Kadınların 30 yaşından sonra daha çekici olduğu söyleniyor. Bu doğru bir söylem mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kadınların 30 yaşından sonra daha çekici olduğu söyleniyor. Bu doğru bir söylem mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Abazalar için öyle. Hazır nazlanmayacak, pişman olmayacak, direkt verecek meta.😎
Evlenecek erkekler kaç yaşında olsa da genç kadın tercih eder. Çünkü 30luk kadınların genç kızlardan aldatma oranı yüksektir.
Ayrıca p*rno filmlerdeki milflerle karıştırıyorlar. Onlar genetik harikası, estetikli, spor yapan, pro vücut makyajı yapan kadınlar. Bizim TC milflerinin zayıfı bir vajina bir kemik. Etli butlusu da toparlayıcılar çıktıktan sonra michelin amblemi.30-35lik öğretmen hemşire fantezilerim vardı. Üniforma ile kışkırtıcılardı. Aydınlık bir yerde soyunduktan sonra ereksiyon falan kalmazdı. Ayıp olmasın diye zorla yapar arkamı dönerdim. Sonra bir de kendilerine bakmazlar da arkandan konuşurlar "bir posta attı gitti" diye.😂
Hayır!
Sadece ne istedikleri konusunda daha net oldukları için maçın skoru Erkeklerin lehine gerçekleşiyor.
30 yaş üstü bir kadının artık vajinasında ve vücut hatlarında sık sık tüylenme oluyor ve epilasyon sıkıntısı çekiyorlar. Bununla erkekler uğraşmaz. Yani aslında dışardan gördükleri çekici ve direk gole götürecek bir kadın, aslınca içten yanmalı motor gibidir. İçi sizi dışı bizi yakar hesabı.
Erkekler için daha doğru o yargı, kadınlar erken çöküyor.
O yaşta da dolgu ya da botoksu yoksa kaz ayakları, göz altı çizgileri, alın çizgileri vs derken çıtır bir görünüm olmuyor yani. Ama daha ayakları yere sağlam basan, olgun bi kadın olunuyor (cogunlukla)
Çıtırken daha tatlı ama olgunken de daha kadınsı olurlar
Cevap
32Cevap
Bence bu erkekler için geçerli
Bence doğru bir söylem ama bu kişiye göre değişiyor yani 20 li yaşlarda olup çekici olanlarda var
genelde karakter üzerine bir çekicilikleri olur 30 yaşında olan insanların
net olurlar , flört dönemli yaşamak istemezler , evlilik düşünürler , kararlı olurlar
ama bu herkeste aynı değildir tabi aslında yaşla alakası da yok
çünkü bazı insanlar 50 yaşına da gelse sorumsuz olabiliyor
bazı insanlarda 18 yaşında ev geçindirip sorumluluk üstleniyorlar
fiziksel olarak değişimden bahsedilecekse yine yaşla bir alakası yoktur
yani doğru bir söylem değildir
İnşallah öyledir 😂😂😂 en parlıyacağım dönem desene
Öyle diyorlar doğruluk payı yüksek
Sanmıyorum. Öyle olsaydı 30 ve üstü hemen hemen bütün erkekler genç kızlara, onların tabiriyle çıtırlara yürümezdi. Bugünlerde nerede 30'lu yaşlarda birini görsem yanında 18-20 yaşında bir kız oluyor ¢
Hayır hiç alakası yok. 20 bilemedin maksimum 22 ye kadar bir kadın seksi, çekici ve kadınsı gelir biz erkeklere. Yani 18 ile 22 yaş arası. 22 ye kadar bir kız sevgili yapamadıysa o kız bitmiştir.
Kişiden kişiye değişiyor; beslenmeye ve spora, bakımına dikkat eden hatun her zaman bir adım öndedir gadası; yaşla alakası yok bence👍🏻
Bence bu koca bi yalan 😂 25 yaşındaki ben ile 30 yaşındaki ben çok değişik olacak yaşlanıcam saçlarım bile beyazladı şu an kaz ayaklarım çıkar kesin perişan olucam 😱 neyse her türlü alan yok sjsjjs
Kendine bakmakla ilgili bu, bakarsan evet 30 yasinda da genç gösterirsin. Ve ne istediğini bildiğin için daha çekici olursun
banada 30dan sonra bakıyorlar kadınmıyım mng gadası pompa arayan olgun arıyor demektir bu. çalacan s2 bunlara gadası
30’unu geçmiş kadın kendini bilir. Olgunlaşmıştır. Ben işin bu tarafına bakarım.
30 yaşıma daha gelmedim 5 senem var
İnsan 7'sinde neyse 70'inde de odur bence
daha kadınsı ve bu görseldeki mesele şarap gibi :D
Kadın şarap gibidir durdukça yillanır güzelleşir tatlanir
Hiçbir bilgim yok 5 yıl sonra yazarım tekrar sjdjjshs
Doğrudur evet. Hatta 40'ndan sonra daha da çekici olur derler.
Evet yaaa, gerçi bunun kadını erkeği yok. Olgun insanın tadı çok farklı
30 lu yaşların farklı bir büyüsü var evet bence de doğru bir söylem
Kadın gençliğinde kendine baktıysa ve hala bakmaya devam ediyor ise bu spor olabilir, beslenmesine dikkat etmesi, cilt saç bakımı vs. 30 değil 45 olsa da çekici olurlar
12 yıl sonra görecez. DD
😂
Saniyorum yasimizla dogal gelisen bir zevk olgusu bu. Evet bana da yasim paralelimde farkli geliyorlar👍
30 yaş ve üzeri kadınlar cocuksuluktan kurtuluyorlar daha olgun oluyorlar.
Evde yüzlerine yansıyor guzellikleri
Bence daha çok olgunlaşıyorlar ondan çekici geliyorlar.
Yaş olarak kendinden büyük kadınları sevenler için öyle
Kadınlar da 30 erkeklerde 40
Erkekler için düşünüyorum bende bunu
Kendine bakan herbyasta guzel alimli olabilir
öyle bir hayal kurma
Aynen onaylıyorum
Hayır ikisinin tadı başka
Bu kadın 30 yaşından sonraysa dehşet
Bı 10 yıl sonra falan bakalım
Hadi inşallah 😄
Kesinlikle doğru tam usta oluyorlar
25 35 arası diyebilirim
Kesin o yaş aralığındasındır 😂
Sasirmadim yoksa neede gorulmuş bir kadinin bir erkege haklisin dedigi 😂ama 25ten sonra kadınların yüz ve fizik hatları iyice oturuyor dediğin gibi
Çekici kadın yoktur, enayi erkek vardır.
Daha olgun ve dolgun, ne istediğini bilen oluyor.
Her iki cinste de oyle
Ben hic degilim ya😂😂
Bilmiyorum olabilir
Evet milf oluyorlar
Bence doğru cekici oluyor
Bence yanlış
Milfseverler söylemiştir onu 🤠
Hiç sanmıyorum
Yanlış
Hayır kırk yaş o
Genellikle doğru daha kadinsi oluyorlar
Ne alakası var be