Merhaba, arkadaşlar engelli birini sevebilir misiniz bedensel değil bu kişi sadece hafif derece, mental radyasyon var az da kekemelik var ama kendini geliştirmeye gayret ediyor, kişisel gelişim yönünden ancak mesleği yok.
Not ; Dürüst olacağınızı umarım, çünkü hepimizin hikayesi henüz devam ediyor. ☺️
Not ; Dürüst olacağınızı umarım, çünkü hepimizin hikayesi henüz devam ediyor. ☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dürüst olmak gerekirse bilemiyorum.
Fakat bir yanım sevebileceğimi söylüyor..
Şu var ki bu kişi sürekli okuyup kendini geliştirmeye gayret ediyor, üstelik insanlar tarafından sevilen sayılan değer gören biri yani, durum tam anlamıyla bu aynı zaman da çalışkan bence sevgi sınır tanımamalı..
Gerçekten dediğin gibi birisi ise sevebileceğimi düşünüyorum.
Normalde benden hoşlanan beni beğenen oldu ama ben istemedim, çünkü henüz hayatımın baharında istedim ki kendimi geliştirmeye yönelik, adım atayım çalışıyordum yeni işten ayrıldım eğitim paketleri satın aldım, derslere girdim kişisel gelişim eğitimlerine yönelerek hem kendime hem de cvme katkı sağladım, işe gireyim devam edeceğim yine demek istediğim şu ilerisi için sordum.
Daha yirmi beş yaşımı doldurdum. 😃
Daha yaşın genç.
Allah güzel bir eş nasip etsin.
Teşekkür ederim amin isteyen herkese nasip olur umarım, gerçi şu an düşünmüyorum evliliği uzun sürede olmaz ancak 30’lu yaşlarda belki, sadece genel olarak bu soru sorma amacım yorumları merak ettim diğer türlü, yarınların neler getireceğini bilemeyiz üstelik sevgiyle aşılmayacak hiçbir engel yoktur bana göre, düşünseniz ya henüz hikayelerimiz devam ederken hayatın bize ne sakladığını bilemeyiz, çünkü günümüz şartlarında dolayı ne sağlıklı bir ilişki yaşanıyor ne de, yaşanılan ilişkiden mutlu olan var..
Yeter ki engel kalbinde duygularında olmasın.. Yarın bizim ne olacağımız belli mi?
Şu var ki bu kişi sürekli okuyup kendini geliştirmeye gayret ediyor, üstelik insanlar tarafından sevilen sayılan değer gören biri yani, durum tam anlamıyla bu aynı zaman da çalışkan bence de sevgi sınır tanımamalı..
Aşk engel tanımaz. Tek diyeceğim budur.
Şu var ki bu kişi sürekli okuyup kendini geliştirmeye gayret ediyor, üstelik insanlar tarafından sevilen sayılan değer gören biri yani, durum tam anlamıyla bu aynı zaman da çalışkan bence de sevgi sınır tanımamalı..
Şöyle diyelim ki mesela yürüme engeli var. Çalışıp uzaktan çalışan insanlar gibi iş yapabilir. Mesele gayret göstermekte. Çabalamakla her şeyin üstesinden gelinir.
Çok daha kötü durumda olanlar var üstelik hepimiz insanız, yarınların neler getireceğini bilemeyiz ben bedensel engelli değilim bu soruyu, sorma amacım genel olarak insanların yorumlarını merak etmekti.
Anladım zaten. Engelli olmak sadece bedensel değil sağlık olarak da olabiliyor. Yani şahsen benim ağır olan her türlü işi yapmam yasak. Bu da benim için bir engel sonuçta. Dediğin gibi yarınımız belli değil. Engelli diye dışlarsın bir bakmışın ondan beter olmuşsun. Allah bizi öyle kötü insanlarla karşılaştırmasın.
Amin.
Kesinlikle haklısınız ki muhakkak öyle çünkü hikayemiz devam ediyor, hayat denen bu yolda yürürken nelerle karşı karşıya kalacağız bilemeyiz, normalde beni beğenen hoşlanan oldu ama ben kimseyi istemedim açıkcası şunu düşünüyorum, henüz hayatın baharında önceliği insanın kendini geliştirmek olmalı ondan sonra, gönül işleri tam anlamıyla kısmet daha yirmi altı yaşından gün alan biri olarak söylüyorum, en az 30 olana kadar uzak durmak mantıklı bana göre nihayetinde o yaşa kadar, iyi kötü güzel çirkin her türlü durumu görürüz ve karşımıza çıkan insan da ruhen olgunlaşmış olur, bilimsel olarak kanıtlanmış bu insan 30 yaşında karakter olarakta sabitlenirmiş..
Olurlar bence
Şu var ki bu kişi sürekli okuyup kendini geliştirmeye gayret ediyor, üstelik insanlar tarafından sevilen sayılan değer gören biri yani, durum tam anlamıyla bu aynı zaman da çalışkan bence sevgi sınır tanımamalı..
Ne kadar iyi olursan ol şunu gördüm ben hep kızlar iyi kötü ağzı iyi laf yapana özgüvenli olana yöneliyorlar çoğu zaman
Normalde benden hoşlanan beni beğenen oldu ama ben istemedim, çünkü henüz hayatımın baharında istedim ki kendimi geliştirmeye yönelik, adım atayım çalışıyordum yeni işten ayrıldım eğitim paketleri satın aldım, derslere girdim kişisel gelişim eğitimlerine yönelerek hem kendime hem de cvme katkı sağladım, işe gireyim devam edeceğim yine demek istediğim şu bende, farkındayım kızların o tarz kişilerle beraber olduğunu ilerisi için sordum.
Daha yirmi beş yaşımı doldurdum. 😃
Tabii ki ne yapsan yanına kar ben kızlar için şunu yap bunu yap demek istemedim.
Öyle demek istemediğinizin farkındayım teşekkür ederim, sadece genel olarak bu soru sorma amacım yorumları merak ettim diğer türlü, yarınların neler getireceğini bilemeyiz üstelik sevgiyle aşılmayacak hiçbir engel yoktur bana göre, düşünseniz ya henüz hikayelerimiz devam ederken hayatın bize ne sakladığını bilemeyiz, çünkü günümüz şartlarında dolayı ne sağlıklı bir ilişki yaşanıyor ne de, yaşanılan ilişkiden mutlu olan var..
Karakter önemli benim için.
Katılıyorum.
Normalde benden hoşlanan beni beğenen oldu ama ben istemedim, çünkü henüz hayatımın baharında istedim ki kendimi geliştirmeye yönelik, adım atayım çalışıyordum yeni işten ayrıldım eğitim paketleri satın aldım, derslere girdim kişisel gelişim eğitimlerine yönelerek hem kendime hem de cvme katkı sağladım, işe gireyim devam edeceğim.
Akıllıca.
Öyle tabi ki doğru olanı da bu çünkü bugün ne yaparsak, yarın karışımıza gelecek olan odur şunu düşünerek hareket etmek lazım hayatımızı, içinde yemek pişen bir kazan olarak hayal edelim yaptıklarımız söylediklerimiz, bu kazana malzeme olarak giriyor o halde bu aşa ne kattığımız önemli. ☺️
yeterki kalbi engelli olmasın
Hayır
Teşekkür ederim.
Tabi ki
Dürüst oldum
Evet