Erkek arkadaşım askerde bana cok illgiliydi şimdi ailesinin yanına izne gitti 3 günlüğüne. Ben anlayış gösterdim fakat bugün babamın yanındayım yazma ona bir şey göstericem telefondan dedi tamam dedim, dort saat oldu baktım hikaye atmış bir cafe storisi. Mesaj attim "bana bu yüzden mi sus dedin" diye. Ailemin yanındaydım yazamadım telefona bakıyordu babam tam yanımda ilişkimiz cok yeni söyleyemem dedi. Bende değiştin dedim kıyamet koptu. Bidaha senin defterini acarsam gel yüzüme tükür dedi. Engelledim her yerden. Iki saat sonra aradı açmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha toparlayamazsın benle yettin artık, kendimden tiksinme sebebimsin falan demis
Hatalı olan ben miyim değiştin demek kötü bir şey mi?
O gizliyor daha yeni diye ben aileme bahsettim sevdiğim için. Geçmişte hatalarımız oldu benim ağzım bozuktu hep kendimi duzelttim. Onun için sakin kalmayı öğrendim. Sonra bugün ailesinin yanındaydı işte yazamadım babam bakıyordu dedi instagrama vaktin var bana yok mu dedim değiştin dedim kıyamet koptu " sana bidaha gelirsem yüzüme tükür kendimden tiksinme sebebimsin sen kimsin bana değiştin diyosun sakın beni arama özleme " demiş.. Ben sakin kaldım sözümü tuttum kendime olan şimdi o pişman olacak. Baktim aramış ben açmadım.
2 ay. Benim için önemli biriydi baya baglandim. Dile kolay 2 ay derler. Askere gitti geldi bekledim mesafeler vardı bekledim. Bugüne kadar tek hatam fevri oluşumdur ama bugün emin oldum. 4 saat hic mi vaktin olmadı? Ailene biraz bile bahsetmek gelmedi mi içinden? Benim duzgun bir ailem yok annem babamda ayrı. Bugün babam olmadığı için, babamın bi arkadaşı var o karısıyla bize gelecekti tamirat işleri bardi karısı da iyidir severim ablayı. Erkek arkadaşım duydu "siz geniş misiniz biraz başınızda erkek yok misafir geliyor nasıl bir aile yapın var " dedi. Benim gücüme gitti daha ailemi ogrense herhalde terörist ilan eder.
Ah güzel kardeşim benim sen çok iyi bir insansın. Şu yazdıklarından anlaşılıyor. İşte hayat şartları herkesle aynı olmayınca insanlar empati de yapmayınca böyle gaddar oluyor.
" dahada toparlayamazsın benle yettin artık Bana sakın ama sakın yazma beni özleme arama o kadar sıktın artık"
Diyen birinden uzaklaşmak en doğrusu. Bugün olmaz belki ama bir ay sonra olur unutmam belki bi kac ay sonra. Ama dönmem. Görüşünüz için teşekkür ederim..
Kardeşim dediğin gibi bugün değil yarın daha büyük patlak verir. İşi büyümeden bitirmek en iyisi. Çünkü bende bir kıza pek ısınamamıştım adam gibi söyledim bu iş olmaz diye kız da tamam dedi medeni bir şekilde bitirdik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hatalı olan o ve seni manipüle etmeye çalışıyor kanma ve yoluna devam et
Haklısın bu manipüle di mi
evet kesinlikle
Değiştin derken neydi ne oldu?
Eskiden bana haber verirdi şimdi saatler geçti instagrama hikaye attı yazmadı bile.
Sonucunda ailemleydim yazamazdım dedi.
Hakikaten garip halbuki daha çok araması gerek. Ben olsaydım öyle yapardım yani.
İlişkiniz gizli mi ailelerden
O gizliyor daha yeni diye ben aileme bahsettim sevdiğim için.
Geçmişte hatalarımız oldu benim ağzım bozuktu hep kendimi duzelttim. Onun için sakin kalmayı öğrendim. Sonra bugün ailesinin yanındaydı işte yazamadım babam bakıyordu dedi instagrama vaktin var bana yok mu dedim değiştin dedim kıyamet koptu " sana bidaha gelirsem yüzüme tükür kendimden tiksinme sebebimsin sen kimsin bana değiştin diyosun sakın beni arama özleme " demiş.. Ben sakin kaldım sözümü tuttum kendime olan şimdi o pişman olacak. Baktim aramış ben açmadım.
Sen ne güzel açık yüreklisin sal biraz pişman olduğunu anlar.
Bir de genelde kızlar ailesinden gizler erkek gizlemez ya ben hiç gizlemem o da ayrı garip bir olay.
Evet artık bıraktım peşini. Sevsem de aramıycam yordu cunku. Sen busun bu diyip gitti sanki babasını öldürdük
Evet evet o da tuhaf bu sır gibi saklıyor..
Ne kadar süreli bir ilişki bu?
2 ay. Benim için önemli biriydi baya baglandim. Dile kolay 2 ay derler. Askere gitti geldi bekledim mesafeler vardı bekledim. Bugüne kadar tek hatam fevri oluşumdur ama bugün emin oldum. 4 saat hic mi vaktin olmadı? Ailene biraz bile bahsetmek gelmedi mi içinden? Benim duzgun bir ailem yok annem babamda ayrı. Bugün babam olmadığı için, babamın bi arkadaşı var o karısıyla bize gelecekti tamirat işleri bardi karısı da iyidir severim ablayı. Erkek arkadaşım duydu "siz geniş misiniz biraz başınızda erkek yok misafir geliyor nasıl bir aile yapın var " dedi. Benim gücüme gitti daha ailemi ogrense herhalde terörist ilan eder.
Ah güzel kardeşim benim sen çok iyi bir insansın. Şu yazdıklarından anlaşılıyor. İşte hayat şartları herkesle aynı olmayınca insanlar empati de yapmayınca böyle gaddar oluyor.
Teşekkür ederim.
Onun ailesi hep arkasında zaten nu konuda da uyumsuzduk. Benimkiler iyi olmamasına rağmen oturdum anlattım. Oysa istemedi.
Senin kalbinin temizliğini görmesi dileğiyle başka ne diyeyim ki. Memleket nere senin.
İzmir.
Yok o görmez görse de ben istemem artık cunku nasıl affedicem ki.
Bence sen kalbini böyle kişilerle harap etme. Allah sana layık birini verir inşallah kardeşim.
" dahada toparlayamazsın benle yettin artık Bana sakın ama sakın yazma beni özleme arama o kadar sıktın artık"
Diyen birinden uzaklaşmak en doğrusu. Bugün olmaz belki ama bir ay sonra olur unutmam belki bi kac ay sonra. Ama dönmem.
Görüşünüz için teşekkür ederim..
Kardeşim dediğin gibi bugün değil yarın daha büyük patlak verir. İşi büyümeden bitirmek en iyisi. Çünkü bende bir kıza pek ısınamamıştım adam gibi söyledim bu iş olmaz diye kız da tamam dedi medeni bir şekilde bitirdik.
Ben icimde bitiremedim o yuzden bu hâle geldim. Gene neden aradı onu da bilemiyorum..
Ya pişman oldu ya da trip atar. Tanımadığım için bir şey diyemiyorum.
Haklısın.
Yüzyize görüştünüz mü yoksa sen sanaldan mı tanıştın?