18 yaşındayım ve boyum 164 ne yapayım?

Açıklamada da olduğu gibi , 18 yaşındayım ve boyum 164 ( erkeğim ) Türkiye için erkek kısa boy uzunluğu 168 , 8. sınıftan beri boy uzunluğumda hiç bir fark yok. Bu olayın farkına vardığımda aileme belirttim ve doktora gitmek istedim -dert etme uzarsın daha dediler. Girdiğim " her " ortamda en kısa erkek bendim " okulda , sınıfta , köyde , mahallede , gittiğim misafirlikte... " bu beni üzüyor , arkadaşlarımla birlikteyken bariz boy farkı çokça belli oluyordu , özgüvensiz hissettiriyordum cünkü herkes yukarıdan bakıyor , öyle ortamlarda benim sözümün geçmesi söz konusu bile değil , nice arkadaşlarım var ortaokul ve lise başlarında benden kısaydı ama onları yeni vakitte gördüğümde yalan söylemiyorum 6-7 cm uzun olduklarım benden hep 13-14 cm uzamışlar onlar 17-20cm uzarken ben hep aynı kaldım... Alttan aldım belki uzarım diye sabrettim normalde boy konusunu asla kafaya takan biri değilim 7-8 ay sonra boy için doktor randevusu aldım. Dizlerimdeki büyüme kıkırdağının artık durduğunu hissediyordum , okuldan gelince bazen bacaklarım ağrıyor , bacağımın ağrısından ertesi gün yağmur yağacağını bilebiliyordum ve onu öğrenmek için doktora gittim. Doktor , röntgen sonrası dizkapaklarımdaki büyüme kıkırdağın durduğunu ve bir daha da uzamayacağımı söyledi bu kıkırdak erkeklerde 15 ila 20 yaş arası kapanış gösteriyormuş sanırım benim 15 yaşımda kapanmış. Hayatımın geri kalanında hep kısa kalmak beni tedirgin ediyor çünkü yaşım küçük değil , konuştuğum insanları boyuma göre seçmek zorundayım , eşimi boyuma göre seçmeliyim kısa erkeği annesi sever bir daha uzamayacağımı bilimsel olarak biliyorum farkında olmakta kötü bir şey , ben deve ya da zürafa olmak istemiyordum sadece normal göze batmayan bir birey olmak istiyorum. Uzun lafın kısası şu an ben ne yapmalıyım?

18 yaşındayım ve boyum 164 ne yapayım?