Beni genelde Nursel ergine benzetirler. Aslında çokta benzediğimi düşünmüyorum ama akrabalarım benzetir. Peki sizin benzetildiğiniz bir ünlü var mı?
Benzetildiğiniz bir ünlü var mı?

Beni de Dağhan külegeçe benzeten çok kişi olmuştur. Ben kendimi ona hiç benzetemiyorum ne yazık ki.
Teşekkür ederim
Merhaba,
Tom Cruise, Prison Breakta biri vardı, biri daha vardı ama unuttum, yani evet var! 😅
Sen daha yakışıklısın kankim onlar senin yanında bir halt mı sanki 😂🩷.
Hehehe 🤣 teşekkür ederim senin güzelliğin 🤣bende seni görsem benzetirdim de yüzünü göremiyorum sjsjdjd
Görürsün caniiimmm
Oy oy oy 😅
Göster göster göster sjdjdj
https://m.youtube.com/watch?v=2o8p9NcEo3A
Whahhahahs 😂
Yes yes camon her türlü 🤣
Tanışıyor musunuz? 😅
Evet eski hesaptan 😀
Evet o benim 😅sizin eski nick neydi 😅
Ama isim kullanmayalım lütfen djdjd
Nick olarak diyecegim zaten isme giriş yapmayacagim 😀senin adini da yazmis bulundum kusuruna bakma 🤦♀️Nickim Mavi kumsaldı yani mavi derdiniz 😀
Allah Allah 🤣
Maviş 😅
Ulan seni ne aramıştım biliyon mu virvira da sormuştum 😅ne hoş oldu seni görmek yahu 😅
Evetttt shgj 😀
Virviri gördüm hatta takip ettiklerine bakmıştım ya da eski tanıdıklarına 😅 bulamamıştım seni 😅çok gözel nick seçmişsin hanfendi 🤣
Estağfurullah canın sağolsun 😅çok yazan oluyor siliyor kızıyorum da sana hiç kızmadım canın sağolsun 😅
@Kim-Bilir-Belkidee mavi ama ayni zamada prensesiz 😂 yeni geldim zaten yani bi 5 ay olnuştur çokta yeni sayilmaz gerci shgjhj
Sen hep Prensestin Mavi 😅Allah için sevindim vallahi. Neler oldu neler yapıyorsun nasılsın halin keyfin nasıl her şey yolunda mı evlendin mi? Hayatında kimse var mı? 🫠
Bende 1 hafta oldu geleli uzun zamandır yoktum 😅
?
Teşekkür ederim iyiyim keyiflerde süper ne olsun sen nasılsin 😀 Özel hayatım aynı değışen bir sey olmadı 😀Sende nedir durunlar bu arada soru sahibi atacak bizi sjhgj 😀
Rica ederim 😅 Allah iyilik versin sevindim iyi oluşuna 😅 Üzüldüm yanlız oluşuna gerçekten bak hıh😅Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 😅Soru sahibi tanıdık yabancı değil sanırım sıkıntı yapmaz yapmamalı 😅
Ben seni evlenmiş filan sanıyordum senin gibi birini neden yalnız bırakıyorlar ki 😅
Kör bunlar 😅
Valla Mavi 😅Nasıl desem bende gelişme var 😂Uzak mesafe 😅1000 km 😅dört senedir görüşüyoruz konuşuyoruz 😅bu sene evlilik düşünüyoruz inşaAllah yani olursa bu sene olacak olmazsa da kopacak hayırlısı 😅
Başıma neler geldi bilsen 😅fake hesaplar kendi kendine sevgili olmalar fakeden kendini kötülemeler yani beni kötülemer bende bile olmayan resimlerim vardı fakelerde 😅
Tüm borçlar bitti artı araba aldım artı birkaç gün önce motor aldım 2020 aktiva s 😅 değerlendirmek amaçlı. Hâlâ kuryelik yapıyorum 😅bu da iş kıyafetim iş halim bu arada ben senden 4 cm uzunum en az boyum uzadı 😂1.72ydin dimi 😅
Sen melek gibisin..
Çok dadlu masum saf deli dolu çocuksu...
Samimisin herşeyinle..
Dürüstsün..
İyi niyetlisin altın gibi kalbin var..
Sohbetin muhabbetin çok güzel..
Sorularını ve görüşlerini seviyom..
İnsanlar için elinden geleni yapıyorsun..
Destek olan birisin hiç köstek olduğunu görmedim..
Bilgilisin...
Hayatı akışına bırakmışsın..
Hayırlısı ne olursa olur gibi..
Gezmeyi sohbeti muhabbet'i seviyorsun..
Biraz çılgınlık var hatta çok..
Hamaratsın becerikli..
Sevmeyi bildiğine inanıyorum hissediyorum çok güzel seversin sen..
Seni alan yaşadı...
Seni kazanan hiç bir şey kaybetmez,
Seni kaybeden çok şey kazanamaz..
Çok güzel insansın...
Kuralların var küfürleri sevmezsin..
Özel hayatını gizli tutarsın anlatmayı pek sevmezsin..
İçin dışın bir seninde 😊
Tertemiz bir kişiliğin var😅
Evlenmeyi sürekli dile getirmeyen sabirsizlığın yok hıh😅
Saygılısın herkese karşı dikkatlisin..
Ailene bağlı birisin..
Şakacı bir kişiliğin var sanki..
Para göz değilsin..
En güzele örneksin sen 😊
Profil resmin çok şeker 😅
Sabırlı bir kişiliğin var..
Edepli ahlaklı namuslusun😊
Şimdilik aklıma bu kadar geldi yazdıklarımdan kat ve kat daha da üstünsun yazamadıgim bir çok şey var 😊 Teşekkür ederim her şey için😊
Yıllar önce sana yaptığım yorum 😂
Cevap
24Cevap
Bir ünlüye benzitilmedim kendim ünlüyüm demekki ajhgj 😀
Allah Allah yapma ya 😅
@Kim-Bilir-Belkidee yaptım bile ajxgj 😀
Ellerine sağlık 😅
https://m.youtube.com/watch?v=h9Ua2bMJvrQ
Hadi durma kutla bu zafer senin 😅
@Kim-Bilir-Belkidee Nereye yazacağımı bilemedim 😂Aa Zalim olduk bir de 😬😀
Geldik seni de görünce bi selam verelim dedik hıç yani yanlis mi yaptik 😀
Aklıma bu geldi 😅ellerine sağlık diyince 😅 Güzel söylerim bu şarkıyı 😅çok pis bağıra çağıra haykıra haykıra ama sadece nakaratı devamını bilmiyorum ve hiç öğrenmedim😅
@Kim-Bilir-Belkidee sjhghj 😀
valla bir aralar suicide room diye film popülerdi orada ki emoya benzetenler oluyordu buradan biri de duygu özarslan mı neydi ona benzetmişti çok üzücüydü bu, başka da kimseye benzetilmedim
duygu ozaslan mı AÇAÜWŞDPEŞİD
yok abi alakan yok
hahahxhwhs kapansin kapansin
siman asırı tanıdık
annem beni dizi de bi adama benzetiyor ismini unuttum😂
Itır Esen, Nil Karaibrahimgil. Farklı dönemlerde bu kadınlara benzetildim, bence alakam yok 😀
ergenlik zamanlarımda shia labeouf'a benzetiyolardı 🤦🏻
Eski sevgilim Emma Watson'a benzediğimi söylüyordu ama bence onun şeşibeşliği, alakamız yok yani :D
Emma Watson çok tatlı biri demekki seni tatlı bulmuş.
Hangi ünlüye benziyorsun diye bir uygulama vardı kskds Cansu dere çıktı 😀 cinsiyet olarak galiba msmsk
Cansu dere çok asil bir kadın gerçekten benziyorsan çok iyi kapak fotografimda onun sözü var hatta 😊.
😀 ever benziyorum cinsiyetim sadece kkdx
Leonarda dicaprio ve brad pitt e benzetiyorlar. yakışıklı, sarışın ve mavi gözlü olduğum için. :D
Ahahaha neden kaldırdın yorumumu? Kırdıysam özür dilerim.
Boş kişilerle uğraşamam da ondan sdfsdf
Bildirim geliyor yazma
Peki.
Değilsin derken onlara mı benzemiyorsun anlamında yoksa çirkin anlamında mı dedin?
Hayır yani çirkin anlamında demedim tabiki. Sadece ben profil fotoğrafına bakarak benzetemedim demek istemiştim.
Anladım o zaman ben yanlış anlamışım özür dilerim 🙏
Benzediğim yok bence. Arkadaşlarımın benzettiği kişiler oluyor ama isimlerini hatırlamıyorum.
Kimseye benzememek daha güzel bence eşin benzerin yok demek ki 😊.
Bu yönden düşününce güzel tabi ama hoş bir ünlüye benzetilsek fena olmazdı 😄
Annem Bengüye benziyor da kuzenimde yabancı birini diyordu da unuttum adını
Bengü güzel kadın eminim sende güzelsindir 😊.
Teşekkür ederim, benzetiyor* olacaktı 😄🌟
Hayır hiç olmadı gadası
@_-mamacita-_ günaydın, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın
Buyrun , sorun nedir?
Özel sorsam önemli de
Özele gelmiyorum beyefendi ne sorucaksanız buradan söyleyebilirsiniz. Söyledikten sonra yorumunuzu kaldırırım olur biter.
Link atamıyorum neyse
Ne linki?
Foto da boş ver ya burdan atilmiyor
Peki, siz bilirsiniz.
Yazsan iyiydi
Ne ile alakalı?
Kendimle ya of
Aşşağıya inin birsürü insan var, onlara sorabilirsiniz.
Cansu Dere’ye benzetiyorlar ama alakam yok
Gebeş kaplumbağaya benziyorum
Babam var ama ünlü diil 😄
Hiç benzeten olmadı.
Senin fiziğin onda yok bnce
Yüz olarak demiştim ben 😊.
Görmedik ki Gülcemalini söyliyelim
Genelde fahrie evcene benzetiliyorum
Maluma zayn bentirler
Marlon Brando bana benziyormuş
En İyi Cevaplar