Sarışın olmak çekinik bir gen buda çok az sarışın veya renkli gözlü insanın olmasına sebep oluyor...
İnsanlar hep az olana ilgi gösteriyor tabi dış görünüşe tapanlar...
Bazı insanlar az olan başka şeylere önem veriyor, iyi bir karaktere sahip olmak çok az görünen bir nitelik.. Bende ona bakıyorum veya benden hoşlanmasına...
Ama çoğunluk dış görünüşe bakıyor ve sorunun cevabı o dış görünüşte az insanın olması...
6
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar haklısın ki... Keşke senin gibi insanlar çoğalsa
Genelleme yapmamak gerek, kendimden örnek vermek gerekirse bence en çekici kadın kumral kadınlar sonuçda ikisinin karısımi.. Ayrıca dıs görünüş gelip geçici önemli olan kalbin güzelligi.
Genelde goze daha farkli gelen sevilir.. Az bulunan seyler kiymetlidir.. Sarisinlik da cekinik bir ozellik oldugu icin, dunyadaki sarisin insan sayisi azinlikta oldugu icin cekici geliyor.. Git Polonyaya vs esmerlere laf atiyorlar..
Tüm dünyada yayınlanan erotik ve p*rno filmlerde sarışın sekreter rolleri gibi rollerin fazla olması dolayısıyla milletin kafasında bir algı oluşturuldu. Aptal seksi sarışın muhabbetide oradan geliyor..
Sarışınların ki daha garanti. Kumralların be diğer beyaz tenlilerin vajinası yine de siyah, pörtlemiş, kıllı olabiliyor. Sarışınların vajinası bal dök 3 öğün beslen. pembe, şekli güzel.
Bilmiyorum hanımefendi genel olarak sarışınlar bu saydığım özelliklerden dolayı daha kadınsı ve zarif duruyorlar, ne giyseler yakışıyor ve dikkat çekiyorlar. Tercih edilme sebepleri bu. Ancak Türkiyedeki doğal sarışınlar bana bakmaz yabancı ülkedeki sarışın süt gibi kızları da zenciler hamile bırakarak sarışın kişilere soykırım yapıyorlar :(
İsveçi komple yedi bitirdiler, isveçli erkekleri elimine ettiler norveç dileniyor. Almanyanın fransanın ingilterenin hollandanın ruhuna fatiha. Ukraynalı kız foto arşivim var zaten :D Ukraynada kadınlar traktör, kamyon sürüyor ülkenin doğusunda savaşıyor. Ukraynalılar kızlı erkekli tatlı bir millet.
Tüm dünyada da aslında esmere göre azlar çünkü gen olarak siyah daha baskın :D Ama ne esmer hatunlar var ki sarışını adını bile andırmaz. SARIŞININ ADI ESMERİN TADI ;)
Sarışınları seviyoruz çünkü daha kadınsı görünüyorlar. Her yer esmer olduğu için esmerler çok sıradanlar. Bu arada biz doğal sarışınları seviyoruz çakma sarışınlar üzerine alınmasın onlarda esmerler
tamamda ben sana esmersin demedim ki bot musun? saçları açık kumral olan biri gidip neden sarıya boyatsın? kumral , saçları açık kavhe tonlarında sarıya dönük saç rengine sahip olanlar için kullanılan bir tabirdir herşeyi çok iyi biliyorum kezo merak etme bende açık kumral saçlıyım. Ayrıca bir kızın saçları koyu ten rengi beyazsa yine esmerdir
1.81 boyunda açık kumral saçlı sakalları sarı-turuncu karışımı çıkan vücudunda kıl olmayan annesi babası rum kökenli olan biriyim ve bizim ailede esmer yok. Sen ise kendini sarışın zanneden ama aslında esmer olan sıradan birisin
@sevgivarsaherşeyolur bu kadar ilginin neden olduğunu merak ettim. Çünkü esmerler veya kumrallar bu kadar abartılmıyor ayrıca sanane ne istediğimi sorarım
Hahahaha bacım sensin canım hadi işine canım kardeşim esmerleri niye kıskanıyım zaten bende esmerim ben sarışın değilim bu bir ama sarisinlari begeniyorum ikincisi beni görmeden cirkin demen senin beyninin ne kadar geride olduğunu gösteriyor
Hahaha or. sbu sensin ger. izekali sü. rtük k. evaşe esmerleri niye kiskaniyim zaten bende esnerim ben sarışın değilim bu bir ama sarışınları beğeniyorum ikincisi beni görmeden çirkin demen senin beyninin ne kadar geride olduğunu gösteriyor orijinali bu
Senin s. iktigim beynin soru sorma hakkına sahipse benim de yorum yapma hakkım var muhtemelen 2 yıllık kiytur8k bir bölümde okudun bana cahil diyene bak
Ee biri sana kufur edince sende ona etmez misin demek istediğim sen küfürü başlatarak hata yapmissin herkesin zevki farklıdır olabilir küfür etmeye ne gerek var saçma sapan bir konu yüzünden
Hayir onla alakası yok, bence bembeyaz süt gibi teni olup simsiyah saçı olan kızlar daha çekici bide mavi göz varsa çok iyi duruyor uzaktan bile görsen o göz hemen dikkat çekiyor
En İyi Cevaplar