Beni genelde Victoria Secreet meleği Lindsay Ellingsoona benzetiyorlar.💙
Beni genelde Victoria Secreet meleği Lindsay Ellingsoona benzetiyorlar.💙
Eğer profilde ki sizseniz Victoria meleginden daha güzelsiniz. O size benzesin 😅Beni kimseye benzetmiyorlar 🤔
Yiaa teşekkür ederim 💛
Karanlıkta 1.2 mp kamera ile flaşsız çekimde “ Brad pitt “ e benzetiliyorum..
🤣
Cevap
26Cevap
Evet ben sarı saçlı ve mavi gözlü olduğum için genelde beni brad pitt ya da leonarda dicaprio ile benzetiyorlar. veya beni gördükleri zaman sen rus musun diye soruyorlar çünkü yabancılara benziyorum biraz. benim için aslında güzel bir şey ama bu ülkede pek iş yapmıyor bu. çünkü kızlar genelde esmer erkek delisi oldukları için de pek sevmezler
Bu adama ölünür esmer tanımaz hiç bir kadın dbdhdh
Moral oldu benim için gerçi bana değil oyuncuya ölüyorlar ama olsun slksdlksdl
Sana ölende olur elbet bir gün 😄
Bakalım :D
Küçüklüğümden beri sarışın ne kadar ünlü varsa benzetildim, david beckham-kıvanç tatlıtuğ-justin bieber-brad pitt. Bunların yanında çok uzun insanlara falan benzetildiğimde oldu peter crouch falan. Eskiden hoşuma giderdi, yakışıklı insanlara benzetmeleri falan da artık hiç umrumda değil, istersen onlardan yakışıklı ol açık bir şekilde, ne fark eder ki?
Kimse beni bir ünlüye benzetmez lakin kendimi Selma Güneri'ye benzetiyorum ben, kardeşimi ise Pelin Akil'e benzetiyorum. Bu arada sanki Pelin Akil'de , Selma Güneri'ye benziyor
Benzetemedim iki ünlüyü birbirine ben
Benim benzetmelerim her zaman isabetli olmuyor 😊
💙
❣️
Sana resmimi göstersem özelden söyler misin acaba ☺️
Olur kuzu
Teşekkürler 😀
💙
💐💐
Evet, var: Adriana Lima (Barbara herhalde manken olan)
Yok, şey;
filan falan...
Bir ünlüye değil de aile üyelerine benzetiliyorum genelde ‽
Dudak yapın Angolina Jolie'ye de benziyor
Benim mi
Evet
Hem de çok Fatma Girik, Sıla Gençoğluna Azeri oyunculara, Tuba Büyüküstün e ve Hülya Avşar a yani aklına kim gelirse artık
Zamanında bunla ilgili bir soru da ben sormuştum denizci. Nobellik bir soruydu ama çok hit almamıştı her zamanki gibi.
Benzetildigim ünlüler. Şükrü Ozyildiz, Hakan Tasiyan, Polat Alemdar, John Travolta, Danzel Washington ve Tony Scott!1!1!
Şakasız 4 kişiye 😂
Tuba büyüküstünü andırıyorsun diyen oldu
Burcu özberke benzeten oldu
Ezgi Eyüpoğluna benzeten oldu
Mahidevran sultanın dizide gençlik haline benzeten oldu 😂(bence bir tek buna benziyorum)
Richard Armitage
Mucize doktor diye bir dizi vardı Medcezir oynayan bir kıvırcık o geldi aklıma konuşmasını iyi beceremese de sevdiriyordu kendini
Cansu Dere'ye benzediğimi söyleyen oldu ama ben ona benzediğimi hiç sanmıyorum.🙃
Natalie Portman, Amélie filmindeki başrol oyuncusunun o hali, Blair Waldorf ve Selena Gomez ksksk
küçükken haraketlerimi yıldız tilbeye benzetirlerdi şu an bilmiyorum
Hayır hiçbir ünlüye benzetilmiyorum, değişik bir modelim ben 😄
Öyle kuzenine yeğenine akrabasına benzetiyor millet😂
Birine benzemiyorlar akrabalara benzetiyorlar beni sadece 😅😅
Aydan senere de benzetildim Türkan sorayada Amy Lee ye de alakam yok ama :)))
Beni arkadaşıma benzetiyorşar ama o da ünsüz 🤣🤣. Bence seni bu mankene benzeterek sana haksızlık ediyorlar.
Niye ki
Tşklr
Ulan hayata bak milleti nelere benzetiyorlar beni de Kahtalı Mıçı'ya benzetiyorlar 😂
Ne hahaha
Ya öyle işte bak nete görürsün Allah'ım isyan gibi olmasın da azıcık bir şeyler verseydi 😂
Biliyorum o adamı annem hep bahseder ondan
Eski nesil biliriz 😂çok yoruluyorum be abla bazen hayattan :) iyi akşamlar dilerim
İyi akşamlar
En İyi Cevap