Bir ara flortluk durumu olmuştu şu an normal bir arkadaşım en azından benim için öyle her seferinde sarı saçlı fotomu atıp buradaki saçın çok güzel diyor benimde şu an saçım kahverengi sarı yaparsam saçımın yipranacaginida söyledim ona rağmen hala böyle tavır takıniyor ve artık sinir oldum bu tepkimde sizce haklı miyim
Saç rengimi değiştirmemi söyleyen biri için bu tepkimde haklı mıyım sizce?
haklısın cunku cok fazla soylemis ve seni rahatsız etmis dogal olarak biraz uzun olmus yuzune soylesen daha iyi olurdu ama icinde kalmamıs iyi yapmıssın
Çok ama çok gereksiz sinirlenmişsin. Çocuk orada alt tarafı düşüncesini kibar bir şekilde dile getirmiş. Sen sanki birine sinirlenmişsin de tüm sinirini çocuktan çıkarmıs gibisin :)
size inanamıyorum çocuk ne demiş ki atılan ss de sadece saç rengin burada çok güzel duruyor demiş değiştir dememiş ki malsınız mal hiçbirşeyi haketmiyorsunuz
@Paten34 anlamıyorsun. Konu bir kere geçer eyvallah der geçiştirirsin ama birkaç kere tekrarlanınca insan cidden sinirleniyor. Yani karışma hakkını kim verdi hadi onu geçtik biz söylüyor muyuz başkasına bu kadar da başkası söylüyor bu ne görgüsüzlük ayıp yahu
ama önceki konuşmalarını görmedin ki tam olarak ne dediğini bilmiyorsunki atılan ss de sadece çocuk burada ki saç rengin çok iyi duruyor demiş kendi fikrini beyan etmiş eğer istemiyorsa bunu o zaman arkadaşlık kurmayacak ama sanki arkadaş karşısındaki insan sanki onunla sevgili olmak için kırk takla atıyormuş gibi düşünmüş bunu kırmadan düzgünce de söyleyebilirdi. Sinirlenmiş olabilir herkes her şey için sinirleniyor bu hayatta her sinirlendiğimiz şeyde böyle tepki verirsek ikili ilişkilerimizi yönetemeyiz istiyosan dene ve yalnız tek başına kal.
@Paten34 gerçekten anlamıyorsun. Zaten birkaç kere bundan bahsettiğini belirtti soruda. Ben de aynı şeye birkaç kere aynı kişiden maruz kalınca sinirleniyorum. Sanki soruyorum da… bi de kime ne yani… ben böyle tepki vermesem de anlıyorum ne kadar sinirlenip de böyle yazmış olabileceğini. Gıcık kapmış bi kere. Herkes yalnız ayrıca herkes
sizler yalnız değilsiniz gerçekten yalnızlığın ne olduğunu bilmiyorsunuz bilseydiniz herkes yalnız demezdiniz. Ben bu arada sinirlenme konusunda hak veriyorum bende bazı şeylere çok sinirleniyorum ama böyle tepki vermiyorum düzgün bir dille söyleseydi zaten anlardı gerek var mı insanların kalbini kırmaya böyle ufak tefek şeylerden? zaten zor zamanlardan geçiyoruz ben onu diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
haklısın cunku cok fazla soylemis ve seni rahatsız etmis dogal olarak biraz uzun olmus yuzune soylesen daha iyi olurdu ama icinde kalmamıs iyi yapmıssın
Ay sildim buradakiler yüzünden
niye sildin rahatsızlıgını belirtmissin bildigin sekilci bi cocuk bu
Abartmışsın ve kendini yormuşsun
Sanki başka bir şeye hırslanmışsın da acısını bunu bahane ederek çıkarmışsın gibi
Kafamda kurma seviyem 😃🤣🤣
Sen bu adama neden kızdın niye bu öfke söyle hele
Çok ama çok gereksiz sinirlenmişsin. Çocuk orada alt tarafı düşüncesini kibar bir şekilde dile getirmiş. Sen sanki birine sinirlenmişsin de tüm sinirini çocuktan çıkarmıs gibisin :)
Şöyle tepki vermediğim çoğu şey için kendime kızıyorum ya hajsjsjsjjs helal bacım iyi demişsin 😀
Sildim 😃🤣
Hattın öbür ucundaki gereksizi mi 😀
bir dahakine bu kadar sakin tepki vermiycem yazmış bide ehueuh ne yapacaksın acaba gidip böbreğini mi alacan adamın
Evet
hadi hayırlısı
Evet haklısın ama yaratılış destanını yeniden yazmana gerek yoktu.
İyi demişsin de bu kadar uzun yazmana gerek yoktu çünkü ona dokunacağını sanmıyorum
Kezban mode on iyi ki sevgili değilsiniz arkadaşlığınıda haketmiyorsun gerçi ama :)
Seni haklı buldum. Sormadan söylemenin anlamı ne yahu. Hem birkaç kere!
size inanamıyorum çocuk ne demiş ki atılan ss de sadece saç rengin burada çok güzel duruyor demiş değiştir dememiş ki malsınız mal hiçbirşeyi haketmiyorsunuz
@Paten34 anlamıyorsun. Konu bir kere geçer eyvallah der geçiştirirsin ama birkaç kere tekrarlanınca insan cidden sinirleniyor. Yani karışma hakkını kim verdi hadi onu geçtik biz söylüyor muyuz başkasına bu kadar da başkası söylüyor bu ne görgüsüzlük ayıp yahu
ama önceki konuşmalarını görmedin ki tam olarak ne dediğini bilmiyorsunki atılan ss de sadece çocuk burada ki saç rengin çok iyi duruyor demiş kendi fikrini beyan etmiş eğer istemiyorsa bunu o zaman arkadaşlık kurmayacak ama sanki arkadaş karşısındaki insan sanki onunla sevgili olmak için kırk takla atıyormuş gibi düşünmüş bunu kırmadan düzgünce de söyleyebilirdi. Sinirlenmiş olabilir herkes her şey için sinirleniyor bu hayatta her sinirlendiğimiz şeyde böyle tepki verirsek ikili ilişkilerimizi yönetemeyiz istiyosan dene ve yalnız tek başına kal.
@Paten34 gerçekten anlamıyorsun. Zaten birkaç kere bundan bahsettiğini belirtti soruda. Ben de aynı şeye birkaç kere aynı kişiden maruz kalınca sinirleniyorum. Sanki soruyorum da… bi de kime ne yani… ben böyle tepki vermesem de anlıyorum ne kadar sinirlenip de böyle yazmış olabileceğini. Gıcık kapmış bi kere. Herkes yalnız ayrıca herkes
sizler yalnız değilsiniz gerçekten yalnızlığın ne olduğunu bilmiyorsunuz bilseydiniz herkes yalnız demezdiniz. Ben bu arada sinirlenme konusunda hak veriyorum bende bazı şeylere çok sinirleniyorum ama böyle tepki vermiyorum düzgün bir dille söyleseydi zaten anlardı gerek var mı insanların kalbini kırmaya böyle ufak tefek şeylerden? zaten zor zamanlardan geçiyoruz ben onu diyorum
@Paten34 mutlaka önceden belirtmiştir. Bazılarına sert konuşmak gerekiyor. Yalnızlık konusunu geçiyorum bunu yarıştıramayız
Peki
Çocuğu gömmüşsün resmen. Ne gerek vardı böyle aşırı bir tepkiye. Üç günlük dünya
burada birax abarttı gibi duruyor ama sürekli sürekli söylediğini belirtiyorsun patlama yaşaman normal o yüzden 🤍
Galiba biraz sinirlenmişsin
Her seferinde yapiyor bıktım
abla biraz abartmışsın sankif kdkdsh
Ay napiyim bu beyinsiz sinirimi bozuyor
Abicim roman yazmışsın maşallah
Ay sinir sistemimi bozdu
Baya belli yalnız
Aşkım bu mesajda birsey dememiş ki
şaka yapıyor olabilir mi
Bence gerek yok sadece demis abartmaya gerek yok
Duygularımın tercümanı olmussun teşekkürler👍🥳👏
Böyle insanlar çok sinir bozucu