Pürüzsüz vücuda sahip olan her kadın seksi midir?

Yoksa vücut ölçüleri, yüz güzelliği de önemli midir?

Çekici olmak bir erkeğe göre kadının doğasında olan bir şeydir. Her kadında çekicilik vardır, böyle ufak ayrıntılar sadece çekicilik seviyesini etkiler
Değildir. Bakımlıdır sadece. Vücüt, yüz güzelliği de önemli.
Teşekkürler.
Vücut ölçüleri de önemli kocaman göbeği sarkmış kalçası yağ bağlamış bacakları varken bir tane bile tüyü lekesi bir şeyi olmasın yine seksi olamaz
Katılıyorum
Hayır sadece kılları ile vedalaşan kadındır, temizdir o kadar :)
Günaydın ve teşekkürler
Cevap
81Cevap
Hayır değildir gadası
Pürüzsüz vücuda sahip olan her kadın seksi midir? Karımsa zaten bakımlıdır, cevap evet; başka kadınsa kendisine olan saygısıdır.
Yoksa vücut ölçüleri, yüz güzelliği de önemli midir? Ruh güzel olduktan sonra o güzellik vücudunun heryerine yansır.
;)
seksililiğin vucutla ilgisi pek yoktur. 90 60 90 olup kütük gibi davranan kadında vardır balık etli olupta salya akıtan kadında vardır :)
seksilik sadece vücutla olsaydı keşke. kültürü mimikleri hareketleri buna çok etki eder hele birde o gülüş bakış yok mu o çağrıştırır işte her şeyi :) gerçi bu benim fikrim. göreceli. sadece nefese bakanlarda var :D
seksilik tutku , tarz ve güzel bedenle olur yani illa pürüzsüz olması şart değil...öyle görünmesi bile yeter
önce bir gitsin deadlift squat lunge yapsın vücudu düzeltsin 2 tane fazla tüy elbet kesilir, ohooo biz nerdeyiz hanımefendi nerde
Hayir tabi ki! Her puruzsuz erkek seksi midir ile farki ne ki bunun 😒 vucudu tipi her sey etkiler seksiligi saclari uyumu vs.
Hayır Seksi lik furuzsuz vucula degil bakısıyla hal ve hareketleriyle konuşmasıyla giyimiyle davranış ve pozitif elektirik saçmasıyla oluşur
90 kilo bir kadın isterse porselen gibi cilde sahip olsun ne değişir? Vücut ölçüleri ve kadının libidosu asıl etkendir.
Çok kötü değilse yüzü ya da fiziği orantısız değilse falan seksidir.
Agda sonrasi ben seksi hissederim hep, digerlerini bilmem :D
Hayır herşey kıldan ibaret değil.
Ben kadın olduğum halde bazı kadınları çıplak görünce şoka giriyorsam bazı şeylerinde güzel olması lazım
Bakimli olan her kadın sexy dir bence, yeterki bakimini yaptirip misler gibi kadinsi koksun
Merhaba,
Hayır değildir. Prüzsüz diye kimse seksi olmaz, olamaz, olabilemez... 😅
Eğer kadının yüzünü kapatırsan yağ oranı , su oranı, kas oranı ve vücut şekli tipi ile de alakalı
Yüz güzelliği, vücut hatları, kılsız oluşu komple önemli.
Pürüzsüz vücut güzelliğin baş anahtarlarından biri 🕺🏻
Degildiir seksi kadın
Olgun egitimli ve ne yapması gerektiğini bilendir
Bir bakış ya da bir gülüş pürüzsüz her vucuttan daha seksi olabilir
Çok büyük etkendir ama kilolu olmaması daha önemli. Pürüzlüyken skinny kot, tayt, çorap falan giyerek seksiliğini koruyor zaten fiziği düzgün olan kadın.
Bizim pürüzsüz vucutla pek sıkıntımız yok bıyıkları olmasın yeter 😅😅
Kadın daima bacaklarıyla yüzüyle seksi olur. Giydiği etek bacaklarını çok güzel göstermeli
Ağda sonrası kendimi hep seksi hissediyorum jsxjjscjd
Pürüzsüz vücuda sahip olan kadınlar bakımlıdır sadece
Değildir önemli olan vücut ölçüleri ve yüz güzelliğidir ancak o zaman seksi diyebiliriz.
Abi kız dediğin kıllı olmalıdır ya şöyle sakal da olacak yanında porsiyon olarak offf miss
Hayır seksi hatlar olmalı ve aynı zamanda kıvrımlı ❤
Olmuşken tam olsun şöyle 90. 60 90 oooh gel keyfim gel
Yani birazda kendine bakar bronzlasir ya da yaglarsa inanilmaz seksi olur
alakasi yok tabiki.. diger faktorler daha belirleyici
Hayır değildir puruzsuz olmasa da seksidir her kadinin kendine özgü seksiliği vardir ayırmamayı. bir öğrenemediniz be kardeşim.
Hayır ölçülerde önemli
Kilo ve görüntü de önemlidir
çekici ve seksidir evet :)
Evet tabikide kişilik ve üslup da önemlidir
En ınemlisi içerdeki ateş.
Vücut ölçüleri de önemlidir tabiki
Pürüzsüz olmak. Gereken, ama. Önemli olan neyin masil bir güzelliğin pürüzsüz olduğu
her kadinin kendi seksiliği farkli
Burda vücut ölçüleri de önemli
Avantajlı ama yeterli değil
Evet efendim aynen öyle
Öyle olmalı zaten bakımlı olması lazım 🙄
Bence erkeklere göre öyle (hepsi değil ama)
Her kadın değil, kimisine sakal yakışıyor
Biraz da güzelse evet ((:
Güzel bir fizik tüm kusurları kapatır 😂
Vücut yapısı daha çok önemli gibi
Hayır pürüzsüz diye seksi olamaz 💫
Tek bir kriter belirlemez ki seksi olup olmadığını
Hayır fiziği daha önemlidir
Hayır. Vücut ölçüsü ve pürüsüzlük orantılıdır
Fizik ve yüz güzelliği de önemli bence..
Bu devirde artık evet
Bütün kadınlar seksi dir
Yüz güzelliği yoksa o kadın bence güzel olamaz
Pürüzsüz ve keskin hatlar efsanee
Yani genelde seksi oluyor kadınlar zaten
Benim için her kadın sexxi dir
Yok değildir hepsi k.. a... l
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar