AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
bıraz evet cunku fazla kılo zaten saglıksız ve goze hıtap etmıyo. kılo verse hem kendıne ıyılık yapmıs olur hem de sosyal hayatı buyuk acıdan ılerler. sısman ınsanlar fazla kılolarını romantizme etmeye calısıyor cok sacma
Saglik icin 🩵zayiflamak vucudu dengede tutmak gerekiyor 🩵
Balık etli kızlar fiziken güzel gelir ne zayıf ne kilolu
Balık etli. Geniş kalçalı olarak eklemek isterim😁
Balkonu da salona katalım mı aşko
Olur baby🫶🏻
O zaman bu konuyu özel olarak konuşalım😎
Yazmadın aşko
Bence gerekmiyor balık etli ve görece kilolu oldugunu dusundugumuz kişiler de o kadar güzel ki
Fotoğraftaki sen isen harika görünüyorsun gayet alimli ve güzelsin ♥️
Bazıları çok fazla zayıf olmaya çalışıyor ama bence ne zayıf ne de kilolu olmak gerekiyor yani kilolu olmak sağlığa çok zararlı zayıf olmak da zararlı yani en ideali orta
Kisid n kisiye deisir kimisi balik etli sever bende oyle 😁
ben bu tarz fizik seviyorum. Zayıf hoş durmuyor
illa sıfır beden algısına gerek yok ama zayıf-orta olmak bence her anlamda sana avantaj sağlar
Hayır balık etli Ele avuca gelen dolgun kadınları severim
Hayır güzellik algısı kişiye göre değişir kimine zayıflık yakışır kimine dolgunluk yani insanlar göre buna karar verirsen yanılırsın zayıflık güzellik değildir
Tabii ki balık etli kız elini atdiğında bir şeye değiyor zayıf kız ne avucunun içi kadar
guzellık zayıflıkta olsaydı ınan dunyada obezıte dıe bısey olmazdı. ınsanın kalbı guzel olsun ne ıtıcı guzel kafası dık kadınlar var dunyayı kendısı yonetıyormus kafasındalar.
Güzellik algıları kylie ve kendall vücut tipi kesimlere göre farklı olabilir ama insanlara dayatılmış bir şey bu 8. Sınıfa kadar kilomdan zorbalık gördüm.
Balık olmak iyidir de orkinos olunca iyi olmuyor.
Bence evet fotoya bakinca benim tarzim değil kardesim az yiyin az zorlaniyoruzz😅
herkesin fikri kendine. Bana kalırsa ne çok zayıf ne de kilolu , ortayı bulmak gerekiyor.
Evet fit olmak zorundasın biz senin şöbiyetini göremek zorunda mıyız yav
şöyle herkese kilo yakişmiyor fakat bazı kızlar şişman olsa bile tatlı ve çekici gözükebiliyolar ama çok kısa ve şişman olmamak kaydı ile
Yoo öyle bir kural mı var?
Bazi erkekler Tahta gibi Kadin istiyoda
Bazılarıda ele avuca gelen dolgun seviyo :)
Senin gibi mesela ;)
Evet mesela :)
Senin gibileri mesela ;)
Takip edebilirmisin mesela :)
Tahta gibi dediğin kadınlar fit oluyor bacım senin gibi ayı balinaları kimse beğenmiyor şu zayıf kadınlara karşı bir kıskançlığını kaldır kendini beğensen buralarda her allahın günü aynı soruyu sormazsın. Geçen gün de yok balık etli kadınlar daha mı istekli oluyor diye soru sordun çirkin ucuz kadın seni
Balık etli diyen net abazan Türk erkeğidir başka bir ülkede veya medeni kesimden kimse balina et kadın demez
Ger*zekali benim sordumu nerden biliyosun binlerce insanlar bu uygulamayi kullaniyo benim oldumu nerden biliyosun?
Sen bi çekil kenara kiskançliktan ölüyosun Şu an
Herkes senin gibi Tahta olmak zorunda degil
Zayiflara her sey yakismiyo
Illa kilolu olmak zorunda degil güzellik diyosun simdide tam tersini söylüyosun senin kafan iyi mi?
Hahahha pardon bıngıl etli selülitli çirkin senin neyini kıskanıcam? Her gün burada özgüvensizlikten sapık sapık sorular açan sensin. İnan fiziğimi görsen kendine kadın bile demezsin şişko balina :D
Daha fazla da muhatap olmucam sen burada abazanları özellerde tatmin etmeye devam et hadi bacım.
O*uspu oldugun belli
Senin anan sisko
S*ktir git
Bak anamı karıştırma senin o çuvallaşmış amcığına genişlemiş makatına dediklerini tek tek sokarım
or. ospu çocuğu seni ben mi balık etli kadınlar daha mı istekli olur diye soru başlığı açtım yoksa sen mi? ilgi görücem diye kıvranıyorsun yer cücesi şişko balina özgüvenli olsan böyle soruları açmazsın.
Sende biraz saygili ol ozaman. Ben o sorulari sormuyorum bu 1. ikincisi kiskançliktan ölüyosun haberin yok hadi boş ver git simdi sinirimi bozma o…
Beni görmeden kalkip burada balina diyemezsin ger*zekali
@selcukhan06
Tabi ki hayır fotoğraftaki kız ideal kadın
Süpersin
O kız eğer sensen süper olan sensin ☺️
Ben degilim bundan biraz zayifim😃
Neden gizli sorma ihtiyacı hissediyosun ki önce sen kendini beğenmen lazım milletin ne dediği hiç mühim değil
Istek gelmesin diye😃😃
Ben begeniyorum tabiki o zayif olmali diyenleri kafama takmiyorum bile
Ama ben istek atmak istiyorum 😂
Hahahaha üzgünüm.😄
Zayıf isteyen yol alcak 😂
Ama bende üzgünüm ağlarım bak ☺️
Agla hahaah
Ama sen çok gaddarsın 😥
Erkekler balık etli seviyo🤣
Aynen
Ablamız buram buram gurbetçi kızlarımıza benziyor
Hayır ama fazla kilo da iyi değil
Evet zayıf bir bayanın beline daha rahat sarar kolun ama kilolu olunca kol yetmez
guzel olmak icin zayif olmak gerekmiyor fakat saglikli kalabilmek icin kiloyu dengede tutmak gerekiyor kendin icin minnacik daha dikkat edersen kilona eminim daha hafif ve zinde hissedersin guzelligin kiloyla baglantisi yoktur
Bazı erkekler balık etli de sever sıkıntı yok önemli olan kendinizi sevin hadi ordan edin ortalam güzellik anlayışını
Bence güzelim güzelsin de üstüne geçirdiğin şeylerin iyi seçersen çok daha güzel olursun böyle paçavraları giymezsen tabii
Bence gerekmiyor ama toplumda hep güzellik algısı olarak sadece ince belli kadınlar gösteriliyor. Bence her kadın her haliyle güzeldir.😊
Sana sadece şunu soruyorum güzel olmak için zayıflık şart olsa sana nedn bu kadar yorum gelmiş Hadi cevap ver
Evet kesinlikle ön şrt gibi bir şey. zekaya önem veririm ama kilolu biri zeki de olsa guzel değildir
Balık etlide olunabilirr zayıftaa
Vallahi çok güzel çok seksi olmuşsun kız
Hayır bence zayıf olmak gerekmez eşimde kilolo ve hoşuma gidiyor güzel görünüyor eşimde
Helal lan sanaa beline kuvvet musmutlu oluun 😄😄
Ha haa teşekkür ederim ☺️
Hayır zayıf olmak gerekmiyor
Zayıflıktan ziyade fit olmak gerekiyor
Gerekmiyor bence. Çok da kilolu olmamalı tabi
Güzel olmak için zayıf olunmaz.. Sağlıklı olmak için zayıf olunur. Kilo boy eşit denge gibi..
Hayır ille zayıf olmak şart değil
Biraz kilo verse iyi olur sanki
Hayır, orantılı vücut yeterli.
Değil
Resmdeki kız cok iyi ama
obez feminist
@hery1 yazık kafana zargana
Hayır ama abartı kilo da olmaması gerek
Ama ilk resme bittim ben 🥰
zayıf olunmadan da güzel olunabilir
gerek yok böylede guzelll
bence bu kadın gayet seksi ve güzel
Belirgin hatları olan kadınlar daha seksi oluyor
kalın bacak ve dolgun olması daha iyi bence ne çok kilolu nede çok zayıf
Şişmanlık demeyelim de yeni elbisenin içini dolduruyorsun ne güzel
Güzellik az olsada sorun yok kilo ortalama veys zayıf karakter olmalı birde
Kadın dediğin hafif balık etli olur , çubuk gibi olmaz.
Hayır birinin seni (beni ) sevmesi gerekiyor.
Sevilmediğim zamanlar çirkin hissediyorum
Sevilmediğin zaman da çirkin hissetme❤
Peki🍃
Hayır ben zayıf değil balık etli seviyorum
Çünkü zayıf olan kemikleri batıyor
Zayıf olmasan bile orantılı bir vücuda sahip olman gerekiyo galiba
Ne alaka ya hala buna takilan kaldi mi sizce insanlari kaliba sokmayin
46 kılo olarak söylüyorum keşke balık etli 60 kılo olsam😂
Belli kiloya kadar bence üstü güzelliğin önüne geçer
Gayette guzelsin
Ben degilim
Hayır sismn olup güzel olan COK insan var