Aa sen deyince profiline baktım cidden aşırı benziyorsunn 😯 Beni de benzettikleri bir Türk ünlü var. Hatta o kadar çok kişiden duydum ki bunu. Ama anonim olduğumdan kim olduğunu da söylemek pek istemiyorum :/
En az 10 kişi tarafından benzetilmişimdir o adama.. Hatta bi keresinde bi arkadaşım film önerisi istemişti benden, onun oynadığı bi filmi onermistim, filmi bitirdikten sonra "Olum filmde sen oynuyomuşsun lan" dedi😅kime benziyosun acaba merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aa sen deyince profiline baktım cidden aşırı benziyorsunn 😯
Beni de benzettikleri bir Türk ünlü var. Hatta o kadar çok kişiden duydum ki bunu. Ama anonim olduğumdan kim olduğunu da söylemek pek istemiyorum :/
En az 10 kişi tarafından benzetilmişimdir o adama.. Hatta bi keresinde bi arkadaşım film önerisi istemişti benden, onun oynadığı bi filmi onermistim, filmi bitirdikten sonra "Olum filmde sen oynuyomuşsun lan" dedi😅kime benziyosun acaba merak ettim
Kardeşime de gösterdim fotoğrafını o da çok benzetti 😁 valla anonim olmasam söylerdim
Sayenizde biraz daha Edward Norton oldum, çok teşekkür ederim 😅peki😕
Birden fazla. Michael jackson heath ledger jsjd hatta bazen bellatrix lestrange ne alakaysa nszöcmk
O nasıl bi üçlü lan😅
Dimi. Çenem heath ledger. Saçlarım bellatrix lestrange, gözlerim alnım falan michael Jackson jsdjjf hepsinin karışımı
Bellatrix (Helena bonham carter)'in kadın olması dışında problem yok da😅heath ledger'a benzettim ama ben de biraz
Kime benziyorum acaba
Bilmem🤔
channing tatum 😂bu profildeki resim cok degilde ama cogu resimde ve gercekte hakkaten benziyoruz he
Aras Buluta benzetti bir tane kurye geçenlerde
Andırıyosun
Halsey ' e 2 kez benzetildim ama daha cok tarz olarak
Selena gomez
Seni birine benzettim ama çıkaramıyorum şu an.. Selena Gomez değil ama
Kime
Buldum şimdi, Esra Şengünalp
Tanımıyorm
😅😅Google amcaya sor
Benziyor gibiym evet
Ben benzetiyosam benziyosundur
Beni Gigi Hadid e benzetiyorlar
Ooo hastasıyız
Sarışın olmak istemezdim
Ben renk ayrımı yapmam, bütün olarak güzelliğe bakarım
Yanıma Zayn Malik gibi birisini bulsam yatar kalkar şükrederim
Edward Norton gibi birisini versek?😕😅
Ay yok almayım
Edward üzgün 😕
Emojilerden nefret ediyorum
Bilgilendirme için teşekkürler ama emojiler olmasa nasıl bi tepki verdiğimi nasıl anlayacaksın
Ne alaka be? Karşındaki kişiye illa nasıl tepki verdiğini hissettirmek zorunda değilsin ki
Hiçbir şey yapmak zorunda değilim zaten de, yanlış anlaşılmaktan nefret ederim ben.. Benim tercihim olarak düşün bunu
Ok O zaman
Bilmiyordum bu önemli olduğunu senin için
Ok cevabından da nefret ederim mesela ama bunu da bilmiyodum, o yüzden problem yok :)
Ok den neden nefret ediyorsun ya
Ya özellikle tek başına ok cevabı geldiği zaman sanki karşındakinin söylediklerini önemsemiyomuşsun gibi geliyo bana, sevmiyorum o yüzden
Peki
Emma Watsona
Ooo kendisi benim manevi eşim olur😅
Yeni saç modeline Lisaya benzetiyorlar beni
O kim ya
Profilimde ki kız. Hem blackpink üyesi
Güzel kızmış
Tabi güzel. Hem de çok😻
Kimseye benzemiyorum ünlü olarak eşsizim
Eda Ece
Güzel bi abla
Görsel
Görsel kim madam? Göksel Birsel mi yoksa?
Sadece göksel
😅
hayır yok
Yok öyle