Erkekler size soruyorum partnerinizi kısıtlama eğiliminde misiniz yoksa ben hiç bir şeye karışmam düşüncesinde misiniz onu öyle kabul ettim vs
3 ay
Erkekler size soruyorum partnerinizi kısıtlama eğiliminde misiniz yoksa ben hiç bir şeye karışmam düşüncesinde misiniz onu öyle kabul ettim vs
Her şey ölçüsünde iyidir ama karşı tarafı bunaltıp da hayatı ve onun yaşama tarzını zorla: kendisine zindan edenlerin ilişkileri söner, tıpkı; ansızın törpülü bir söz ile balonun patlaması gibi olur.
Şöyle örnek vermek istiyorum ama bir kız olarak bunu kafanda net algılayamayacağından eminim..
Şimdi elinde narin bir kırlangıç var, kaçmasın diye tutmaya çalışırsan kuş ölür, ama bıraktığında da kuş kaçar gider. Öyle bir şekilde davranman lazım ki kuşa. Kuş ne elinde ölsün ne de kaçarak terk etsin seni..
Anladım işte bunun ucunu kacirmasaniz fazla kisitlamasaniz aslında iyi bir şey de bazıları çok kısıtlıyor
Bazıları, şunlar, bunlar, onlar... Herkes kendisine baksa böyle bir sorun olmayacak zaten.. Herkes kendi kararlarından mesul.
Hiçbir erkek geniş mideli değildir. Kısıtlama derken mutlaka yanlış bişeyler yapıyorsundur ki sana söylüyordur. Hiçbir erkek durduk yere böyle bişey yapmaz.
Kızın kendi düzgün olursa erkek de zaten kısıtlamaz.
Ne alaka tiktok Snapchat kullanmak kötü bir şey mi sadece video izliyorum
Bir işte çalışmamı istemiyordu
Şimdi sana ne desem yanlış algılarsın, iş ortamı bi kız için çok da hayırlı olmayabiliyor. Buna kısıtlama denmez, bu bazen Koruma yerine de geçer.
Hani elini sobaya uzatsan ve o da yanacağını bildiği için elini tutup geri çekse seni kısıtlamış olmuyor, zarar görmeni engellemektir. Öyle düşün.
Ehliyet almamı da istemiyordu
Hoşuma gitmiyor diyordu
Nedenini sorunca da nedeni yok sevmiyorum diyordu
Okadar sordum da söylemedi sinir oldum
Bu aslında sadece erkeklere sorulmuş gibi duruyor ama ilişkiler hep iki kişi işi sonuçta 😄 Bence sağlıklı olan “ben seni olduğun gibi kabul ettim, güveniyorum” kafası 💯 Kıskançlık ufak dozda tatlıdır ama kısıtlama direkt toksik 🚫 Karşındaki seni değiştirmeye çalışıyorsa orada bi durmak lazım. Senin partnerin bu konuda nasıl, kısıtlama yapıyor mu 🙈✨
Eski nişanlım çok kisitlardi
Off canım gerçekten zor durum 😔 Böyle kısıtlanmak insanın ruhunu boğuyor resmen 💔
Cevap
25Cevap
kısıtlamam ben
Ben kısıtlamam ya. Aldatacak olan aldatır yapacak olan yapar yani ben niye kendimi zaten niyeti olan bir şey için yorayım ki
Doğru boş bir şey ya
Aynen öyle yani amaaaan
Her şeyi kisitlaywn var ya buraya gitme şuraya gitme evde kal bunu sürme
Yani bana babam karışmamış gibi klişe bir laf söylemek istiyorum bu noktada
Harbiden ya bu tipler kendini ne sanıyor bunlar evlenince eve kapatir bence başımıza bela almayalım
Aşkım sal ya zaten özgüvensiz erkekten olmaz ve kendine güvenen erkek de hayatındaki kadını nasıl beğendiyse öyle kabul eder
Aynen öyle inşallah özgüvenli erkek bulmak niyetiyle
YİİYCİTCİTCUGCUFC
Kısıtlayacağım biriyle olmam. Ne istediğimi biliyorum, ona göre seçimler yapıyorum. Elma alıp onu armuda dönüştürmeye çalışmıyorum…
Mercedes ten şahin olmaz
Şahinden den Mercedes olmaz.
Bir kızı değiştirmek ya da kısıtlamaya çalışmak
Şahin'e BMW direksiyonu takmak gibi bir şeydir.
Kapiş?
Hiç karışmam kısıtlamam
Doğru durmuyorsa silerim
İyiyse devam
Ortası olmalı
Aynen ya her şeyi de kisitlamasinlar
Seven insan karışır bundan doğal bişey yok
Her şeye de karışılmaz ama
hiçbir şeye karışmayalim Berkcan la bile sevissin
Ne alakasi var bununla
Ben karisirim dekolte vs giyemez
Hayvan mı bu ula kısıtlama yapayım
Kısıtlamam ama geniş değilim
gerkiriyi kadar abartmadan
Adaletli bir kısıtlama olue
Karısmam tabii
Kısıtlarım
Kısıtlamayin
Kısıtlama değilde kıskanma diyelim
Kısıtlamaya varıyor bu sonra
Kıskanmak ayrı bence
Tiktok Snapchat girme hava karardıktan sonra dışarı çıkma bir işte çalışma bunlar kıskanmak mı sence
Ortama göre değişir diyelim
Kisitlarim
Ben hiç karışmam
Bi dengesi olmalı.
Niye kısıtlayım ki hı
Karismam
Kısıtlarım
Kısıtlamayin
Seven insan karışır
Seven her b. kada iskillenmez ya
kısıtlarım
Kisitlamayin
Biraz kendinize engel olun
Haklısın da çok sıkmanin da bir anlamı yok
Geniş adam olamam
Ne konuda Kısıtlama?
Bazıları nerdeyse her konuda kısıtlıyor
Konudan konuya değişir örneğin karşı cinsten yakın arkadaşın olamaz derse kısıtlama değil bu saygıdır
Sende uygulayacaksan okey
Uygulamışlığım var Sevgilimle karı koca da oluruz arkadaş da oluruz klasik olacak ama hayatında biri varsa en yakın arkadaşın odur
Kısıtlamam
Vay be iyi
Aksine desteklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?