Sizce kızları hangileri daha güzel hale getirir
a- uzun saç
b- yeşil göz
c- dudak dolgusu
d- jawline
e- zayıf olmak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce kızları hangileri daha güzel hale getirir
a- uzun saç
b- yeşil göz
c- dudak dolgusu
d- jawline
e- zayıf olmak
Seks partneri arıyorsan dudak dolgusu dışında hepsi. Ama evlenecek birini arıyorsan dış görünüşe pek bakmıyoruz. Bakanlar seks partneri arıyordur. Ben en kötü balık etli olsun isterim, zayıf da olur ama kilolu obez biriyle evleneceksem, evlilik teklifini o bana yapacak 😂 ben teklif etmeye tenezzül etmem.
Oh böyle dürüst ol
Bu arada evlilik isteyen erkek, aşırı çapkın olmaz, kendini dizginler. Evlilik istemeyen erkek, köpek çeker, seks yapar ve duygusal bağlarını sömürür.
Her kız ilk başta evlilik ister diye tahmin ediyorum, çapkın seks erkeği bunu fark edip, kızı kandırıp, duygularını sömürüp bir kenara fırlatır. Evlilik isteyen erkek ise bunlardan haberi olduğu için titiz davranır, hatta seks konusunu açmaz, karşısındakine kırılacak bir cam gibi davranabilir.
Evlilik düşünen erkek, en iyi adayı seçer (Çapkın olmayan, akıllı, aynı görüşte olması gibi.)
Haklısın bazı noktalarda
Cevap
4Cevap
Baliketli olsun yeter
Tek başına etkili olmaz
Saç bence
a ve e
Zekası ve olgunluğu
Öyle kızların agzina yaptınız eskortlaea koştunuz ne zeka ne olgunluk yok bitti kalmadı
Hayatına cinsel yahut duygusal anlamda bu yaşına kadar birini almamış birine bunu söylemen manidar açıkçası. İncitmedi değil. Kurunun yanında yaşları da yakma lütfen
Hep öyle olur zaten hiç inanmıyorum beyefendi
Bunu elbet cebimden çıkarıp buyur diyerek kanıtlayamam lakin ben kendimi biliyorum :) Yine de teşekkür ederim nazik görüşün için
Dürüst olması
Yaaa agzina yapın öyle kızların eskortlaea koşun
Henüz hiçbir insanı yarı yol da bırakmadım Elhamdulillah, hiçbir kız veya kadın değil, hiçbir insanı. ☺️
Yapmadıysan da yakında yaparsın elin kulağında
Hayır, bütün insanları belli bir kalıba sığdırmaya çalışmaman gerektiği kanaatindeyim.
Dikkatli düşün çünkü ancak düşünebildiklerini anlar ve yalnızca anlayabildiklerinle yaşarsın. Şu an yanlış düşünüyorsun, böyle düşünmeye devam edersen, hep kaybedersin diye düşünüyorum.
Ahir zaman ne yapalım
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?