Kadın Emeği Bu duş jeli nasıl kokuyor sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 kullandınız mı Bu duş jeli nasıl kokuyor sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Katı sabununu üretiyorduk ama sıvısını bilmiyorum. Ben vanilya ve süt seviyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl katı sabunu güzel kokuyor mu sence Yorumla Sciencelover +1 yıl Kükürtlü özel sabunu var kaliteli bir şeydi. Bunu hiç kullanmadım ama. Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çilek Yazıyor Ama Gene Sen Bilirsin Sormak İstersen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl güzel mi sizce kokusu onu soruyorum ndmdös her çilek kokulu denilen duş jeli aynı kokmuyor çünkü Yorumla Cetin3240 +1 yıl Güzel 👌 Yorumla
Nikiiiw Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bu yapay şeker kokusu gibi bence onun yerine aynı markanın vanilya sütü olanı var onu tavsiye ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimm Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır ben de var ama kötü kokuyor çilek gibi değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hmm teşekkür ederim. bu markanın kokuları genel olarak güzel değil gibi sanki Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Evet öyle Yorumla
hwjdkkwl828 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok güzel bir kokusu var tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel kokuyor
Katı sabununu üretiyorduk ama sıvısını bilmiyorum. Ben vanilya ve süt seviyorum.
katı sabunu güzel kokuyor mu sence
Kükürtlü özel sabunu var kaliteli bir şeydi. Bunu hiç kullanmadım ama.
Çilek Yazıyor Ama Gene Sen Bilirsin Sormak İstersen
güzel mi sizce kokusu onu soruyorum ndmdös her çilek kokulu denilen duş jeli aynı kokmuyor çünkü
Güzel 👌
Bu yapay şeker kokusu gibi bence onun yerine aynı markanın vanilya sütü olanı var onu tavsiye ederim
teşekkür ederimm
Hayır ben de var ama kötü kokuyor çilek gibi değil
hmm teşekkür ederim. bu markanın kokuları genel olarak güzel değil gibi sanki
Evet öyle
Çok güzel bir kokusu var tavsiye ederim
Çilek gibi :D