Fotoğraflarıma baktikca burnuma sinir oluyorum bir iki tane de buraya ekleyeceğim. Ucu düşük gibi gülünce iğrenç duruyor sizce estetik yaptırsam mi 😂 Benimde bebek gibi bir burnum olsunn

Sankii yüzüme göre büyük gibi dimi
Fotoğraflarıma baktikca burnuma sinir oluyorum bir iki tane de buraya ekleyeceğim. Ucu düşük gibi gülünce iğrenç duruyor sizce estetik yaptırsam mi 😂 Benimde bebek gibi bir burnum olsunn

Sankii yüzüme göre büyük gibi dimi
Canm herkes gibi kusursuz olunmaz motive etmek adına söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir burnun var hiç dokunma derim artık bütün burunlar aynı olmuş estetik yaptırma sakın derim yine tercih senin
Cevap
16Cevap
Ameliyat ile sanırım. ama zaten kötü görünmüyor bence :) gayet normal
ayy yorumlarda ne kudurmuslar be cok guzelsin ask burnun da kotu degil asla zaten dogal olan uc bes kisi kaldi onlardan birisin bozma hic estetige gerek yok
Yiaa teşekkür ederim güzel görüşün 💖 sende çok güzelsin
Ay bende ya kucuk bır ıslemle yapıyorlarmıs ama bilemedim herkes burun ve dudak yaptırıyor bu akıma katılmak ıstemıyorum tek kusurun o olsun boş ver
Evet burun dolgusu yapıyorlar rinoplastiye göre daha ucuz tek eksisi kalıcı olmaması yani bir sene falan gidiyordur herhalde bende bir yönden öyle düşünüyorum ama gülerken falan çok feci görünüyor hahshajdka
A ben kalıcı sanıyordum
Burnun yanında Yalçın Çakır gibi göz altı torbalarını da aldır yavrum, bebek gibi burnun olsa da kurtarmaz zira
Ben memnunum sağol😂
Şaka mı yapıyorsun neyi var burnunun gayet güzel
güzelsin knki erkek knkna sor o sana söyler ben sayelerinde 7/10 6/10 olduğumu öğrendm allahın belaları ama realistler
Tamam kanks onlara sorayım teşekkür ederim görüşün içinde 😂 bana hiç soylemiyorlardi acaba sorsam üzülür muyum
Ay kıyamam asko boş ver herkesin güzellik algısı farklıdır kişiden kişiye değişir ki o. Onların güzel bulmadığı şeye başkaları bayılır mesela. O yüzden hiç kafana takma 💘
Aynen öyle en iyisini yapmışsın
Bence o kankaları kayıp etme ne guzel durustler ben hıc oyle kanka bulamadım
Herkes aynı tornadan çıkmış birbirine benziyor. Orijinal burnunu korumaya bak.
İyi burnun tribe girme.
estetiktiler ile kendini karıştırma 😅
yaş olmuş 40 gerek var mı
Senin 40 dımı?
@Whitecruz1 diğer hesabın mı bu 😂
Ney
@Whitecruz1 soru ve cevap veren hesaplar farklı hayatım
Çünkü farklı kişileriz zeka küpü
@Whitecruz1 avukatı mısın 😂
Evet
@Whitecruz1 paralı mi
Güzelsin knk hic gerek yok bu sekilde üzülmeye
Yoo kendin öyle sanıyorsun
Burnunu bilmem ama gözler 🔥 ediyor
bence gayet düzgün takıntı yapmışsınız
Sen sukur et ya burnu olmayanlardan olsaydın
önce gözlerini değiştir. ne o lensler öyle.
45 üstü yaşında hiç umursamadim bu söylediğini nsmskskdk
sen ona mı bakıyosun😅27 yim tatlım. keşke 45+ olsam, dahada dikkate alırdım ben sen olsaydım.
Bende 18 yaşındayım henüz gene de dikkate almam seni
yaşın 18 ama fıldır fıldırsın.. ergenler kesmez seni. neyse.. koca burunlu kız, çay içerken dikkat et bardağa girmesin yanar burnun un ucu bak.
haa bu arada..18 sin ama 29 gibi duruyosun😉
Çok komik ukala
😂aynen buraya yaşımı yanlış yazmışım duzeltemedim çünkü neyse sen gibi zihinsizlerle laf mücadelesine daha fazla girip senin seviyene düşemem
kendin sölüyosun kendin düşüyosun.. sonra hakaret. ne basit kızsın sen.. almancıların hepsimi böyle?
große Nase😉😅😅
Afedersin beyninde sorun mu var? İlk olarak kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem senin yaptığın gibi. Sorduğum soru dışında lensime vs laf eden sensin gelmiş burada boş beleş konusuyorsun. Almancı olduğumu da bir yerinden uydurmussun.
beynimde sorun var evet. sen kendi burnunu kusurlu buluyosun ben yazmışım çokmu.. lensinede laf etmek çin izinmi alıcaaz.. almancısın, almanyadasın.. bizim kızlar bu kadar slk olamaz
Yani şu konuşmaya bakınca kimin ne olduğu ortada da neyse 😂
valla ne diyosun anlaşılmıyor biliyomusun.. gerçekten ehh güzel sayılabilecek ( zorda olsa) bi kızsın ama böyle tutarsız yazmaların işi yice bk ediyo
son bişii daha.. o burunda şikayetçisn ama doğanda var o burun.. sülalende.. neden? çünkü rizelisin😅😅😅😅
Ay senin gibi insanlar beni dünya çirkini olarak görse de olur görüşleri umrumda değil yani ne düşünürsen düşün. O yüzden şimdi istediğin kadar kudurabilirsin birdaha cevap vermeyeceğim😂
ne kudurucam. soruyu sorup görüş dilenen sensin. işine gelmedi dimi.. takma göz😅😅hadi git yat..
Ya bak yazmayacağım diyorum ama yazıların beni güldürüyor gerçekten. Başta Almancı dedin yanlış bildin doğdum doğalı Türkiyedeyim Türküm şükür. Rizelisin dedin ilk olarak rizelilerin burnu böyle olmuyor kemik çıkıntısı oluyor ve oldukça uzun oluyor daha bunu bile bilmiyorsun cahille sohbeti kestim cidden yeter 😂😂😂😂😂
hahahah.. snde komiksin. palyaço gibi kızsın. üstelik kostümsüz.. hahaha..
anladımki herşeye burnunu sokan o soyut insan sensin😅😅😅😅
rizeli tavşan kız😅😅😅
şş cansu
bişi. dicem?
sen de demeden yazmıyorum bak🤷♂️
Genelde doktora giderler sen ne bok yapiyon
Daly. r. k kardeşim bende burada insanlara soruyorum dışardan da görüş alıyorum boş yapma
Görüş derken görüş bildirecek tek kiisi doktordur
Niye küfür ediyorsun dangala
Doktor para kazanacak tabi görüş bildirir yapalım edelim der burnumda nefes sorunum ya da eğrilik yok yani doktorluk bir durum yok estetik yaptırmaya karar verirsem o zaman giderim
Konuşma üslubun dalga geçermiş gibi bende sana senin üslubunla cevap verdim
Bırak dursun i zaman sana yakışıyor
Ameliyat
Bence tatlı duruyor alakasız
Sorun yok burnunda
Bence iyi
yok be knk sorun yok ya
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?