Güzellik & Bakım 1 ay Cilt sağlığınız için kaliteli ürünleri kullandığınızı düşünüyor musunuz? StrawberryGlitter Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Cilt sağlığınız için kaliteli ürünleri kullandığınızı düşünüyor musunuz? Cilt sağlığınız için kaliteli ürünleri kullandığınızı düşünüyor musunuz? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum daha iyilerini alabilirim 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Cildim için kullandığım ürünlerin içerikleri çok önemli. Kafama göre keyfi seçip almam mesela. İlk önce cilt tipime uygun olup olmadığını araştırırım ve genelde su bazlı ürünleri tercih ederim. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 11b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. düşünmüyorum öyle zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Öyle yapmaya çalışıyoruz 2 1 Yorumla zevkli_günahlar 1 ay her şey pahalı olduğu için kaliteden vazgeçerler var 😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır düşünmüyorum daha iyilerini alabilirim
Cildim için kullandığım ürünlerin içerikleri çok önemli. Kafama göre keyfi seçip almam mesela. İlk önce cilt tipime uygun olup olmadığını araştırırım ve genelde su bazlı ürünleri tercih ederim.
Hayır düşünmüyorum
düşünmüyorum öyle zaten
En kalitelisini
Öyle yapmaya çalışıyoruz
her şey pahalı olduğu için kaliteden vazgeçerler var 😊👍