+1 yılTatlım büyük göğüslü olup erkeklerin seks objesi olmaktansa yani senin yanında göğüslerin için durmalarındansa bu şekilde olman bin kat iyi, tabi kalçaların dikkat çekici olması seni öne çıkarır ama sadece göğüs ve kalçaya tek bir açıdan bakmamak lazım sonuçta vücudunda sadece onlar yok, kendini bir bütün olarak düşün ve bütün olarak kendini sev❤️ Sen böyle güzelsin, biz böyle güzeliz🥰
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Ben de aynı düşüncelere katılıyor ve böyle düşünüyorum ❤️
- +1 yıl
Rica ederim balım❤️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki ablamız, küçük memeler gayet sarkar demiş. Aksine sarkmaz, büyük olanlar kadar yer çekiminden etkilenmez. Küçük memeliler 75 b gibi, sütyen takmasına bile gerek yok. 😄
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben de bazen takmıyorum ama rahatsız edebilecek kadar bir ölçüsü de var de var çoğu zaman takarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi soru o kadar spesifik ve fazla yorum barındırıyor ki? Mesela ne kadar minyonsunuz bazı insanlara göğüs dediğimiz olay yakışıyor. Bazılarına gerçekten iğrenç duruyor. Mesela inanılmaz minyon insanlara fazla büyük göğüs güzel durmuyor. Mesela ben 1.92'yim bana göre ne kadar minyosunuz? :D
011 Yorumla
Soran+1 yılElim ayağım küçük her şeyim küçük bileklerim ince 158im o kadar minyonum işte 😂
Cevap sahibi+1 yılSorduğunuz soru çok spesifik ben minyon kadınlardan hoşlanıyorum. Mesela benden hoşlanma ihtimaliniz 10 üzerinden kaçtır? :D
Soran+1 yılSanırım 2 Bana çok uzunsunuz. Ben 175 falan beğeniyorum en fazla 180 belkii😂
Cevap sahibi+1 yılSağlık personeli + 7 yıldır crossfit bir de beyaz ten ve karakaş karagöz eklersek? :D
Soran+1 yılSen de iyiymişsin 😄
Cevap sahibi+1 yılKendimi puanlatmam için ne yapmam lazım :D
Soran+1 yılHaha böyle iyi özellikler de yakışıklı mısın bilmiyorum sen de gayet iyi birini bulursun 150 olup 190 isteyen sayısız tanıdığım var şansın çok ama ben de değil çok uzunsun 170 175 le mutluluklar diliyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece kendimi puanlatmak istedim o kadar :D
Soran+1 yılGörmeden mi 😄
Hayalimde canlanana 8 veriyorum Allah bereket versin 😄😄
Soran+1 yılNo 😂
Cevap sahibi+1 yılAh anladım o zaman peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılMinyon biri olunca kalçada büyük olunca düşünmen normal ama göğüsler küçük olması daha iyi ve önemli olan şekli zaten büyük olması değil evlenince flan illaki büyüyecek tam ideal olur ama şekli önemli daha çok
115 Yorumla
Soran+1 yılSağol ama göğsün şeklide mi varmış
Cevap sahibi+1 yılEe tabiki ortasının açıklığı meme ucun kalınlığı flan rengi halka kısmının büyüklüğü rengi flan ve memelerin baktığı yön vs çok şey var bunlar iyiyse küçük olsun sorun olmaz
Soran+1 yılSağol bunlar hiç aklıma gelmemişti gerçekten 😄
Cevap sahibi+1 yılCiddi söylüyorum ben dalga değil
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl18.5
Cevap sahibi+1 yılDaha büyür ya şimdi neden kafaya taktın ama geceleri sütyen takma yatarken
Soran+1 yılÖyle hiç yatamam ama ben yüzüstü uyuyorum ya bu zararlı olabilir
Cevap sahibi+1 yılSütyensiz yatmazsan büyümez düşün bak hormonlar vücutta vs protein sentezi bile en çok uyurken sentezlenir yenilenir yani sen sütyenli yatınca nasıl hava alıp büyüyecek
Soran+1 yılYok ben de diyorum ki sütyensiz yatıyorum ama yüzüstü yatıyorum bunun zararı olabilir
Cevap sahibi+1 yılZararı pek olmazda sırtüstü yatmaya çalış öyle nasıl yatıyorsun ya memelerinin üstüne
Soran+1 yılİşte rahatsız etmiyor küçük ya 😂
Sadece şuna takıldım göğsün şekli falan dedim üzerine yatarak uyuduğum için acaba o bozulabilir mi onu düşündüm hahaha
Soran+1 yılYok açma özelden yazmam
Cevap sahibi+1 yılPeki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılNerelisiin😏😍
Vücudun küçükse o da orantılıdır sorun olmaz sonuçta doğal vücudunuz bence kafaya takacak bir şey yok siz belki farketmezsiniz ama doğal bir uyumu vardır onun
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle zaten yakismazdi teşekkürler
Seven büyüğe küçüğe çok takılmaz ama büyük olup sarkacağına küçük olup diri olsun her zaman iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence minik herzaman güzeldir büyük olanlar ise pişik kokudan şikayetçi
20 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs daha iyi kim kötü diyorsa boş ver göğsün yüzünden evde kalırsan ben alırım seni
08 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok değil aman be cok ufak sadece 😄
- +1 yıl
Kaç beden mesela
- +1 yıl
70 felan mı
Soran+1 yılHerhalde morbid obez bi erkeginki kadar hahaha bu örnek nasıl geldi aklıma 😂😂
- +1 yıl
O nasıl bişe ya
- +1 yıl
Kaç beden giyiyorsun bilmiyor musun
- +1 yıl
Gögüslerin büyüklügü sayidan ibaret decil
- +1 yıl
@Üsengeckiz1 neyden ibare
- Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılDaha dik daha sert bir görünüm olduğu suruce küçük büyük farketmez bu araba buraya na. h parketmez 😂
00 Yorumla Sen düşünme, saçma düşünüyosun 😂 çıkar bu fikirleri kafandan. Bir şey düşüneceğinde bana danış birlikte düşünelim
00 Yorumlaİyi tarafından bak koşarken sıkıntı olmaz yüz üstü rahat uyursun daha rahat
11 Yorumla
Soran+1 yılYüzüstü uyuyorum maalesef evet rahat ama zararlı bırakmak isterdim ayrıca koşarken sütyensiz hissedilmeyecek gibi değil sutyenle büyük göğüslü de rahat koşar bence 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılKardeşim de göğüslerin büyük olmasını istiyor. Oda ck zayıf göğüsleri hiç yok sayılır. Benimkiler büyük te ne oluyor sanki kızz sutyensiz gezemiyosun yürürken faln sallanıyor 😄
11 Yorumla- +1 yıl
@zlhtss
mahmut abi oldugun o kadar belli ki knk
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler küçük göğüs sarkmaz yazmış... hiç görmeyenler kendini nasıl belli ediyor.😅 gayet de küçük göğüs de sarkar.
21 Yorumla- +1 yıl
Küçük mu
ayy bir yoruma katılıyorum biz her halimizle güzeliz.
00 YorumlaHer halimizle güzeliz biz boş ver doğal halimiz daha iyi
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmeme meme !!! Göğüs memelerin bulunduğu bölgedir. gelelim soruya büyük göğüs ileride sadece boyun fıtığı söz konusu oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim lise sona kadar çok küçüktü bir anda büyüdü
20 Yorumla
+1 yılOlabilir böyle şeyler bende daha küçük olmasını isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sorun değil. Kalçalarının da iyi olduğunu söylüyorsun ordan yırtıyorsun. Ama bana sorarsan eğer ne kalça ne göğüs kişiyi seksi yapan ilk etken içindeki tutkudur.
10 YorumlaKucuk daha guzel limon gibi sivri sivri olcak buyuk sudyen olmadan sekilsiz duruyo
10 Yorumla
+1 yılBeğenmezsen doldur yani günümüzde herşeyin çözümü var
12 Yorumla
Soran+1 yılYa sütyen takınca göze çarpmıyor dümdüz değil ama gerçekten küçük
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük göğüs güzeldir. Ve küçük göğüslülerin kalçaları çok güzel olur genel de
10 Yorumla
+1 yılSorun degil biz erkekler minik göğüs severiz yalan mı beyler
00 YorumlaBu bir sorun değil, aksine çekici bir özellik.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimde hoşuma gidiyordu aslında genel düşünceden etkileniyorum ben hep dua ederdim küçük göğsüm olsun diye 😂
Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Yani ne gerek var kabullen bole kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar sorun yapmıyorum ya
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil
küçük gögüs her zaman daha iyidir01 Yorumla
Soran+1 yılTenk yuu
Silikon yap cok takiyosan
01 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı derecesinde değil ve asla yaptırmam hiçbir estetiği. Zaten ideal ve kendimce güzelim abes bi yerim yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek açısından söylüyorum küçük olunca eline sığıyor. erkekler bir yolunu buluyorlar gene knk
01 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. şu an kaç beden?
016 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bralet kullanıyorum
Soran+1 yılAynen kalçam çıkık ve büyük, göğüslerim küçük baya
Soran+1 yılTeşekkürler evet öyle. Tayt giymiyorum çünkü millete kendimi niye teşhir edeyim değil mi😂
Soran+1 yılYa ben yürürken bile kalçamı hissediyorum arkamı kapatırım genelde bişeyle ama yine öyle. Dışarıda bunca sapık varken dikkatli olmak da fayda var 😁
Soran+1 yılTamamen genetik.
Ben de çok beğeniyorum popomla meshurum 😂😂
burada sorduğuma bakma ben dikkat ederim giyimime kapalı değilim ama teşhirci de değilim
Soran+1 yılHahaha asla atmam
Soran+1 yılGibi 😁 teşekkürler
Soran+1 yılAynısını nasip etsin sana da yaradan 😂ama küçük göğüslü asdf
+1 yılhayır bence bir sorun değil bana atarsan sana yardım edebilirim üflerim şişer
00 YorumlaGörmek lazım bırak da ona biz karar verelim
015 Yorumla
Soran+1 yılNalaka bu nasıl bi cevap
Soran+1 yılSen ne karar vereceksin diyorum kardeş
Soran+1 yılProfil fotoğrafın tam sapık fotoğrafı sen eskiden kendi halinde bi pideciydin sana neler olmuş kardeş
Soran+1 yılSeni sasiracagin kadar iyi tanıyorum ama açığa vurmam merak etme 😂
Soran+1 yılBiraz tanisikligimiz oldu pek değil ama o kadar diyim
Soran+1 yılGülme ama ben bir ara senden hoşlanmıştım yazdıkların hoşuma gidiyordu küçüktüm o zaman daha hahahaha
Soran+1 yılO o zamandı ama lise 1 e gidiyodum galiba kaaç sene önce işte boş ver genel olarak iyisindir erkeklerin hepsi aynı zaten maraz babında
Çok ufaksa tabiki sorun
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim avucum kadar
Soran+1 yılYani ben gördüğümde zarif ve iyi geliyor. Geniş omuzlarım yok sanki bana zaten böyle yakışırdı diye düşünüyorum incecik belim var geniş kalça ve basenim var ( kiloma göre)
Tabi burada sormaktaki maksat herkes öyle mi beğenir Çünkü gerçekten küçük ve aslında bu benim için sorun değildi son zamanlarda böyle düşünmeye başlamıştım
Gizli Üye(25-29)+1 yılgöğüsu küçük olanın poposu büyük oluyor 😂😂
316 Yorumla- +1 yıl
Sende mi oylesin😂😂
Cevap sahibi+1 yılbenim popo küçük göğüs orta
- +1 yıl
Kanka ikisinin de çözümü var cidden ya basit ki
Soran+1 yılBaya büyük bu kiloya göre 😂
Cevap sahibi+1 yılneymiş
Cevap sahibi+1 yılkilon kaç ki
Soran+1 yıl45
Cevap sahibi+1 yılaaa baya düşük ben 60
Soran+1 yıl160 da boyum var 60 kilo insan gibi popom var afsgdh
Cevap sahibi+1 yıliyi işte minyonsun popo konusunda da şanslısın 😀 göğüslerin hiç mi yok ne kadar var 😂😂
Soran+1 yılBaya küçük işte kilolu olsam 50 55 falan nasıl olurdu bilmiyorum o zaman popomu taşıyamazdim 😄
Cevap sahibi+1 yıl😂 😂 aleyna tilkinin poposu gibi
Soran+1 yılAleyna tilkinin poposunu bilmiyorum güzel mi bari 😂
Soran+1 yıl@nasilyaniya1ilgilenmiyorum yazma istersen
Cevap sahibi+1 yılnasıl görmedin mi 😂 baya büyük
Soran+1 yılHiç dikkat etmemiştim sevmiyorum o kızı ama merak edip şimdi baktım evet onun gibi
Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. Küçük göğüsler çok güzel
10 Yorumla
+1 yılTakıntı haline getirme yeter
20 YorumlaGöğüslerini büyütmek için spor yapabilirsin
00 YorumlaHayır basit bir istek sadece
00 Yorumlane varsa onunla idare edecez.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok takma bunu kafaya..
00 Yorumla
+1 yılBen küçük göğüs seviyorum aksine
00 YorumlaPopo daha önemli bence ya
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama olanla yetin
00 Yorumla
+1 yılBüyük göğüs sevilir
00 Yorumla
+1 yılSilikon taktır
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla bu hakarettir asla ama asla yani
- +1 yıl
Allahın sana verdiğine razı gel yoksa başka yöntem yoktur. Ya katlanacaksın ya silikon seçim senin
Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. emdir büyür zamanla
00 Yorumla
+1 yılBence büyük güzel değil
10 Yorumla
+1 yılMinik göğüs candır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence iyiymişsin oran orantı olarak
00 YorumlaBüyük gögüş yakışmıyor ideal ölçü 90
00 YorumlaBence değil ama bunu yapmak bir tık zor
00 Yorumla
+1 yılÇok düşünüyorsan estetik yaptir.
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence
00 YorumlaSorun değil
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 336 cevap paylaştı. İlerde büyür
00 Yorumla
+1 yılKüçük daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de isterdim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar büyük ki?
+1 yılhiç sallama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl158 45
Güzellik & Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. Önemli olan kalça
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an ölçülerin kaç tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyidir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende 18 im konus@lim mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu anda olcusu kac peki
00 Yorumla
+1 yılavuç doldurmuyomu
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi avcum kadar
- +1 yıl
yine iyi o zaman boy kg kaç
Soran+1 yıl45 158
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
neden bişey sorcam
- Devamını Gör (7)