Kadın Emeği Batık için kese mi, kabak lifi mi daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bacaklarımda çok, yarın için acil lazım. Çok fazla oluşmuş, geçici çözüm olarak hangisi iyi gelir Batık için kese mi, kabak lifi mi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kabak lifi kesesi çok daha iyi. Çünkü, kan dolaşımını hızlandırıyor. Batık kıllara en iyi çözümlerden biri kabak lifi. 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biberiye ve gül yağı gibi nemlendirici yağlar kullanmak kıl köklerini yumuşatarak batık oluşumunu engeller 0 0 Yorumla
merlininsakali07 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 20 gü Kabak lifini gereğinden fazla abartıyorlar sanıyordum annem almış iki kez deneme şansım oldu bu kadar mı far eder gençleştim vallahi :D şaka bir yana batık kalamdı bende suya girince de yumuşacık kalıyor deneyin mutlaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kabak lifi iyi gelir gadası
Kabak lifi
Kabak lifi kesesi çok daha iyi. Çünkü, kan dolaşımını hızlandırıyor. Batık kıllara en iyi çözümlerden biri kabak lifi.
Biberiye ve gül yağı gibi nemlendirici yağlar kullanmak kıl köklerini yumuşatarak batık oluşumunu engeller
Kabak lifini gereğinden fazla abartıyorlar sanıyordum annem almış iki kez deneme şansım oldu bu kadar mı far eder gençleştim vallahi :D şaka bir yana batık kalamdı bende suya girince de yumuşacık kalıyor deneyin mutlaka
Kese daha iyi
İkisini bir arada kullanabilirsin
Evet iyi
kesele