- + Yoksa dezavantaj mıdır? Peki yaşını gösteriyor musun?

Bence avantajdır
Çoğu kişi yaşımı göstermediğimi söylüyor
Bunu duymak hoşuma gidiyor 29 olacağım bu ayın 30'unda ama millet beni 20'lerimin başında sanıyor😍
Yaşlandığımda da 60'larımdaydam 50'lerimde gösteririm, güzel olur😍
Nerelerdesin diye mesaj atacaktım. Vazgeçtim. Nasılsın?
😄😄Teşekkürler, iyiyim sen nasılsın?
Ben de iyiyim. Teşekkür ederim.
😊😊
Evet benim için avantajdır bende mesela 23 yaşındayım ama görenler bana sen 19 musun diyip duruyor şu an olmasa da 30 yaşında geldiğim de hala 20 li yaşlarda olacağım için benim açımdan büyük bir avantaj olur.
Cevap
7Cevap
Avantaj bence. Zaten yaşlanacağız ama gençlik evresinin daha uzun sürmesi yaşam enerjisini arttırıyor.
Dezavantaj olarak düşünürdüm ama artık avantaj oldugunu düşünüyorum. Göstermiyorum. Umarım göstermem hiçbir zaman
18- 20 li yaşlar için dezavantaj bence sürekli küçük sanılmaktan bıktım ama yaşlanınca iyi olabilir
Bana baya şaştılar ben çünkü 21 gösteriyorum bence baya avantaj daha genç daha güzel gösteriyorsun yaşından daha olgun
Evet insan biraz daha kendi ile barışık oluyor. Bana da yaşını göstermiyorsun derler. Ama çoğu insan böyle.
Tam tersi olan da var
Tabiki avantaj.. bence çok güzel bi durum keyfini çıkarmak gerek
Elbette avantaj. Bir de ruhen genç ve enerjik olması daha da güzel...
Tabii ki avantajdır her şeyden önce insanın psikolojisi de güzel olur
Avantaj tabikide ben 25 yaşindayim gören 19 saniyo 2 cocuk annesi oldugumada inanmiyolar görene dek cocuklari
cinsiyete göre daha fazla değişir.. kadınların tabiki daha çok hoşuna gider ama erkeklerinde gider..
Evet tabi ki avantaj
Yaşlı gösteriyorum 😀 ama ruhum hep 18.5
Hayir
Elbette
Avantajdır
Evet avantaj
Yaşa bağlı
Avantaj
Evt Avantj kimse beni 30 olduğuma inanmıyor 🤣
Ben çok küçük gösteriyorum bi avantajını görmedim
Uzun vadede avantaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?