Kızlar Bir Adım Öne Sabun mu duş jeli mi? nilayakarcanx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor En çok hangisini kullanıyorsunuz? Sabun mu duş jeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 47,3b cevap paylaştı. duş jeli 0 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Sabun kullanmıyorum duş jelini tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sabun daha iyi temizliyor ama cildi kurutup mahvediyorDuş jeli de ne kadar sıkarsan sık temizlemiyor ve yağlı yağlı ciltte kalıyor 0 0 Yorumla
Princess_Diana Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl duş jeli kullanıyordum sonra tekrar sabuna geçtim ama kafama hangisi eserse onu kullanırım genelde 1 0 Yorumla
schrödinger_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ne varsa hepsini çünkü başak olmak bunu gerektirir 😊 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 968 cevap paylaştı. değişir. dönüşümlü kullanırım 0 0 Yorumla
man-ın-love Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Savun çünkü duş jeli durulmamışlık hissi veriyor 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 521 cevap paylaştı. Duş jeli 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Dus jeli ya 0 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Sabun kaşıntı yapar biraz Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,9b cevap paylaştı. Defne sabunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Jel sence 0 8 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl İkisi de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jel umurumda değil aslında çok güzelsin sen ondan cevap verdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1😊 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim konuşmak istermisin peki 😊 Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Sevgilim var, son sorumu görmedin sanırım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozur dilerim görmedim evet Yorumla nilayakarcanx +1 yıl Sorun yok 🙂 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. duş jeli 2 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 387 cevap paylaştı. Duş jeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
duş jeli
Sabun kullanmıyorum duş jelini tercih ediyorum
Sabun daha iyi temizliyor ama cildi kurutup mahvediyor
Duş jeli de ne kadar sıkarsan sık temizlemiyor ve yağlı yağlı ciltte kalıyor
Erkeklerin cevabı
İkiside ama farklı amaçlar için
duş jeli kullanıyordum sonra tekrar sabuna geçtim ama kafama hangisi eserse onu kullanırım genelde
Ne varsa hepsini çünkü başak olmak bunu gerektirir 😊
Değişiyor ama sabun kokusuna hastayım 😀
değişir. dönüşümlü kullanırım
Sabun 🧼
Savun çünkü duş jeli durulmamışlık hissi veriyor
Duş jeli çilekli olandan ☺️
Duş jeli
Ikiside
Duş jeli
Dus jeli ya
Sabun kaşıntı yapar biraz
Defne sabunu
tabiki sabun
Duş jeli
duş jeli
Jel sence
İkisi de
Jel umurumda değil aslında çok güzelsin sen ondan cevap verdim
1😊
Teşekkürler
Rica ederim konuşmak istermisin peki 😊
Sevgilim var, son sorumu görmedin sanırım.
Ozur dilerim görmedim evet
Sorun yok 🙂
duş jeli
Duş jeli
Duş jeli aşk.
Nivea duj jeli
Duş jeli
Duş jeli