Doğal yağlara ilginiz var mı? Vücudu nemlendirmek için doğal yağlı içerikler kullanıyor musunuz? Ben çok seviyorum, mesela hindistan cevizi yağı.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Doğal yağlara ilginiz var mı? Vücudu nemlendirmek için doğal yağlı içerikler kullanıyor musunuz? Ben çok seviyorum, mesela hindistan cevizi yağı.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selamlar,
Doğal yağların cilt bakımında çok faydalı olduğu bir gerçek. :) Bu yüzden ben de kullanacağım ürünlerin doğal yağlar içermesine özellikle dikkat ediyorum. Kuru bir cilde sahip olduğum için yoğun nemlendirici sağlayan bir ürüne ihtiyacım vardı. Soğuk havalarda cildim çok daha fazla kuruyor, pul pul oluyordu. Haliyle bu da kötü bir görüntü oluşturuyor. :) Mükemmel özelliklere sahip, günlük bakım rutinimin vazgeçilmez parçası olan nemlendiriciyi sonunda buldum, sana da önermek isterim. :)
Shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı içeren formülleriyle Yeni Hobby Nemlendirici Krem Ailesi!
Yeni Hobby Nemlendirici Krem ailesinin içeriğinde shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı bulunan üç farklı seçeneği bulunuyor. Benim için en önemli üç doğal yağ oldukları için aralarında seçim yapamadığım doğrudur. :) Bu yüzden hepsini aldım, iyi ki de almışım. 🤩
Soğuk havalarda pul pul olan cildimin kurtarıcısı oldular resmen. Yoğun nemlendirici formülüyle cildimin ipeksi yumuşaklığa kavuşması çok kolay oluyor. Bu yüzden hiç yanımdan ayırmıyorum, arkadaşlarıma da nemlendirici krem ikramında bulunduğum doğrudur. :)
Hepsinin harika koktuğunu söylemeden geçmeyeyim. 😍 Beni hayran bırakan bir özelliği daha var Hobby Nemlendirici Kremlerin. Kolayca emilen, ciltte kalıntı ve iz bırakmayan formüle sahip. Benim gibi nemlendirici kullandıktan sonra cildinizde oluşan yağlı histen hiç hoşlanmıyorsanız bu özelliğe siz de hayran kalacaksınız. Nemlendirici kremi uyguladıktan sonra yağlı histen eser kalmıyor, ben de sosyal medyada videoları kaydırma keyfime ara vermek zorunda kalmıyorum. 🥳
Duş sonrası bakımımın vazgeçilmez parçası Hobby Vücut Losyonları oldu!
Duş sonrasında ilk dakikalar cildimizin nemlendirilmeye en müsait olduğu anlardan biri. Kuru cilde sahip biri olarak bunu kesinlikle kaçırmıyorum. :) Duştan çıkar çıkmaz Hobby Vücut Losyonu uyguluyorum. Kolayca emilen, iz bırakmayan formülü sayesinde kıyafetlerimi giymek için beklememe de hiç kalmıyor. :) Evet Hobby ile hayatım daha çok kolaylaştı. 🤩
Doğal yağlar içeren en iyi nemlendiriciyi bulmak için hiç de geç kalmadınız. 😍 #HobbyYoğunNemlendiriciKrem Ailesi ile ipeksi yumuşaklığa sahip bir cilde kavuşmak çok kolay. ♥
Hindistan cevizi yağı içerikli ürünler kullanıyorum.
Bebek yağı tercih ediyorum gadası
Hayır kullanmıyorum
Bazen zeytinyağı, Argan yağı falan içeren nemlendirici kremler kullandığım oldu.
Hindistan cevizi yağının kıllandırma özelliği var dikkatli kullanmak lazım. Ama saçı İpek gibi yapıyor
Zeytin yağı kullanıyorum hemde kendi zeytinimizden elde ettiğimiz zeytin yağı yani doğalın doğalını kullanıyorum
evet ben kullanıyorum annemin özel bi yağı var onu kullanıyorum.
Pehlivan miyim ben doğal zeytin yağıyla yaglanip çıkayım meydana 🤣🤣
Biara hindistan cevizi yaği kullaniyodum ama biraktim simdi baslarimmm gene yakinda baska yağlarada bakimda:))))))
Bebek yağı kullanıyorum sadece
Kötü kokuyor aktardan alınan dogal yaglar ya 😓
Evet hindistan cevizi yagi kullanıyorum.
Fazla kullanmasan iyi olur killanma yapar
Evet çörek otu yağı. Ağrılarımı da alıyor hem.
Yapay yağda mı var
Evet neutrogenanın yağı var bende
Hayır
kakao yağı
Kullanıyorum
Sadece sabun.