+1 yılBence bir işe yaramıyor hepsi para tuzağı. Hiç öyle sabun olur mu ya. Yapanlar hiç memnun değil ayrıca. Alan yüzüne süren çok olmuş ama kimse memnun kalmamış pek. O yüzden ben sahsen tercih etmezdim senin yerinde olsaydım. Normal dove sabun kullan onun yerine bence. En azından daha yararlı yüz için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılBunu bende çok düşündüm ama bence o kabak lifi yüzü çiźer diye düşündüm.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKabak lifi yüzde kullanılmaz cilt bariyerine mahveder
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ama güzellik merkezleri dilan polat vs çok satıp önermiş diyolar bende ondan çok şey yaptım yoluyor videolarda yüzü sanki nasıl öneriyolarsa
- +1 yıl
İnanma onlar sattırsın diyedir
Soran+1 yılKesinlikle. Bide şey sorucam ya ben gloss istiyorum böyle dudaklarım sürünce hani parlak bi renk alıyor ya kırmızı pembe gibi açık öyle bişey ne alsam sence hangisini?
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ya
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılKabak lifinin kendisi çok ile yarıyor fakat sabununu bilmiyorum
00 Yorumla Kullanan arkadaşım var yüzünü mahvetti kızın tavsiye etmem
07 Yorumla
Soran+1 yılçok sagol yorumun için ya ne kullansam bilemedim sıkıyorum diğer türlü gözenek duruyor
- +1 yıl
Kapalı komedonlardan bahsediyorsan cildiyeye gitmeni tavsiye ederim aksi halde çıkmıyor gözenek büyüklüğünden bahsediyorsan bunun için çok yöntem var ama şunu demem lazım ki her ne sabum olursa olur yüze sürülmez yüz yıkama jellerini bile alırken marka almaya çalış zaten onlar bile zararlı sakın o kabak lifi denen şeyi alma pişman olursun
Soran+1 yılSıkıyosun siyah noktayı boşluk oluşuyor ya o ama öyle çok yok burnumda var genellikle ama yani yüzüm de çok siyah nokta çıkıyor sıksamda oralar yine oluşuyor ama benim yah noktalar hep küçük küçük bi türlü kurtulamıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim sagolasın
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar