Güzellik & Bakım Birinin güzel olması ona duydugunuz sevgiyi olumlu etkiliyor mu? Kibarkiz7 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Bazen Bilmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birinin güzel olması ona duydugunuz sevgiyi olumlu etkiliyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mugebastug Takip Et FenomenBilge Yaş: 27 +1 yıl Görsellik önemlidir. Birinin ilk bakışta dış görüşünden etkileniriz. Olumlu etkilediği kesin. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de etkilemiyor. görsele değer veren kişi gerçekten sevmiyor demektir. bu yüzden de dışa göre etkilenmiyorum ben 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karşı cins ise eğer bir sevgimde varsa eğer olumlu etkiler diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl güzelliğin on para etmez, bu bende ki aşk olmasa demiş aşık veysel 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. dış görünüş herşeyi etkiler 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Görsellik önemlidir. Birinin ilk bakışta dış görüşünden etkileniriz. Olumlu etkilediği kesin.
Hayır tabi ki de etkilemiyor. görsele değer veren kişi gerçekten sevmiyor demektir. bu yüzden de dışa göre etkilenmiyorum ben
Karşı cins ise eğer bir sevgimde varsa eğer olumlu etkiler diye düşünüyorum.
güzelliğin on para etmez, bu bende ki aşk olmasa demiş aşık veysel
Önemli olan karakteridir.
dış görünüş herşeyi etkiler
Nasıl bakıldığına göre değişir.
Dış görünüş etkiler ama karakter tutar.
Tabi ki
Hayır