten.
Benim sen fiziğimi ve şöhretimi görsen titrersin anasını satim 250 gramlık kukular aklınızı başınızdan alıyor, siz ne asalet bilirsiniz ne de başka bir şey, varsa yoksa 250 gramlık kukulu k... taklar. Benim yakışıklılık bile yurt dışında geziyordu bu iki rusu bize muhteşem etti, bide bize soru istedği cevabı alamayınca başından atar gibi itici cevap yazıyor, sende adam olacasın ben görecem.
Oğlum oınlar sana güzel banane bundan, hadi ordan git bul o zaman, lan babandır ergen bozması, huzur evine seni değil sülaleni bile sokarım, ne yapacağımı sana soracağuım zaten, boş ver git ya levhası. Ruslar bana güzel gelmiyor, sen git bu abazalığınla ne yapartsan yap
Hasta sensin, cacık, ruslar güzel değil diyorum bende, soru soruyorsun saygın sıfır aklın sıfır, küçül cebime girersin, bulduğun rus bile yok senin. Sadece konuşuyorsun bulur evlenirsin ben rusları beğenmiyorum senin gibi açlar beğeniyor. Skttr git seni yatağa ben sokarım deliksiz uyursun.
Zaten benim konuştuğum bir rus kadın var tür erkeklerinin çoğu karı kız düşünüyor dedim, başka bir haltıma yaramazlar be ego tatmini ederler dedim hep anlatıyorum.
ve işin vahameti, rus erkekler yüzlerine bile bakmıyor duygusal konuda açlar gerçekten sevene aşırı değer veriyorlar bu sebeple bizim türk erkeklerinin ilgisi sevgisi onları köle ediyor. 2 çocukluk arkadaşım rusla evlendi ikiside rusyaya gitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Amma abazasın oğlum, ben çok güzel kız görmüşüm ki baban bile görmemiştir. Ruslar hem çok iyiyse koş yanlarına.
S.. tr ergen zimbosu, sen ne diyon dünyaya faydan yok, s... km o olmayan beynini, hepiniz karıdan kızdan başka bişi düşünmüyonuz, dayı dedğin senin ananın gardaşıdır, attığın yorumları çevir bir tarafına sok. Sen önce yazmayı öğren, bana bu şekilde hitap ederisn bi yerde yumruğu göüznün üstüne yersin. Ben evli değilim, senin gibi k... pekler genç olur karı kız dolandırır başkasınıda kafasınca evlendirir çocuğu olur, so... kayım o olmayan beynine, ben senin gibi ahmakları görünce geberiyordum gülmekten.
Kodumundinzaro rus görsen üstüne azıplayacan, bana gelince ne yazıyon, kimsin acaba sen bence sen russtan beter gavursun.
Benim ç. ektiğim sıkıntıları çeksen ruslar seni füze diye namlunun ucuna kor aya fırlatır, bi haltıma yaramazsın.
Ruslar sana bakmaz o kadar, o zekayla yaşarsın işte. Merak etme 3-5 sene sonra yok olursun. Zaman çabuk geçer.
Benim sen fiziğimi ve şöhretimi görsen titrersin anasını satim 250 gramlık kukular aklınızı başınızdan alıyor, siz ne asalet bilirsiniz ne de başka bir şey, varsa yoksa 250 gramlık kukulu k... taklar. Benim yakışıklılık bile yurt dışında geziyordu bu iki rusu bize muhteşem etti, bide bize soru istedği cevabı alamayınca başından atar gibi itici cevap yazıyor, sende adam olacasın ben görecem.
Sen oturda bir kendini eleştir bakalım kaçınca muhteşem olursun, bana hiçbişi olamazsın.
Antalya da yaşa ve öl sen bence.
Oğlum oınlar sana güzel banane bundan, hadi ordan git bul o zaman, lan babandır ergen bozması, huzur evine seni değil sülaleni bile sokarım, ne yapacağımı sana soracağuım zaten, boş ver git ya levhası. Ruslar bana güzel gelmiyor, sen git bu abazalığınla ne yapartsan yap
Lan güzel değilse cevap yazma sgit mal msn mk
Hasta sensin, cacık, ruslar güzel değil diyorum bende, soru soruyorsun saygın sıfır aklın sıfır, küçül cebime girersin, bulduğun rus bile yok senin. Sadece konuşuyorsun bulur evlenirsin ben rusları beğenmiyorum senin gibi açlar beğeniyor. Skttr git seni yatağa ben sokarım deliksiz uyursun.
Sakat ya kafadan antalya güneşi çarptı heralde birgün nasıl geberecen acaba.
Seni yarım saatte akıl hastası edrim ben karı kız buzullaması seni, git iki rus bulda ne yaparsan yap banane hayret ya..
Evet sanane mk geldin salça oluyosun
Zaten benim konuştuğum bir rus kadın var tür erkeklerinin çoğu karı kız düşünüyor dedim, başka bir haltıma yaramazlar be ego tatmini ederler dedim hep anlatıyorum.
Ha bu arada seni cebime sokarı seni orada uyuturum boş inek.
Sen benim beynimle yarışamazsın çünkü sende zeka yok.
Ya senin gibi aşağılık tiplerle ne münasebetim olabilir benim mk aynen hepimizi döversin en erkek sensin
Senden anca klavye erkeği olur bide rus bozması nasıl yerleştiyorum lafları sana.
Haa öyle haakaret edersin sen iki rus bulda iltifat et çürük ruh hastası.
Saygısızdenyo
Yok ben iyi akıllıyımdır sen yediremeyince böyle cevaplar yazarsın işte.
Yediremeyince senin silmene ne dicez peki 😄
Ne sırıtıyorsun lan pişmiş kelle gibi
O ki ruh hastasıydım cevabı kaldırsaydın baştan.
ve işin vahameti, rus erkekler yüzlerine bile bakmıyor duygusal konuda açlar gerçekten sevene aşırı değer veriyorlar bu sebeple bizim türk erkeklerinin ilgisi sevgisi onları köle ediyor. 2 çocukluk arkadaşım rusla evlendi ikiside rusyaya gitti
Mantıklı hareket valla
Genetik ayrıca Rus kızları size bakmaz haberin olsunda umutlanma sonra
Aynen kanka
basen boyları oyle
maalesef ki
Abartma.
Rustan banane şimdi yani.
Bana ne diyossnız cevap yazmayın ya. Altta da senin gibi biri var. Zorla mı yazdırıyorum size yazmayın beğenmiyosanız
Haketmişindir sen o zaman
Aynen.