Kadın Emeği Duşta sırtını kendin lifleyebiliyor musun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evet bunu merak ettim ahdjajjs Duşta sırtını kendin lifleyebiliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet ben yapabiliyorum keşke sevgilim olsa birlikte yapsak diyorum ama kendim yapıyorum yine ssjjsjs zor olmuyor zaten. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Uzun lif kullanıyorum. Omzumdan aşağı doğru sarkıtıyorum, diğer elimle de tutup misler gibi lifliyorum kendimi asdjdk 1 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kendi başıma liflemek eğlenceli olmuyor ama istediğim vakit kendim de lifleyebiliyorum. Ara sıra liflenmek iyidir 1 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 keseleyecek birileri oluyor arada yalnız girmiyoruz duşa 1 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl zeka sahibi bi insan bu konuda zorlanmaz diye dusunuyorum. 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Maalesef sırtımı lifleyecek kimse yok. Keşke biri olsa :) 1 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yapan kisii var herzaman olmasada fırsat buldukça iyi oluyor 1 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yani ama kız arkadaşım oldğu zaman genelde ben onun o benim sirtimi lifler 🤭 1 0 Yorumla
Dr_Bypass Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Böyle uzunca lifler var, onla yapmaya çalışıyorum. Ama zor 😄😄 1 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl 9 yaşımdan beri sırtımı kendim keselerim 0 0 Yorumla
Geginnx Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Yardımcı olayım mı 1 1 Yorumla Geginnx +1 yıl Beklerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet ben yapabiliyorum keşke sevgilim olsa birlikte yapsak diyorum ama kendim yapıyorum yine ssjjsjs zor olmuyor zaten.
Uzun lif kullanıyorum. Omzumdan aşağı doğru sarkıtıyorum, diğer elimle de tutup misler gibi lifliyorum kendimi asdjdk
Kendi başıma liflemek eğlenceli olmuyor ama istediğim vakit kendim de lifleyebiliyorum. Ara sıra liflenmek iyidir
🤣🤣🤣🤣 keseleyecek birileri oluyor arada yalnız girmiyoruz duşa
zeka sahibi bi insan bu konuda zorlanmaz diye dusunuyorum.
Maalesef sırtımı lifleyecek kimse yok. Keşke biri olsa :)
Yapan kisii var herzaman olmasada fırsat buldukça iyi oluyor
Yani ama kız arkadaşım oldğu zaman genelde ben onun o benim sirtimi lifler 🤭
Böyle uzunca lifler var, onla yapmaya çalışıyorum. Ama zor 😄😄
evet ya da arkadaısm :d
Evet yapabiliyorum
evet lifim öyle lifliyorum:D
Ona göre lif im var yaa sjsjsj
Lifleye bildiğim kadar artık 😃
olsa iyi olurdu
Evet kendim yapiyorum
9 yaşımdan beri sırtımı kendim keselerim
Mecburen