Neden sadece sarışınlar beğenilir? Sarışın deyince herkes oooo oluyor falan esmer kara kaşlı kara gözlü diye övenini hiç görmedim?
9 gü
Neden sarışınlar daha çok beğenilir?

Neden sadece sarışınlar beğenilir? Sarışın deyince herkes oooo oluyor falan esmer kara kaşlı kara gözlü diye övenini hiç görmedim?
Beyaz ten seviyorum.
Olmazsa bir birliktelik yaşamam diye hiç düşünmedim.
Daha doğal içten samimi olduklarını düşünüyorum.
Tabi ki aksi olma ihtimali yok mu, elbetteki var.
Yer yüzünde binbir çeşit insan var.
Belki şöyle bir saçma ihtimale dayanarak beğeniliyor olabilir.
Cinsel ilişki aşamasında daha fazla libido yükselmesi hedefliyor olanlar olabilir.
Bu sebepten hoşlarına gidiyor olabilir.
Fakat benimki sadece bir varsayım dan ibaret.
İnsan olduktan sonra gerisi boş geliyor bana.
esmer kara kaşlı kara gözlülere ne şiirler ne şarkılar yazıldı nasıl övüldüğünü görmedin ya bütün şarkılar esmerlere ahahaha yani bir insan güzelse güzeldir saçı gözü ile alakalı değil bence ben çok çirkin doğal sarışınlarda gördüm ama sırf güzel olucam diye herkes saçını sarıya boyuyor şimdi o işte insanı çirkin gösteriyor kara kaşa platin saç olur mu hiç? kendini değiştireceksende sana yakışacak şekilde değiştirmelisin illa herkes sarışın olacak diye bir şey yok bence ama biz kumralların işi zor esmere göre sarışın, sarışına göre esmer oluyoruz ahsjsıxjx
daha çok beğenildiklerini düşünmüyorum zevk meselesi tamamen kimine esmer veya kızıl güzel gelir kimine sarışın ama kızıl bi tık daha çok beğeniliyor bana göre
Sarisinlar fantezi ve hayal dunyasina hitap ediyor galiba. Marilyn Monroe etkisi ve onun cilveli hali boyle bir algi olusturmus olabilir.
ama bence fit hafif esmer bir kadin sarisinlardan cok daha cekici bir vucuda sahip oluyor. sarisinlar hayal ve fantezi dunyamizda cok farkli yerlerde olsa da ben uzun sureli birliktelikte esmerleri daha cok begeniyorum. Ama hangileri dersen esmer latin derim. Cunku hem sarisinlar kadar isveli cilveliler hem de en guzel orantili vucut onlarda oluyor.
Cevap
108Cevap
Buna takılan net ırkçıdır ten ırkçılığı Allah’ın yaratı teni beğenmiyor demek kısa ve net
Ben daha nişanlanmışım ilk defa nişanlımın evine gidiyorum yani görümcenin annem ve teyzeme dedi ilk şey arkamdan söylemiş
Biz kardeşimize daha güzel daha beyaz tenli kız arıyorduk dedi ama annem evet dedi için biz pek bir şey diyemedik dedi
Nişanlım hiç böyle bir şey takmıyor esmer beyaz ten filan ama ilk duydumda hatta aklıma geldikçe insan sinirleniyor ve bozuluyor sonra ne kadar acımasız ve Allahtan Korkmaz olduğunu anladım o an
Ve gerçekten bende anlamıyorum neden sadece beyaz ten sarşın beyaz ten olduğunda hepsi güzel oluyor esmer diyince herkes çirkindir diye algılanıyor b
Türkiye'de sarışın sayısı az. Gerçek sarışınlardan bahsediyorum. Çoğunluk kumral ya da esmer, o yüzden sarışın ve renkli gözlü olanlar daha dikkat çekici görülüyor. Mesela Almanya, İsveç, Norveç vs. gibi sarışınların fazla olduğu ülkelerde durum tam tersi diyebiliriz. Esmerler daha ilgi çekici bulunuyor.
Esmer karagozlu, kara kaşlı, kara sacli 1.80 boy manken gibi adam’im.
Ya birakin yok oyle bir sey lutfen. Bizim erkek milleti ne istedigini ne isteyecegini saglikli bir sekilde telaffuz da edemiyor ve dusunemiyor da geneli boyle bariz.
Sari renk ferrari seviyordur onlar alamayinca da akli gitmistir 5 binlik kutu araclar olmus 100-150 bin 😂
@Sibel255 aynen oyle esmer erkek iyidir fakat bu soruda kadinlar icin belirttim
@Sibel255 nasıl ya esmeri makbul?
Doğal sarışınların kadınlık hormonları çok daha yüksek oldukları için ama boyalı sarışınlardan o etkiyi zaten sentetik olduğu için göremiyoruz hiçbir boyalı sarışına oooooo demem. Aleyna tilkide çakma sarışın ama işin içine çıtır seksilik kattığı libidosu yüksek olduğu için biraz daha başka kategoride
Küçükken değildi
@zürazhr Aleyna tilki cakma sarisin. Normal sac rengi kahverengi fakat onda sari sac dogal duruyor teni cok beyaz herkes o rengi tasiyamaz.
Önemli Not= Doğal sarışınlar daha çok ilgi çekerler! Sarı saç-tüy ince telli olur. Dolayısıyla tendeki gözenekler belirgin olmaz. Koyu renk kıl kökleri bacakta-kolda x5 daha belirgindir... Bu da vücut genelinde doğal pürüzsüzlük - bebeksilik katıyor. Doğal sarışınların yüz mimikleri de kaş - kirpik etkisiyle daha baby face oluyor... Tabi yüz kemik hattı ismet abiye benzemiyorsa :P
Esmerin de güzel vardır ama azdır. Sarışınlarda da kusur olsa bile genetik anlamdaki farklılıklar ( renkli göz, sarı saç, açık ten ) bu kusuru gizler.
Bunun sebebinin medya, batıyı çağrışım yapması ve bizim genetiğimizden farklı olmaları olduğunu düşünüyorum.
Kişi karşı tarafta kendinde olmayan özelliği ister. Mesela esmerse, sarışın ister. Sarışınsa esmer ister tam zıt. Ben mesela sarışın değilim, kumral da pek sayılmam, esmer hiç değilim. Bal rengi saç, Beyaz tenliyim. Ama hep yürüyen erkekler esmer oluyor. Çünkü onlar için tam zıttım
Ayy gözlerin ne renk knk
Sarı var sarı var.
Koyu açık küllü kumral, okey ama çiğ sarı hatta çakma sarı bööööğğkk ay nereye kusuyoruz?
Gelelim esmere esmer var esmer var.
Esmerde ten çok çabuk koku yapıyor ve 1 hafta boşlukta hemen oklu kirpiye dönebiliyorlar.
İşin özü bu dili dini ırkı rengi olmaz.
Bakım iyi niyet hoş göre yardım severlik esastır.
Ben anneanneme sarışın damat getirsem asla kabul etmez. Kara kaş kara göz hastası.
Ama kadınlarda sarışın beğenildiği doğru. Ne azsa ona rağbet olur doğal olarak...
Ama bence gerçek esmerler sarışınları ona katlar.
Kadinlardan bahsediyorum esmer erkek ondedir
Erkekte esmer, kadında sarışın/kumral.
çikolata ve sütün karışımı gibi düşün :D yapılan araştırmalara göre erkeklerin esmer kadınları daha güvenilir buldukları ve ilişki için onları tercih ettikleri tespit edilmiştir.
Bak burada esmerler daha bi ön planda 😄
Çünkü türkiyede yaşıyorsun polonyada git bak esmer güzeli mi sarışın güzeli mi daha çok el üstünde tutuluyor. Olay tamamen basit nadirlik. Daha az daha güzel mantığı
Türkiye de sarışın beğenilir esmer az çünkü Amerika da esmer beğenilir gerçek Amerikalıların çoğu sarişin ya da kumral nerde az sa orada daha çok beğenilir
Sayısı az olduğu için. Ben sevmiyorum. Orijinal sarı saçlı biri olarak saçımı siyaha boyuyorum
Baya dikkat çekiciler ama ben esmerin üstüne tanımam dediğin gibi en kara kaşlı kara gözlü ve simsiyah saçlısından😍
Saçmalama lan. Ne kadar beğendiğim erkek olduysa hepsi esmer hastasıydı. Ooo dediklerine bakma sarışını şaaparlar esmere taparlar.
Ya Muhtemelen sen esmersin diye öyle diyorlardır senden sonra bir sarışın görsünler ona da aynısını söylerler
@supercaydir133 Hayır esmer değilim. Bişey söylemelerine gerek yok aşık oldukları kızlar esmerdi 😬
Koyu saç ve ten renginin hakim olduğu ülke ve toplumda her zaman farklı renkler ilgi çekici olur.
Ve ilgi çekici olan şey, dikkat de çeker.
Esmer ata atladı tabancalar patladı esmer gelin giderkeeeeeen SARIŞINLAT ÇAT ÇAT bebeğim anca :)))
Sarışın için dünyayı yakarım. Esmer için ise sarışını, teşekkürler.
Sktr
Yanlış, aslında sarışınlar ilk bakışta dikkat çeker sonrası eğer güzelse güzel bulunur bunun sarışınlık ya da esmwrlikle ilgisi yok. Sarışın olup çirkin olan bir kadın ortama girer herkes dönüp ona bakar ve biter
En İyi Cevap