Yaşından oldukça küçük göstermek avantaj mı?

Agalar resmen yüzüm çocuk gibi. Yaşımı öğrenen aaa ooo falan oluyor. Bana kötü geliyor. Ne bileyim öz güvenimi zedeliyor. Yaşıtım olan ortama girince hele ki 🥺🥲
Merhaba,
Bence hem avantaj, hem dezavantaj.
Nasıl Yani?
Bu birazda insanın kendi ile olan içsel ilişkisi ile bağlı. İnsanlara olan bağımlılık ve onlardan istenen ilgi ve sevgi arttıkça yaşını fazla veya az göstermen dezavantaj oluyor.
Ancak?
Bir de şöyle düşün. İnsan evrensel ilkeler gereği zamana boyun eğen bir bedene sahip. Entropi arttıkça büyümek değil, genç kalmak isteyeceksin. Yani ileride 40 veyahut 50 yaşlarına gelince sana hiç göstermiyorsun denilince inanılmaz mutlu olacaksın. Sen, ileri atılmak için gerilen bir ok'sun :D Nişan almaya devam et. Yaşadığın şehrin büyük olması, çevresel mühitinin dayatmaları seni yıldırmasın sakın. Gençsin, güzelsin ve özelsin. Bunları kendine söyle ve kendini hep sev. İyi ki, varsın. Işıkla kal...
Kesinlikle dezavantaj olduğuna inanıyorum :( İnsanlar küçük göstermeyi olumlu bir şey gibi düşünebiliyor ama bence işin aslı öyle değil :( En büyük dezavantajı yetişkin insan muamelesi görmemek oluyor :( İnsan yeterince saygı görmeyince özgüveni olumsuz anlamda etkilenebiliyor :( Bence en ideali yaşı tam olarak göstermektir :(
Ya daha genc yaşlarda memnun olmayabilirsin bu durumdan ama ilerleyen yaşlarda yaşıtların yavas yavaş dökülürken sen onlardan genç görüneceksin o yüzden bence avantaj
Cevap
45Cevap
Avantaj
Evet benim için yaşımdan küçük göstermek bir avantajdır. çünkü ileride yaşlandığım yani yaşım ilerledikçe bu beni üzerdi ama fiziksel olarak 4-5 yaş küçük görünmeyi ben seviyorum zaten bu konuda insanların düşüncelerini de pek umursamıyorum. yani şu an 18 gibi duruyorum ama bu yıl mesela 23 olacağım. o yüzden pek takılmıyorum genç göstermek her zaman güzeldir.
Mis misss😂 Züppperrr bişi 😂Senin niye özgüvenini zedeliyor ki?🤔 Benim aksi hoşuma gidiyor🤣 bakış açımızla alakalı demekki. 40-50 yaşına geldiklerinde çökecekler sen hala taşsın 😂🥳🥳 bundan zevk alman lazım 😂
Umarım öyle olur 🥲
%100. 😂
İnsanoglu hep büyümek ister, buyuyunce de hep küçük gostermek ister. Hatta bazı kadınlar yaşlarını küçültür ve komik duruma düşer.
Bildiğim kadınlar var. Son 5 yıldır hala aynı yaşta 😂😂😂.
İlerde çok işine yarar, dert etme 👍
Ben 23 yaşındayım buna rağmen hâlâ çoğu zaman sigara alırken kimlik soruyorlar. Yine bu sebepten midir bilmiyorum ama bazen ciddiye alınmadığımı hissediyorum. Beni tanıyanlar ciddiye almamazlık yapamaz da tanımayanlar için diyorum.
Yas ilerledikce avantaj 😊
yas kücükken dezavantaj olabiliyordu 18 den kücpk sanip kimlik istenebiliyordu..
simdilerde 10/12 yas kücük tahmin edilmem.. avantaj bence 😊🎉
Öz güveninin zedelenecegi bir durum yok gayette güzel bir sey senin icin hep bir avantajdir tabii boyle uzulursen cabuk çokersin o zaman gor bak öz güveninin halini sjhjxj 😀
18li yaşlardayken 25 gibi duruyosun derlerdişimdi 25 yaşındayım 18 gibi duruyosun diyorlar nasıl olutor bilmiyorum ama garipbi döngü
Ben de öyleydim işte 🤦🏼♀️
Benim için aşırı güzel olay ya sjjs kısçemle bi yere gidince yeğenim sanıyorlar yoo benim kızııım diyorum herkeşler şok kız sen kaç yaşındasın ki muhabbeti başlıyor ondan sonrasıı
Nasıl ya sen küçük durmuyorsun ki ne alaka
Tamam o zaman gerçekte görmedim bir şey diyemicem bende 21 yaşımdayım 17-16 sanıyolar alköl sigara vs alırken kimlik çıkarıyorum hala, yoksa vermiyorlar büyük marketler falan
Ben sevmiyorum. Çoğu yerde ciddiye alinmiyorum. 18 yasindaki kiz bile bana gelip abla yerine fıstık/tatlım diyebiliyor bende ona abla diyorum yaşimi söylemiyorum ama konumuz bu değil 😃
Çook iyi bir şey. Genç gösteriyorsun işte, bundan iyi ne olsun? 24 yaşındayım. Makyajsız küçük gösteriyorum. "En fazla 20 yaşındasın" falan diyince ne kadar seviniyorum anlatamam
Oldugun yasi ya da oldugun yasa yakin gostermek en azindan en iyisidir bence o kadar abarti bi fark dezavantajdır
Kanka yaşımı bilmeyen 17 diyor ak
boş ver knk
Ben öyleyim bazı durumlar hariç normalde 34 iken 25 e kadar düştüğüm oldu hele sakalsız ciddiye alınamıyorum okadar düşün 😅😅
Saçmalama her zaman küçük gözükmek güzeldir boş yere kendine kuruntu yapma keşke bende 10-15 yaş küçük gözüksem
Yerine göre. Evime gelen kargocu büyük birini sorduğunda kalakalmıştım 😃 bana göre dezavantaj
Postacı geldiğinde ben de böyle bir şeyle karşılaştım. Sonra yaşımı söyleyince şaşırdı falan 😂
Ay bende de oldu 😂
Bana da 18 diyorlar oysaki minyon da değilim senin gibi yüzüm küçük gösteriyor. Ben seviniyorum. Bence avantaj
Sadece yaşlı iken avantaj yani 40 yaşında 30 şırnak avantaj ama 18 yaşında 14 gibi durmak dezavantaj velet gözüyle bakılıyorsun
Ben de yaşımın 20 olduğunu söyleyince 25 duruyorsun diyorlar.. bu daha mı iyi.. bence küçük gösteriyor olman harika
6-7 yaş gösteriyor musum bende. Herkes öyle diyor bilmiyorum. İster büyük gözükeyim, ister küçük pek umursamıyorum açıkçası
Heee bilemedim şimdi, her yerde kimlik sorarlar yaşın tutuyor mu diye. Hahhayt
Yaşanıyor 🥲
En İyi Cevap