Kadınlar yaş aldıkça daha da güzelleşir. Erkekler için de böyle bir durum sözkonusu mu mesela? Yoksa belli bir yaş aralığı mı var?
:) :) :)
Kadınlar yaş aldıkça daha da güzelleşir. Erkekler için de böyle bir durum sözkonusu mu mesela? Yoksa belli bir yaş aralığı mı var?
:) :) :)
Bu olay kişiden kişiye değişir. Bazı erkekler çıtır haliyle bazıları ise olgun haliyle daha iyi olur. Birde kızlar nasıl erkek istiyor meselesi var; bazı kızlar genç, bazısı yaşıtı bazısı ise olgun olsun der. Benim şahsi fikrim kadın 30 önce erkek ise 30 dan sonra en çekici ve tutkulu olduğu yaş araligi.
35 ile 45 arası erkeğin en karizmatik olduğu yaşlardır ve bir o kadarda sorumluluğunun en ağır olduğu yıllardır.
Kadına kıza hiç mi hiç vakit ayiramıyorum. Cinsellik denilen şey nasıl yaşanıyordu unuttum valla.😀😀😀
Kadınlar yaş aldıkça çöker. O yüzden genç kızlar daha çok tercih ediliyor. Erkeklerde durum tam tersidir
Bakımlı kadın neden çöksün
Cevap
25Cevap
20-30 yaş
Erkekler 35-45 arası daha çekici oluyor diye düşünüyorum.
Bana da öyle geliyo niyeysr
Erkek olarak Katılmıyorum 2😅
@Mesafeli27 çünkü daha yaşın küçük ajskdkflclgl
Kaç olması lazım?
Benim gibi kel ve göbekleşip tüpçü fikrete dönüyorsan, olan çekicilik de gidiyor 😄
Göbeği atmıyorsun ki bi türlü :D
Geçen denedim koştum filan azıcık eridi
Dedim bu bana yeter 😄
:D :D :D senin gözünde öyledir o :D
Evladım gibi atsan atamıyorum satsan satmıyorum 😄😄
:D :D :D
Erkekleri bilmem ama kadınlar kesinlikle 30 dan sonra çekici oluyor.
30 u geçenler mutlu şu an :D
30 dan öncede çocuksu bir tatlılıkları var onları da üzmek olmaz.🙂
bazıları ergenimsi oluyor hala ama olsun sen bilirsin yine de :D
Onları bir kenara atabiliriz. Mutsuz olabilirler
Ben yaşlandıkça kendimi daha çekici ve yakışıklı bulmaya başladım nedense..
Görsek bişey söyleyebilirdik biz de :D
(Sitenin erkekleri gibi hissettim :D )
:D :D kırma yavrucağı :D
Bazı erkekte 30 -40 yaş arası daha da tıp oturuyor. Karizmatik oluyor o yaş araliginda
Erkeklerin en çekici ve yakışıklı olduğu yaş aralığının 30-35 yaşından başlayıp 50-55 yaşına kadar gittiği kanaatindeyim.
Yıllandıkça güzelleşen erkek oranı kadına göre çok çok daha az. Johnny Depp ve Jude Law şarap gibiler😍😂
40 ve sonrasi diyorum. Sagligina dikkat eden erkekler icin gecerli bir durum bu tabii ki.
25/30.. Sonrası yakışıklı ve çekici kalan çok az oluyor. Bir dönemden sonra bakımı bırakıyor erkekler.
30-45 tam karekteri oturmuş ve olgunluğa oturmuş olduğu aralıktır hele bide kendine bakmış performans kaybı yoksa tadından yenmez :)
Yüz, vücut, karakter, karizma 25-40 arasında tam olgunlaşıyor. Spor yapıyorsa süreç çok daha uzar.
14-26 ne yazık ki erkekler yaş aldıkça kilo alıyor. Bu yaşlarındaki ince yapıları yok
Özellikle makyaj yapan kadınlar yaş aldıkça çirkinleşir. Yaş aldıkça güzelleşen duru kadın görmek çok zor
Bakımlı erkekse yaşlandıkça güzelleşende var çökende
Turandır Yurdumuz Genç Atsızlar Ordumuz
Ulusun Kurdumuz Dağlardan Dağlara 🇹🇷
Kadınların güzelleşmesinin nedeni artık boya konusunda yılların tecrübesini almaları AŞLJDHsldkadjlkjkş
3-5 li yaşlar 😎😂
Nası yaniii :D
Haklısın ondan sonra çekilmiyor :D
30 - 45 arası
30-40 arası inanılmaz karizmatik oluyorlar
kesinlikle 23-35 arası derim
Bence yaş aldıkça karizmatikleşiyorlar erkekler
19 -30 bu yaşlar
25-35 yaş arası.
Her kadın değil hatta çoğu kadın değil
25 yaşlarında bence daha iyi oluyolar
bence tam 24
Niye tam 24 :D
Enerjileri daha guzel yuz hatlari, vucudu falan da oturmus oluyor Bu yasta espriktuel yanlari da daha yuksek
bence 24 nett erkekte en sevdigim yas
25 yaziyor
oajskckc
yok cok farkediyo ben erkekleri kan dna sina kadar her seylerini ezberledim
sen yaslisin benim gozumde mesela
tabi lilith in soyundanim
kan kokusu aliyorum 🧞♀️
Bence 25ten sonra 35 e kadar yolu var
Yaslandikca daha iyi hissediyorum
30 40 arası
Şarap gibi erkeğim 😎
28-35 arası