Sıfır beden genç kızların hayali midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Sıfır beden genç kızların hayali midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Valla benim hiç öyle bir hayelim olmadı olmakta istemezdim kadın dediğin göz doldurmalı ele kola gelmeli diye düşünüyorum kendimi teselli ederken ben 😂😂😂
🙈🙈🙈
Ben yıllarca kilo almaya çalışmış biri olarak ve çevremdekilerin "çok zayıfsın" "sıska gibisin", "çocuk gibi duruyorsun" gibi cümleleriyle yıllarca psikolojik şiddetine uğramış ve psikolojisi yıpratılmış biri olarak cevap vericek olursam sıfır beden olmak asla hayalim değil. Bugüne kadar olmadı da. Tabi zayıf olmak kadar fazla kilolu olmak da sağlık açısından iyi değil. İdeal kilo her zaman en iyisi bence👌
Sıfır bedendim şimdi değilim hayalim de değil.
Cevap
4Cevap
Bence sıfır benden modası çoktan geçti. Aksine geniş kalçalar, büyük göğüs moda. İnce bel hala popülerliğini sürdürse de çok da önemli değil.
Öyleydi ama boş bişi kilo verince göğüs kalça hepsi gidiyor bir şeycik kalmıyor çöpe dönüyoruz
Evet her kızın hayalidir bence güzel görünmek ya da 0 beden olmak
Güzel bir fiziğe sahip olmak her kadının hayalidir. Ayrıca sıfır beden mi olmalı bilemem ama her kadın Zayıf olmak ister.
Benim hayalim değil, diğer kızları bilemiyorum.. Ben etli butlu kadın seviyorum.. Keyifli günler.. :D
sifir bedeni hoş bulmuyorum. Hatlar dolgun olmalı
Tarzım değil o ne öyle ya bi fırtına çıksa alıp gidecek gibi kibritle beraber yaşa daha iyi
Bedenimden memnunum sıfır beden gibi bir hayalim olmadı hiç
Sıfır beden her kızın hayali değildir. Ben fazla zayıf buluyorum 🙄
Olabilir diyebilirim 36 beden giyiyorum birazcık ayva göbeğim olmasa fit kızım aslında 😌
36 beden sıfır beden mi oluyor bilmiyorum ama öyleyse pekte hayalim değilmiş
Saçmalıktan başka bişi değil. Boş işler bıktım zayıf karılardan
İdeal kiloda olmalı bence. Sıska çelimsiz olmamalı
Kesinlikle hayır
Yiyip yiyip kilo almasam keşke 😑
Sıfır beden olmak cok zor kendimden biliyorum
Herkesin değil bazıları balık etli seviyor
Balık etli olmak tercihim
Hicbir guzelligi yok sifir bedenin
Çoğu kızın bence evet.
Hayalim değil gerçeğim
Hiç bir zaman hayalim olmadı çok şükür