Ben dış güzelliğe bakmam derler doğrumu?
sence güzellik?
İç Güzellik
Dış Güzellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben dış güzelliğe bakmam derler doğrumu?
sence güzellik?
iç güzellik.
insanlar önce dış görünüşü görür, o yüzden yanaşır falan diye düşünenlerin insanlara dış görünüşlerine göre yanaşması, konuşmalarını dinlememeleri, hareketlerini incelememeleri ne kadar acınası.
Hangimiz dış görünüşünü beğenmediğimiz birinin içinin güzel olup olmadığını merak ediyoruz acaba azıcık gerçekçi olalım lütfen. İlk etapta dış görünüşe bakılır sonra karakterler uyuşuyor mu ona bakılır.
Bi'Bot kralsın 😄❤️
Açıkçası bana hiç samimi gelmiyorlar dış görünüşe önem vermiyorum diyenler. Hem dış görünüş önemli hem de iç güzellik ama iç güzelliğin önemi daha ağır basıyor.
Cevap
24Cevap
İç güzellikle dış güzellik biraz alakalı. Dış görünüşten etkilenip bazen birini tanıyoruz hatta önyargılar bile dış görünüşe göre değişiyor. Her ne kadar iç güzellik iyi bir insan olmak önemli olsa da dış güzellik dikkat edilen bir durum.
En önemlisi tabii ki iç güzellik ama dış güzellik önemsiz diyen yalan söyler, o da bir o kadar önemli.
İkisine de bakarım. Sadece iç güzellikle de olmuyor, dış güzellik de önemli.
İç Güzellik sadece buna değer veriyorum. çünkü herkes dışa bakıyor maalesef. insanlar genelleme yaptığı için sanki herkes dışa bakarak aşık olacağını sanıyor. sırf kendileri dışa bakarak seçtikleri için.
Bende onlardanım ama açık konuşayım. İç güzellik daha çok ön planda benim için. Ama kendine bakmayan birine, içi mükemmel de olsa bakmam. Çünkü bakımsız bir insan, kendini sevmiyordur. Ve öz sevgisi eksik olan insanlar da başkasının onu seveceğine inanmaz. Bununla da uğraşmak istemem şahsen ¢
Yalan yok. Önce dış güzellik. Görünce bir kıvılcım çakması gerekir. Bu demek değildir ki kendini çirkin hissedenler evde kaldı. Güzellik göreceli olduğu için bize hoş gelmeyen kişiler başkasına hoş gelebilir. Dış uyumdan sonra tanıma aşamasına gelinir. Kişi karakteristik özelliklerini dışa vurduğunda hâlâ bir uyum varsa ilişkiye başlanır. Bu böyle benim için. Yani önce dış güzellik, ardından iç güzellik mühim.
İlk intibada kimse iç güzelliğe bakmaz. Birinin önce dış güzelliğini görürüz. Yani bakımını yapmayan, dik durmayan, iyi giyinmeyen, kötü kokan vs. biriyle işim olmaz şahsen. Ancak dış güzellik tek başına yetmiyor. O yüzden dış güzellik iç güzelliği görmenin anahtarı gibi ancak açtıktan sonra pek işe yaramayan bir anahtar.
tek bildiğim şey var oda insanlar nedense birini sevdiğini söylese bile bu onun çoğunlukla işleri yolunda gittiği içindir gerçek bir sevgi ile seven birini görmek çok zor ve insanlar işlerine göre muamele görüyorlar gibi bunu çok görüyorum
Bir insanın içi güzelse zaten içinin güzelliği dışınada yansır. Benim için iç güzellik önemli ben tipine fiziğine bakmıyorum. Vicdan merhamet sahibi olması önemli benim için. Bir insanda vicdan merhamet yoksa zaten içide kötüdür onun.
"İnsanın iç güzelliği derler"; çirkin birini görüncede ikiyüzlülük yaparlar. İnsanoğlu böyledir. Nadiren vardır gerçekten insanın içine bakabilen yürekli insan.
Onu söyleyenler Tamamen yalan söylüyor Çünkü arkadaş birisiyle tanışmak için önce dış güzelliğini beğeniyorsun da yanına gidiyorsun Onunla konuşmadan içini nasıl bile biliyorsun ki duygusunu karakterini konuşmadan bilemezsin konuşmak içince önce dışı dikkatini çekiyor ki öyle gidiyor kimse saçı kel dişleri dökülmüş yüzü kırış kırış kişiye gidip de flörtleşmiyor
Kimse dışını beğenmediği kişinin içini m. etmiyor... kime sorsan önemli olan insanın iç güzelliği der ama insanoğlu işte dışını beğenmediği birinin içini meral etmez.
Böyle deniliyor ama dışını beğenmediğimiz kimsenin içini de merak etmiyoruz. Anca bir çekim olursa ilerleyen sohbetle asıl içini sevmeye başlıyoruz.
ilk görüşte bir insanın içini okuyamacağımıza göre elbette dış görünüş önemlidir.
gereksiz duyar kasmak manasız
Yalan zaten o kimse inanmaz herkes yanına yakışacak birini ister haliyle dış güzellik öncelik sebebi sonra iç guzellik
X Ray cihazı gibi içi görmediğimize göre ilk önce dış görünüş çeker, tutar. Ancak o zaman içini tanıyabilmek için yanında kalınır..
Artık herkes dış görünüşüne önem veriyor
Ama önemli olan tabiki iç güzellik.
Dışı bir şekilde düzeliyorda sinirli, yüzü gülmeyen insan olmasın ya
dış güzelleğe önem vermiyorum diyenlere inanmayın ya
İç güzellik olmadan dış güzelliği kim neylesin
Ilk etapta dış güzellik. Sonra da ic güzellik tabi
Tanımadan önce duş görünüşe dikkat eder insanlar. Tanıdıktan sonra bakış açısı drğişir.
Ikiside önemlidir.
Önce dış sonra iç güzellik gelir..
Herkes ilk olarak dışa bakar dıştan beğendiği ile konuşmak ister yani yalan
erkek dış güzelliğe bakar içgüdüsel olarak. kadın da dış güzelliğe bakar ama dış güzelliğin yerine koyabilecek şeyleri vardır erkeklerin statü para güç vs
dış güzellik olmayınca iç güzellik tek başına prim getirmiyor
dış güzellik fizik.. iç güzellik derken iç çamaşırını kastediyorlar aslında.
bundan kadınlar yakınır ama yine onlar daha çok şekilcidir. kısa boylu bir deri bir kemik fakir birisine bakan hiç kız görmedim, ama tam tersine arada denk geliyorum.
Dış güzelliğe bakarım ve kadının her zerresine değer veririm
Bence ikisi de önemli. İyi ve güzel bir insan olmalı fakat güzelden kastım iyi görünmeli yani bakımlı olmalı.
Dış güzellik sürekli değişen bir şey fakat insanın içinin değişmesi kolay değildir içi güzel olan daha çok sevilir, uzun ömürlü sevilir.
Hiç yakışıklı olduğu düşünülen birinden hoşlandığım olmadı. Benim o kişiyi beğenmem için akıllı olduğunu düşünmem gerekiyor gerçekten.
Dış görnüş önemli değil beyaz tenli ince belli hoşsun
Tamamen hikaye diyorum
Kendime bakmak daha doğru.
Kesinlikle iç güzellik.
ikiside birbirini tamalar
İçi güzel olsun kaportayı hallederiz 😁
Dış sonra içç.
İç ve dış birbirini tamamlamalı
Bir insanın kalbi güzelse o dışına da vuruyor
Ikiside önemli
Yanlış. Her insan bakar.
Gençken fizik herşeydi şimdi kafam uysun yeter