1 yılEvet kadınlar 30 yaşından sonra daha seksi daha çekici daha alımlı tek sebebi hayattan almış oldukları dersler tecrübeler kazıklar Yani hayat mücadelesini anlamış hayatı anlamış olmaları onları daha çekici daha olgun daha oturaklı daha güzel yapıyor. Onlar olmasa biz hiçtik bizi var eden onlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karakteristik olarak olgunlaşmış ve ne istediğini bilen insanlar kesinlikle çok çekici oluyor. Birinin hareketleri o insanı çekici kılıyor bana göre. Ergen gibi davranan genç bir kadın dünyalar güzeli de olsa beğenmiyorum, 30'larında yakışıklı bir erkeği de öyle. Özetle yaşı ve cinsiyeti fark etmeksizin kişinin olgunluğu ve zekası daha önemli.
00 Yorumla
Kendine bakan bir kadın her yaşta güzeldir. Eğer birisi güzel doğmuşsa muhtemelen her yaşta güzel olacaktır. Yani bunun yaşla alakasının olmadığını düşünüyorum. Ha birde yaşadığımız hayatta önemli. Zor ve inişli çıkışlı bir hayat insanı yıpratabilir. Ancak bu, otuzdan da önce olabilir. Bence yaşın önemi yok bazı şeyler doğuştan kazanılır.
20 Yorumla
1 yılgerçekçi olmak gerekirse gençlik bir insanın en büyük sermayesidir. evet 30’lu yaşlarda da güzel olanlar var ama asla 20’li yaşlarda ki gibi güzel olmuyorlar maalesef. ama erkeklerde durum tam tersi, erkekler en güzel görünümlerine 30 ile 35 arası kavuşuyolar.
14 Yorumla- 1 yıl
Ya herkesi genelleyip durmayın 33 yaşında kız arkadaşım var adamlar kıza ölüyor herkes 20 sanıyor kızı birton hediyeler alıyorlar her kız öyle olmayabilir ama var böyle kadınlarda barbie benziyor kız biz 20 sanardık bizle arkadaş polis çevirmede şaşırıp yaşın bu mu dedi şok olduk herkesi kadın erkek dije genellemeyin yeter ya
- 1 yıl
30 yaşındaki adamlarda 33 yaşındaki kızın yanında amcası gibi duruyor böyle kadın erkek diye genellemeyin herkesi farklı durumlarda var
- 7 ay
Beslenme ve spor yapma yoksa olabilir kötü beslenme hareketeizlik vs naz hanım
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle, kadınlar 30'lu yaşlarında daha çok çekici ve güzel olabilirler! 😊 Bu dönemde genellikle daha fazla özgüvene sahip olurlar, ne istediklerini bilirler ve bu da doğal bir çekicilik ve zarafet sağlar. Ayrıca cilt bakımı ve güzellik rutinlerini iyi bilirler ve ciltlerinin neye ihtiyacı olduğunu anlarlar. Bu yaşlarda genellikle daha sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinildiği için enerji ve zindelik de artar. Yani hem içten hem dıştan parlamaya başlarsın! Unutma, her yaşın ayrı bir güzelliği var ve önemli olan kendine olan sevgini ve bakımını ihmal etmemek. 🌟✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 772 cevap paylaştı. Yaşla alakası olduğunu düşünen kişiler tek haneli IQ ye sahiptir. Bu aura meselesi, olgun çıtır ayrımı yapanlara aldırış etme yavrum.
61 Yorumla- 1 yıl
Yaş bile fanteziye girebilir. Giriyorda zaten bunu nasıl atlarsin. İnsanlar seçimlerini herşeye göre yapabilir. Yaşla alakası yok diye ayırmak tuaf düşünceymis. Ben takigim mesela kişisel olabilir genelleme yapılamayacak kadar geniş düşünce olmayabilir sadece.
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır artık çöküşe geçmeye başlarlar
22 Yorumla- 1 yıl
Oha 30 ustu erkekelr de genc degil
- 1 yıl
@Sankiskizzzz299 Ama sizden daha iyi durumda oluyoruz :)
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılBence kadın her yaşta ayrı güzeldir
10 Yorumla
1 yılGüzel insan her yaṣta güzel olur. Tabi insan o yaṣlarda daha çok kendini tanır neyin yakıṣacağını neyin yakıṣmayacağını ne yiyeceğini ne söyleyeceğini vs. vs. o yüzden daha çok bi aurası ve özgüveni olur buda zaten çekici gelir ama eğer yüz göz diyorsan o farklılık gösterir. 30 yaṣındaki kadınlara yaṣlı muamelesi yapılıyor bu sitede hiç hoṣ bi davranıș değil açıkcası 😃 yüzünü görmediğin bir insanın sadece burada yaṣına bakarak yaṣlı olduğunu düṣünmek zaten ahmaklık. Dıṣarda görüyorum bazı erkekler 30 yaṣında hala 25 gibi bazısı sanki 50 gibi. Kadınlardada öyle abla dediğim çoğu kadın bazen benden küçük bile olabiliyor. Herkesin genetiği farklı sonuçta.
44 Yorumla- 1 yıl
Bide ek olarak ṣunu diyeyim; ben mesela 20li yaṣlarımda çok çok az iltifat alırdım erkekler pek yüzüme bakmazdı ama yinede tek tük erkek olurdu hayatımda konuṣtuğum falan o zamanlar ama 32 beden kara kuru bișeydim belki bundan kaynaklı. Sonra biraz kilo aldım 25i geçtikden sonra birden etrafım erkeklerle doluṣtu ṣuan bile aynı yani ben erkek bulmakda hiç zorlanmadım yüzüm tipim çok güzel çünkü kendimi beğenmiṣ gibi olmayayımda 😃 yaṣ aldıkca ben dahada güzelleṣtiğimi düṣünüyorum. Bu sitede denilenlere bakma burdakilerin çoğunu gerçekde görsen göz ucunla bile beğenip bakmazsın burada boṣ konuṣuyorlar.
- 1 yıl
30 olmaktan korkuyorum ben kimse begenemde cunku erkekelr cocuk daha genc sevuyir
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Türkler sarışın renkli gözlü insanlar için ölürken slav ırkından kişiler ise sarışın olmayan ve kahverengi veya siyah gözlü kişileri çok güzel buluyor. Yani bu durum biraz nerede bulunduğuna görede değişir. Karışık işler yani 👍
23 Yorumla- 1 yıl
Tc erkegin sarisin duskunlugu harbi baydınız hepisnix aysinix
- 1 yıl
@Sankiskizzzz299 İstisnalar ile ilgili bir şeyler duydun mu hiç?
- 1 yıl
@Sankiskizzzz299 rus fetişi hepsi
Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. herkesin tabi düşüncesi farklı olur. muhtemelen de sen yeni 30lara geldin:D
benim şahsi fikrim bayanların en güzel yaşları 20 li yaşlar. pik yaptığı zaman hatta 22 23 olabilir. en güzel oldukları yaş. çekici kısmı ise evet daha olgunlastıkları dönemler. kimi için misal gülben ergen yaşlandıkca daha bi seksi oldu bence. tabi biraz estetik de bu işin icinde var. kadını bakımlı makyajlı goruyoruz bi de. yanındakiler gibi değil. çekicilik bence hatta 40a dogru makslanıyor. kimi bayan için belki daha ileri. kimisi için belki 35.
neyse bu iş insandan insana değişir. kimi bayan hiçbir zaman çekici olmaz:D çekici olup kullanmak ekmeğini yemen dileğiyle gizli üye. çekici olup kendine çekici olunca manasız bence
13 Yorumla- 1 yıl
@Rtyunsss bunu erkekler hakkinda mi dedin yuh
- 1 yıl
@Sankiskizzzz299 kızlara demiştir:D ama katılmıyorum. güzellikse kanuni sultan süleyman dönemi 23 22 bence. gayette süslü bakımlı dişil oluyorlar. ama bi yandan tabi çocuk karakteri. ama fiziktir güzellik yani.
Gizli Üye(36-45)1 yılKadinlarin en iyi yaslari 25 ile 35 yas arasidir. Bu 10 yillik donemde herseylerinin en ust noktasindalardir. 35 gectikten sonra dususe gecerler.
Ne kadar bakim yapilsada, fizyolejik saati degistiremessiniz.
Bu donemi en iyi sekilde kullanmanizi tavsiye ederim. Bir kadin doktoru olarak
10 YorumlaBi kadının en güzel yadı 30 lü yaslardır vücut ve yüz tam oturur.. En güzel dönemidir
71 Yorumla- 1 yıl
👍
1 yılSanmam. 18-25 yaş arası tercihimdir ama 30 undan sonra halen daha seksi ve çıtır olan kadınlar da var. Tek gecelik takılabilirim onlarla ama sevgililik zor. 18-25 arası kızlar her zaman tercihim olur
01 Yorumla- 1 yıl
Yataktaki performansları aşırı iyiyse, itaatkar bir karakteri varsa 30 yaş üstündeki kadının da karşımda şansı olur. Ama dediğim gibi genç kızlarla yarışması zor
1 yılBakımlı kadın her yaşta güzel ve çekici oluyor. Aynı şekilde biz erkekler içinde geçerli. Eski model, pasta cilası atılan, motor bakımları ertelenmeden yapılan, her hafta yıkanan, çelik jant lı bir araba gibi düşün.
00 Yorumla
1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki 30 luk kadınlar cidden çok fena arzulatici kışkırtıcı gözüküyor... Doğru mu yaş aralığın?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Kadının güzel yaş almasına ve aurasına bağlı. Rakamlarla ilgili değil. Her 30 yaş çok çekici değil..
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl32-42 arasi muhtesem oluyorlar. Tam olgunlasmis kadin. Sarap gibi.
Erkegi etkileyecekleri sekliyle giyindiklerinde ve kendilerini tanidiklarinda iste bu diyorsun. Bu kadini opmem lazim diyorsun.00 Yorumla
1 yılEvet. Yüz ve vücut hatları oturuyor. Duruş ve davranış olgunlaşıyor. Daha doğal ve bakımlı oluyorlar ve kendilerini her ortama yakıştırabiliyorlar.
Bu nedenle de daha çekiciler.08 Yorumla- 1 yıl
Diyorsun 😂
- 1 yıl
Genç çıtırlar napsin
- 1 yıl
Onlar da zamanla o yaşlarda olacaklar değil mi.
Şimdilik çıtırlıklarının keyfini sürsünler. 😊 - 1 yıl
😂😂ben olgunlaşmak istemiyorum ama korkuyorum
- 1 yıl
Neden korkuyorsun?
- 1 yıl
Yaşlanmaktan fiziğim değişir diye
- 1 yıl
Fiziğine iyi bakarsan daha sıkı ve çekici olursun. Şu an çok iyi fiziğin var anladığım kadarıyla. Spora devam...
- 1 yıl
Diyete devam 😂😂
Yok 30 lu yaşlar yaşlanmanın başladığı kadının daha çok ilgiye muhtaç olduğu dönem. Daha çekici olmuyorsunuz aslında , bu sosyal medya da böyle lanse ediliyor.
022 Yorumla- 1 yıl
30lu yaşlar yaşlanmanın kadın için başlangıcı dedim. Kendine bakan bir erkek 40 lı yaşlarda da baba olabilir. Hatta 60 yaşında baba olan erkekler var. Sizin piliniz bu konuda ( doğurganlık ) 45 dediğin zaman biter. Ben hiç selüliti olmayan beyaz saçı olmayan 30 lu yaşlarda kadın görmedim. Boya makyaj ile kapatıyorsunuz ama gerçek duştan sonra ortaya çıkıyor
- 1 yıl
Birincisi 55 yaşında kazara istemeden doğuran çok kadın var. Günümüzde çoğu erkek 30 yaşında bile çocuk sahibi olamıyor kendinde bakan bir kadın 55 yaşında bile çocuk sahibi olabilir. 60 yaşında baba olan erkek artık istemeye istemeye yaşlı zor hareket eden bir erkektir. Kaldı ki çoğu erkekte çocuk sahibi olmak istemiyor artık gerçekçi olun olsa da 45 yaşında bir erkek çocukla uğraşmaz 25 35 arası yapar öbür türlü yaşlı 45 60 yaş arası erkek çocuğun yetişkinliğini nasıl görecek çocuk 20 yaşında 80 oluyorsunuz. Selülit beyaz saçın yaşla alakası yok ayrıca bugün 18 yaşındaki kızlarda bile vardır bu cilt sorunları genetiktir. Ama erkekler için aynı şey geçerli değil çoğunuz 30a kalmadan göbekli şişko yüzü kırışmaya başlamış yer yer beyazlıklara sahipsiniz ayrıca. Ve işin kötüsü bütün erkeklerin kaderi 28den sonra böyle erken çöküş. Kadınlardan 30 yaş büyük duruyor
- 1 yıl
Kadın erkekten daha hızlı yaşlanır. Bu tamamen kas miktarını artıran testesteron ile alakalı. Hiç 20 li yaşlardaki bakımlı ve güzel bir kadından daha çekici olabilir mi 30 lu yaşlarda ki kadın? Akıl var mantık var. Kandırmayın kendinizi. 55 yaşında etrafında anne olabilen kaç kadın gördün? ama ben 50 yaşında baba olan sana en az 5 adam sayarım. Her yaşın da ayrı bir güzelliği var ama yaş kadını çekici değil aksine çekilmez yapar.
- 1 yıl
Yanlış testesteron erkeği genç göstermez 14 yaşından sonra erkeği yaşlandırmaya irileştirmeye Çalışır ki kadınların östrojen hormonu güzellik verir genç diri tutar. Kadını yaşlandıracak hiçbir faktör yok ancak erkekleri yaşlandıran saydıklarıma artı olarak iş stresi gelecek kaygısı boşvermişlikte yaşlandırır çökertiyor çoğu erkek 27sinde 35 gösteriyor dışarda kimi görsem 35 40 gibi yaşını soruyoruz 25 diyor çöküyorsunuz kabullen
- 1 yıl
:)) öyle abicim kadın 50 yaşında da çok çekici:)) yahu ne diyeyim ben 40 yaşındayım , bir erkek olarak objektif söylüyorum. 20 yaşında genç ve güzel bakımlı kadın mı çekici gelir erkeğe? Yoksa 30 yaşında olan kadın mı? Bana 20li yaşlarda olan daha çekici gelir. Yaş kadını çekilmez yapıyor. Bir çok defa yaşadım ben bu durumu
- 1 yıl
Yahu neyi kabulleneyim. Burada kabul edilecek bir durum varsa yaş kadını çekici yapmaz. Yaşlanan kadın selüliti var , çatlağı var. Kilo sorunu var. Doğumdan sonra sarkmalar var. Kadın her yaşta güzeldir cümlesi kendi yaşında güzeldir ama kıyas yaparsak , genç olan her zaman kazanır :)
- 1 yıl
35 yaşındayken sevgilim 19 yaşındaydı. şu an ki ilişkimde yaşlar aynı. Yani kıyas yapacak olursam tek avantajı erkek için , cinsellik oluyor. Onun dışında evet belli bir yaş aralığı olmalı. Ama erkeğe genç kadın daha çekici gelir :) bu dediklerin gerçeği değiştirmez. Bu yanlış değil hormonal bir durum. Sizler nasıl ki daha çok para diyorsanız ki bu da çok normal , biz de daha güzel daha genç deriz :)
- 1 yıl
Dayıcım siz çekici gelmiyorsunuz para avcısı iki üç kezbana paranız çekici geliyor siz değil yoksa yüksek değer kız size bakmaz gider genç yakışıklı zengin bulur. Biz para demiyoruz gençlik yakışıklılık diyoruz buradaki çoğu Kezban fakir para der parada yaşlılarda dikkat çekiyorum siz yaşlısınız paranız önemli onlar için
- 1 yıl
Ben 40 yaşında orta yaş bir erkeğim evet. Bunun aksini söylemedim ki abicim. Erkeği değerli yapan bu zaten. Çakılmayan çabalamayan erkek değersizdir. Sırf erkek olmak erkeğe değer katmaz. Ama bir kadının güzel ve genç olması ona değer katar :) sen güzelliği ve gençliği ile zengin ve yakışıklı erkek bulan kadına Kezban dersen haksızlık etmiş olursun :)) alla alla yahu doğasına aykırı konuşan bir kadın var karşımda :))
- 1 yıl
Doğal olan 20 yaşındaki kızların 40 yaşındaki çökmüş çirkinleşmiş genç yüzü hatları kalmamış paralı erkekleri tercih etmek mi. Kadının doğası genç yakışıklı erkekler birlikte olmaktır sağlıklı kadın genç yakışıklı erkeklerden hoşlanır. Psikolojisi bozuk bakımsız parasız kızlar 40 yaş bulur yokluktan. Erkekli değerli yapan gençliği yakışıklığıdır senin genç yakışıklı zengin olan erkeğin yanında hiç şansın yok mesela. Erkeğe değer katan diğerlerinden öne çıkaran gençken yakışıklı olmasıdır Buda normal olandır uyanın artık paranız için kullanılıyorsunuz kimse sizin buruşuk olmanıza merak değil
- 1 yıl
Kadınlar kendi yaşındaki erkeklere çocuk muamelesi yapar. Nereden çıkardın sen 40 yaşında ki erkeğin yüz hatlarının kalmamış yaşlı olduğunu. Benim resmim 40 yaşındayım , yeni çekilmiş resim. Sevgilimle dışarıdayken bile çoğu genç bakar bana sevgilim hemen anlar:) sonuç olarak ilişkileri konuşmuyoruz. Konuyu çevirmeyelim. Yaşlı kadın daha çekici değildir. Yaş kadının cinsel değerini de düşürür:) ne o öyle kilolu kırış kırış olmaya başlamış :) genç iyidir :) beni dinle sen 😂
- 1 yıl
Abicim yaşlı erkekte çekici değildir sen beni dinle kabullen ayrıca cinsel değeri ebru gündeşe bak 50 yaşında 30luk genç zengin erkekler evleniyor. Ve evet40 yaşında erkek yüzü buruşuk kırışıktır 20 yaşında çirkinsen bile tercih edilirsin ama 40 yaşında paran için varsın kadın için. Evet genç erkek iyidir kilolu kırış kırış 30+ yaş erkekleri sevmiyorum
- 1 yıl
40-60 yasinda baba mi olur kziin yasinda kizla dede olcagin yerde sağlıkla cocuk olmiyri bos yapma 40 kadar her alti yersinix sonra genc kizla cocuk yapiyim mala bak
- 1 yıl
Sen subayncisin uzatma 13 kixa ilgi duyarsin senin gibiler sapik
30 lu yaslarda çok çekici olan kadınlar var. Hatta 40 larinda olanlara da düşüp bayılacak çok erkek var, mine tugay mesela, o kadını bayağı erkek beğeniyor
10 Yorumla
1 yılGüzelliğin ne şekilde arandığı bizim ülke de çok fark ediyor. Aklı başında insan her yaşında güzel <3
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılçirkinse otuzundan sonra nasıl güzelleşecek ki. ama çekicilik ayrı bir olay tabi. oda herhalde dalgalanıpta durulmayla ilgili olabiler
42 Yorumla- 1 yıl
Olay zaten çekici birisi olmakta
1 yılKesinlikle öyle galiba, son bir kaç senedir 35 li yaş grubundaki kadınlara ilgimin armasının başka bir açıklaması olamaz herhalde
00 Yorumla
1 yılHiçbir kadın umurumda değil bence ben sadece olduğum yaş hangisiyse o yaşta daha güzelim ve en güzelim her zamannn 🤤😃😏✌️
00 Yorumla30 yaşında çekicliğini kaybederler ve zaten neden 30 yaşında evlenmek isterler sorusunun cevabını da aslında burada vermiş oluyoruz
05 Yorumla
1 yılDaha çekici olur, daha güzel olmaz, kandırmayalım birbirimizi. 20'li yaşlarda güzel olur kadınlar, ama 30'lu yaşlarda çekici ve şuh olurlar.
00 Yorumla
1 yılOlgunkaştıkca yüzü faöan oturuyor erkeklerde de öyle ama kadınlar 25-35 arası prime dönemleri
014 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@Rtyunsss erkeklerde biraz daha uzun 48 e ladar falan
- 1 yıl
@Rtyunsss ne anlamda olduguna göre degişir dünyaca üni futbolcu beckham adam yaşlandıkca yakışıklılıgı artıyor
- 1 yıl
@Rtyunsss ama o estetikle öyle serdar ortac çöker tabi
- 1 yıl
Dayı mı tamam teyze hadi kendine bak yağ oranın %20 üstünde kesin anlaşıldı
- 1 yıl
@Rtyunsss instadan ekle gösteriyim sana patatesi boyumu kilomu tersi çıkarsa nolcak giriyon mu iddaaya
- 1 yıl
@Rtyunsss ahahhaha zort yemedi dimi yz hadi bna atayım
Ecet sanirim oyle oluyorlar 30 yaslar 20 li yaslar biraz anlayamıyorlar sanirim hayatı insanları aileyi degeri z kuşağımı oluyorlardı 🤔
00 Yorumla
1 yıl25 yaşına kadar yüz gelişimini tamamlar. 18 19 yaşlarındaki çocuksu yüzün yerini daha olgun bir yüz alır. Haliyle daha çekici olur. 30’u bilemeyeceğim ama 25 civarı kadın için en iyi dönem bence. En azından benim için öyleydi.
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılYaşla alakası yok yaşla gelen yaşanmışlıklar ve olgunlaşmak ve ona göre davranmak
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar her yaşta güzeller ama evet yaş arttıkca yüz oturuyor ve daha güzelleşiyorlar.
10 Yorumla Hayır. Kadının prime dönemi 20 ile 25, bilemedin 30 yaş arasıdır.
127 Yorumla- 1 yıl
Sen nerenin hayal dünyasindasin teyzeee kadınlar 27sinden sonra kırışıyor erkeklerin prime dönemi 30dan sonra erkekler 30 dan sonra daha çekici oluyorlar ve genç bir kadın olarakta tercihim 30 yaş ve üstü erkekler
- 1 yıl
Aşko yaşlı bir bunak olduğu için menopoza girmiş işte erkeğin olgunu kadinın çıtırı makbüldür kudursun teyze
- 1 yıl
Karın hesabı açmak derken bu hesap benim zaten teyze instaya gir fotoğraflarım var orada gözün çıtır görsün
- 1 yıl
Profilde fotoğrafın bile yok bana sallayacağına fotoğraf koysana teyze o özguven varsa sende tabi. Buruşuk suratını göstermektenmi utaniyorsun
- 1 yıl
Bireysel farklılıklar olabilmekle birlikte genelgeçer olarak erkekler kadında gençliğe ve güzelliğe bakar. Kadınlar ise erkeklerde zekâya, paraya ve güce çekim duyarlar. 30 yaş üzeri erkekler genelde daha deneyimli, daha akıllı ve daha güçlüdürler, ayrıca en az 5 yıldır iş hayatında olduklarından dolayı ekonomik güçlerini ve statülerini arttırmışlardır. Genç kadınların olgun erkeklere ilgi duymaları çok normal.
- 1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Saydıklarının arasında fiziksel çekicilik yok. Ben bundan bahsediyorum siz çöküyorsunuz genç adam değilsiniz aktif vücut hareket refleksleriniz yok sadece para statü dersin sen çekici değilsin paran statün çekici dediğim yere geliyor konu 27den sonra çöküyorsunuz iş stresi Çalışma hayatı sigara alkol vs vs yaşlanıyor erkekler
- 1 yıl
@Rtyunsss Ben olanı konuşuyorum. Senin kadar kompleksli biri değilim. Şahsi konuşacaksak; yüzümün kırışması, gençliğimi kaybetmem veya eskisi kadar çekici olmamaya başlamam beni rahatsız etmezdi, bunlar olmuş olsaydı tabi... Ben zaten unumu elemiş, eleğimi asmışım. Ama sana acıdım cidden. Yaşına falan değil. Kafa yapına.
- 1 yıl
Yanımda esamen bile okunmaz teyze fazla kudurmada yol al senin yaşıtın erkekler çıtırlarla aldatıyor sizi
- 1 yıl
Bu arada gayet çekicisiniz bu menepoza takılmayın menopozluktan kafayı yemiş bu teyze
- 1 yıl
@Kashtira ben sana acıyorum asıl yaş aldıkça çökeceksin kendini zavallı gibi burada ikna ediyorsun yaşıtın kadın yaşlanıyor diye ama piliniz bitiyor. Söylediklerimin hiçbirine cevap veremedin çünkü doğrular karşısında savunacak birşeyin yoktur. Erkeklerin yaşlandıklarından bahsediyorum olduğunuz yerde kalmıyorsunuz
- 1 yıl
Söylediklerinin hiç birine cevap veremedim çünkü araç kullanıyordum 😒
Fiziksel çekicilik dediğin ne, erkekler 30'da dede mi oluyor sanıyorsun? Bir sürü 30-35'lik adam var çalıştığım yerde. Taş gibiler valla. Çalıştığım yerin yanında da dershane tarzı bir eğitim kurumu var. 18-19 yaşlarındaki erkekler ders arasına çıkıyorlar, görüyorum. Şahsen kadın olsam onlardan ziyade bahsettiğim adamları tercih ederdim. Ki bu adamlar sigara ve alkolü sıklıkla tüketen adamlar. Bir de bunların kullanmayıp spor yapanları, kendine bakanları var... Gerçeği yansıtan tek bir söylemin yok maalesef. Ben yaşı geçkin kadınlarımıza düşmanlık da yapmıyorum, nefret de kusmuyorum burada. Onları da kendimi de seviyorum. Ama sen kendinle ilgili sıkıntıları çözmezsen işin zor. Erkeklerin yaşlandığından bahsediyorum diyorsun. Deme yaa? Biz de sanıyorduk ki erkekler ömür boyu genç kalır kdjdjjs. Zaman hepimizi yaşlandıracak. Ama brn en kötü ihtimalle yaşlı ve mutlu bir adam olurken, sen yaşlı ve mutsuz bir kadın olacaksın, kafa yapını değiştirmediğin sürece... - 1 yıl
Siz çöküyorsunuz diye ben neden mutsuz olayım ihtiyar 😂 ben çökmenizden gayet memnunum mutluyum 😂😂 kadınların yanında hep yaşlı dede gibi erkekler görüyorum sorunca kadın 30 erkek 35 diyor 😂😂 kendi piyasanı artırmak için yaşlıları tercih edersin ama genç erkekler size bin basar onlardaki heyecan heves sizde yok daha yakışıklı yüzleri var sen bu kafa yapısıyla daha çok kullanılırsın sonrada karım beni aldattı diye soru açarsın burada eee sevilen paranız siz değil
- 1 yıl
Yorumlarının hepsini SS aldım avukata atıyorum ip adresinden herşeyini bulup soruşturma açtırıcam sana bekle sen
1 yılHer yaş da ayrı güzellik vardır 20 lerde masumiyet 30 larda oturmuş orta yaş
13 Yorumla- 1 yıl
Her 20lerin masum olduğunu kim söyledi sana teyze
- 1 yıl
@hellowyellow ha haa 😀😀 ben kendi zamanım dan bahsettim ben masumdum
- 1 yıl
Hellowyellow kezosuna bak sen teyze diyor, o tipine aynada bakıyo musun sen? Kahtalı mıçı seni
- Güzellik & Bakım konusunda 896 cevap paylaştı.
1 yılKadının en güzel yaşları fizik ve düşüncesi oturmuş ne istediğini bilen
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılEvet ama kadın her yaşta kendi yaşına göre bir cekiciligi vardır
00 Yorumla
1 yılbazi kadınlari bi bakisi var o cekici kıliyor yaşla alakasi yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerjn o yaştakj kadınları avuttugu Koca bir yalan kimse geç vkr kızı otuza değişmeZ
00 Yorumla
1 yılEvet kimi insan da olgunluk daha güzel durur daha güzel gösterir...
00 YorumlaFarketmiyor ama diri kadın 7 sinde neyse 70 indede dipdiri kalıyor
00 Yorumla
1 yılKatılıyorum şarap gibi zaman geçtikçe daha güzel olgun
00 YorumlaNe istediğini bilen kadın çekiciliği diye bir şey var
00 Yorumla
1 yılBenim en sevdiğim 18 24 yaş arası kaşar kızlar ama 30 yaşda çekicidir
00 Yorumla
1 yılGüzel şeyler duymaya ihtiyacım var çünkü 28 de bitti 29'a giriyorum
00 Yorumla
1 yılHayır yavrum. kimse kendini kandırmasın yirmiler en güzel zamanlarımiz
00 Yorumla
1 yılBazınız naparsa yapsın gideriniz yok, bi zorlamayın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar tecrübe kazandıkça çekicilik katsayılar artar.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 647 cevap paylaştı.
1 yılgüzel olmak yerine bence yeni yeni aklı başına geliyor ve olgunlaşıyor
00 Yorumla
1 yılDaha çekici demeyelimde kadınlığının daha farkında diyelim.
00 YorumlaKadından kadına değişir ama bazı kadınlar gerçekten başka bir güzellik boyutuna geçiyorlar.
00 YorumlaKadinina gore degisiyor. Bazisi cok güzel olurken bazisida çöküyor
01 Yorumla- 1 yıl
O yüzden çıtır kizlar
1 yılHayır, 30 lu yaşlar kadın için sonun başlangıcı
01 Yorumla
1 yılKimileri şarap gibi yıllandikca güzelleşiyor
04 Yorumla- 1 yıl
Huzur evinden sana alıcam bir tane
- 1 yıl
@hellowyellow yanlış anlamışsin sen , üzüm sirkesi demedim
- 1 yıl
@Rtyunsss beni boş ver, yaşlanana kadar sarhoş olmak istiyorum ben
1 yılHiç 30 yaşında bir kadınla ilişkim olmadı. 22 nin üstü bana çekici gelmiyor.
02 Yorumla- 1 yıl
@Rtyunsss Senin hiç Duracell pilin olmamış anlaşılan :)
Olduğu yaştan verim alamayan hangi çirkin salladı onu
01 YorumlaOlgun olduğu için daha çekici oluyor otuzlu yaşlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKatılıyorum olgunluk geliyor o çocuksu yüz hatları tamamen gidiyor daha çekici oluyor yüz
23 Yorumla- 1 yıl
Ben 19 yaşindayım senin o kırişık yüzünden çok daha oturmuş bir yüzüm var
Cevap sahibi1 yıl@hellowyellow 25 yaşında kırışmadım merak etme sen 19 yaşında böyleysen çokta merak etme 30 larını
- 1 yıl
34 bedenli küçük memeli olmalı kadın 😝
Gizli Üye(25-29)1 yılBen öyle düşünmüyorum tam tersine ucube gibi buluyorum. Özellikle 25 yaşından sonra çirkin ördek yavrusu oluyor.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss klasik feminizm sözleri isn't it
1 yılTam tersine alicilari düşer 20 lerindeki gibi mutlu olamazlarda o yaşlarda hala bekarsa 20 sinde yüzüne bakmadığı insanlara yönelirler o saatten sonra ya sazan bulucaklar ya da kedi annesi olucaklar
İstisnalar var tabii01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇekiciliği bilmiyorum ama fikirlerin ve karakterin tam oturduğu yaş bence
10 Yorumla
1 yılKızım kendinize gelin biz her yaşta ayrı bir çekiciyiz ayrı bir auramız var bizim💅🏻😘
40 YorumlaDeğişir o kadına göre. Kimisi öyle, kimisi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇıtırlar daha güzel ve çekici o yaşta ki kadınlar bitik
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır çıtırken daha çekici, orta yaş kadını daha kolay elde ederim düşüncesi hakim diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence daha olgun daha cekici ne istedigini bilen 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler