Erkekler hangi yaş aralığında daha çekici görünüyorlar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Erkekler hangi yaş aralığında daha çekici görünüyorlar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ben kadınlar için konuşursam kadınlar küçük yaşta 20 li yaşlarda özellikle de olgun erkek delisi olduğu için o yaş arılığını çekici bulurlar. kimisi de zaten parayı çekici bulur. ama normal de bahsedersek genel de yani. Erkeklerin çekici görünümü, kişisel tercihlere ve bireysel fikirlere bağlı olarak değişebilir. Aynı zamanda toplum ve kültüre göre de çekicilik algısı farklılık gösterebilir. Ancak, genel olarak, erkeklerin çekici göründüğü yaş aralığı, kişisel bakım, sağlık ve yaşam tarzı alışkanlıklarıyla ilişkilidir. Birçok insan, 20'li yaşların ortalarından 30'lu yaşların ortalarına kadar olan dönemde, genç ve sağlıklı bir görünüme sahip erkeklerin daha çekici olduğunu düşünebilir. Bu yaş aralığı genellikle insanların en aktif ve enerjik oldukları dönemlerdir ve bu, çekicilik algısını etkileyebilir. Ancak, çekicilik algısı kişisel zevklere ve tercihlere göre değişir ve herkes için farklı olabilir. Bazı insanlar, olgunluk ve deneyim ile ilişkilendirdikleri 40'lı yaşlardaki erkekleri daha çekici bulabilirken, bazıları ise 50'li yaşlardaki erkeklerin olgun ve karizmatik göründüğünü düşünebilir. Sonuç olarak, erkeklerin çekici görünümü kişisel tercihlere, kültüre ve yaşam tarzına göre değişebilir. Yaşın yanı sıra, kişisel bakım, tarz, özgüven, sağlık ve içtenlik gibi diğer faktörler de çekicilik algısını etkileyen önemli unsurlardır. En önemli olan, herkesin kendisine güvenerek ve kendini iyi hissederek çekici olabileceğidir.
Yakisikli erkek her yaşta çekici olur zaten. Kıvanç tatlitug gençliğinde de taş gibiydi, hala öyle. Boyle yakisikli olan tipler her yasta iyi oluyor. Yaşlanınca da karizmatik oluyorlar. Ama doğuştan bu şansı kaybettiysen 20 yaşında da iyi gozukmuyorlar,40-50 yaşında da. Tipe bağlı, yaşamaya, beslenmeye bağlı. Bir de Türk erkekleri sağlıksız yaşıyorlar. Kadinlar yine bakimdir, diyettir, yaza hazırlıkları, kilo vereyim falan kafasında biraz daha sağlıklı yaşama ve spora az da olsa yoneliyorlar. Turk erkeğinde hiç yok bunlar. Ye iç, s*c yat. Birde tempolu da bir meslek yoksa masa başı tarzında al sana bir sürü kilo hastalık falan. Turk erkegi iyi yaslanmiyor işin gerçeği. Tip olarakta iyi bir millet değiliz. Soru erkeklere yönelik olduğu için erkekler için konuşuyorum. Turk erkekleri de pek yakisikli değil. E tip yok, sağlıklı yaşam yok, beslenme düzeni yok, spor yok. Bizim millet öyle güzel yaslanmiyor yani. O yüzden yaş ilerleyince bizim ülkeden karizmatik, cekici erkekler çıkmaz pek. Tek tuktur yani. Kızlarda öyle.
30-45 arası bence. 30 öncesi toy oluyorlar 45 sonrası da artık yokuş aşağı bir durum 😄
Cevap
10Cevap
valla 16-17-18-19 en fazla 20 desem 😄 ya da benim yaşım yuzunden boyle düşünüyorumdur bilemiyorum 🧚🏼♀️
30 dan sonra bence yüzü de oturuyor iyice sakalları falan. 30-45 arası diyorum ben
25-35 yaş arası erkeklerin en çekici olduğu aralık bence
Yetişkin ve kariyerli erkek, her yaşta çekici görünür. NOKTA.
Kadınlarda 35 üzeri fakat karakteri olgunlaşmış 20 li yaşlardaki kızlar da farklı oluyor tabi
35 üstü paralı
sponsor olabilece kher erkek onların gözünde seksi zaten
Yaşın önemi yok.. Çekici olan genç ya da orta yaşlı erkekler var bence..
35 ten sonra karekteri yüz hatları oturuyor asıl çekicilik orada başlıyor
Ülke abaza erkekli dolu olduğu için hiç bi erkek çekici gelmiyor kızlara
35 ila 50 arasi
Zevke göre değişiyor hep
1 2 seneye çekiciliğim artar
26+ / 45’e kadar olan süreç
Kadınlar yaşa değil paraya bakar :D
Bakımlı insan her yaşta çekicidir
25-30 arası 35 e kadar yolu var
20-30
25 35 arası
35-45