Kilo vermenin en ideal yolu bunu başarmış biri olarak söyleyebilirim, doymadan kalkmak, gece yemek yememek, bol bol su içmek. Böylece hiçbirşeye hasret kalmadan kalori ihtiyacını aşmadan ve biraz egzersizle sağlıklı kilo verilir. Doydum dediğinde kalkıcaksın ve beyaz ekmeği azaltacaksın kiraz sapı çayını da sabah aç karnına içersen tamamdır ben böyle geçen sene 2 ayda 20 kilo verdim hemde kas yaparak.
2 günde bir, 1 saatini verdin mi tamamdır. 10 dk koşu ya da 20 dk hızlı tempo yürüyüş. Nette de bir aerobik hocası bakarsın bence çok farketmez ilk etapta kimin hangi hareketi yaptırdığı ya da 2 dambl ile bir çok kas guruplarını çalıştır. Tercihe göre.
Yediklerine dikkat et besin öğesi yüksek kalorisi düşük yiyecekler yemeğe yönel porsiyon sayını düşür sabah kalktığında miden bulamazsa eğer aç karnını 1 yemek kaşığı elma sirkesi iç bunu düzenli uygularsan sonuç alırsın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teskkurler bilgi için Ramazandan sonra deniycem inşallah işe yarar 😇
Ayy hadi yaa ben bı yöntem bulayım sana o zaman 🤣Zamanın varsa günde 2 saat sabah 2 saat aksam yürüyüşe cıkmanı ve yürüyüs esnasında bol su tuketmeni tavsiye ederim Bı ara bunu uyguladım 52 kiloya kadar indim 60tan 🤣