Erkeklerin en çekici oldukları yaş aralığı nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Erkeklerin en çekici oldukları yaş aralığı nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bence 35 🌺
Bende taktım bu 35'e ama böyle yüz hatları falan daha bir erkeksi oluyor. Vücut hatları erkeksi olsa dahi yüzünde o masumiyeti gördüğüm erkeğe derin duygular içinde olamıyorum. Çocuk yaşlarda ne kadar erkeksi olursa olsun bir erkek (vücut ve boy bakımından ne kadar erkeksi olursa olsun) illa ki yüzünde çocukluktan ötürü o masumiyet oluyor ve ileriki yaşlarda yüzleri erkeksi bir görünüm kazanıyor, işte ben yüz hatlarında oluşan o erkeksi görünümü seviyorum. 25'den öncesi erkekleri çocuk olarak görüyorum, hoş bana göre 35 yaşında tam olarak oturuyorlar yüz olarak erkekler. 30'da diyebiliriz yine de ama ben 35 diyorum, inanılmaz yakışıklı oluyorlar 35 yaşında, hatta 35,45 yaş arası. Kendisine çok iyi bakıyorsa 50'li yaşlarda da harika görünümleri oluyor erkeklerin, ah o kır saçlar beni benden alıyor
23- 33 yaş aralığındaki erkekler nedense aşırı cool 😍😍😍
Söyleyin neden çok cool 'sunuz yaa, haydi söyleyin, ben anlayamıyorum, aşırı çekici oluyorlar ((◍•ᴗ•◍))❤
Teşekkürler eig. için 🥰💐
Rica ederim ponçik 🙃
Cevap
6Cevap
20-30 yaş bence.
19 35 en iyi oldukları dönem ama belli yaştan sonra da karizması yükselen erkekler var yani.. Keyifli geceler..
eğitimi, sohbeti, kültürü, duruşu, toplumda saygınlığıyla -fiziği de iyiyse- yaşına bakmadan her dönem çekici olabilir.
30 40 aras... Kimisi 40tan sonra da karizmatik olabilir.
15-26 mükemmel olurlar. kemikler ince olup hafif kaşla efsane
O kişiye göre değişir. 50 yasindada ortalığı yıkan abiler var
28-45
Yakışıklı olan erkek her yaşta çekici
Biskolata erkekleri bilhassa 25 35 arası
30 ve 40 arası ki ben aştım🥺
30/40 off odff kxjxj
35...+😍😅
Bak sen
35 yaş ve sonrası
25-29
25-30