Dış güzellik
İç güzellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de birbiriyle orantılı. Dış görünüş olarak sana çekici gelmeyen birinin içini zaten merak etmezsin. Ancak aynı ortamda bulunduğun biridir ve kişiliğini tanımaya başladıkça sana sempatik gelmeye başlarsa dış görünüş artık bir etken olmamaya başlar. Kişinin illa çok güzel ya da çok yakışıklı olmasına gerek yok önemli olan sana bir şekilde albenili gelmesi, hoşuna gitmesi. Şu bir gerçek ki dış görüşünü istediği kadar sana hitap etsin, eğer iyi kalpli biri değilse ya da kafa yapısı uyuşmuyorsa dış görünüşün hiçbir önemi kalmıyor.
Dışını merak etmediğinin içini de merak etmiyor derler.. dışını sevmedik içi önemli. dedik de ne oldu dışı Kadar içi de çöpmüş geç anladık.. artık ne içi ne Dışı umrumda bile değil
Anlamadım gitti bu işten bişey
Yazdığımı mi anlayamadin?
Yok onu anladım yani bu iç dış karakter meselesine dedim
İç güzelligine daha önem veririm benim için dış güzellik önemli değil tatlılığı şekerligi önemli karkateri kisiligi adam insanligi olsun ahlak edep adap haya ar namus seref haysiyet iffet olsun bunlar olmayinca isterse dünya güzeli olsun 1 kuruş etmez hic bir halta yaramaz
Başka bir soru için paylaştığım görüşü burada da paylaşayım çünkü çok benzer bir soru.
Dış görünüş çok önemli ama bu dış görünüşü taçlandıracak güzel huy da önemli. Kötü huylu olan güzel, aşırı tuzlu güzel bir çorbaya benzer. Gördükçe için açılır içtikçe miden hastalanır.
Cevap
33Cevap
Benim için karakter önemlidir.
herkes dışa önem verir vermiyorum diyen adi bir yalancıdır.. lâkin oturup iki çift edemediğin frekansının tutmadığı birlikte eğlenip gülemediğin aynı pencereden hayata bakamadığın birlikte saçmalayamadığın birisi olduğu zaman isterse en yakışıklı insan olsun hiç bir önemi olmaz o açıdan bir şeyleri evet çekmesi lazım bizler için ama diğer şeyler öyle veya böyle bir süre sonra geçersiz oluyor yani
kısacık not; güzelliğe kırk günde doyulur ama güzel ahlâka kırk yıl doyamazsın..
Kalbi, ruhu, edebi güzel insanlara hayranım. Ama bu kendine bakmayan, dış görünümüne önem vermeyen insanları tercih ettiğimi göstermez. Dış görünüş de önemli sadece önceliğim iç güzellik
Dış güzelliğe önem versende vermesende iç güzelliğe bakarsın. Çoğu kişide önce dış güzelliğe bakar bu gerçek, tabii sonrasında iç güzelliğede bakar.
Doğru tespit
Dışını beğenmediğimiz kimseyle tanışmak istemeyiz yalnıııız 2 çift laf edemediğimiz brad piit de olsa ben istemem yaniii ama bir taraftan da ruhlar aleminde de yaşamıyoruuz aaayh bilemedim
Bence düşün taşın kararını ver 😂
Yıllar çok acımasız. Ne kadar güzel ya da yakışıklı da olsanız sonuç hiç değişmiyor. Ama karakter olmazsa boş birer kıyafet gibi duruyor insan.
Orası öyle ama bu devir karakter devri değil
İşte gelde onlara anlat hep aynı yolda ilerliyorlar
Valla bende yalan yok tipini beğenmesem bile bi şans veririm belki severim diye
Dış güzellik de önemli. Madem her türlü uzulecegiz 😅 şöyle boylu poslu esmerrrrr Karadenizli yarim olsun 😅
Yanlış fabrika yanlış sipariş 😂
Fabrika değilim diyorsun yani 😅
Hayır öyle demiyorum Karadeniz'den esmer adam bekliyorsun ona dedim 😂
Ahahhahahahaha 😅😅😅 var ya benim tanıdığım da ondan diyorum. İçim gidiyor neyse 😅
Çirkinlik Allah'tan gelen bişey sorun etmem ama bakımlı olması lazım yoksa istemem mis gibi kokmalı en önemlisi tabikide iç güzellik içi güzel olmazsa dış fayda etmiyor
Hamam böceği de can uğur böceği de... Herkesi beğenmeyebilirim ama yaşamımda kimseyi incitmemeye çalışıyorum. Otuzlarımda bunu daha iyi beceriyorum.
İlk etapta dış görünüşe baksam da fakat sonradan içinin kötü olduğunu fark edersem, o zaman bir daha o kişinin yüzüne bakmam.
Doğrudur ama ilk etapı değiştirmen lazım
Doğruya doğru. Dışını merak etmeyen içini de merak etmez.
dış güzellik önemli fakat bir yere kadar sonra herkes gözünüze aynı gelir bu yüzden iç güzellik
Dışı çok güzel /yakışıklı olsun. İçi kötü olduktan sonra neye yarar? Zaten uzun vadede güzel /yakışıklı olmak ilişki yürütmeye yetmeyecek.
Kalbi, ruhu, edebi güzel insanlara hayranım. Ama bu kendine bakmayan, dış görünümüne önem vermeyen insanları tercih ettiğimi göstermez. Dış görünüş de önemli sadece önceliğim iç güzellik
+1
#masalsız elif seçilmeli bence😁
kimse iç güzelliğe bakmıyor fizik güzelliğine bakıyor erkekler iç güzellikte sadece iç giyime bakar :)
Ne yapayım şan ben iç güzelliği dış güzellik önemli benim için
Brad pitt kadar yakisikli olsun karaktersiz olduktan sinra neye yarar
İlk dış güzelliğe bakıyorum ama iç güzellikte önemli, ikiside önemli
Bu gibi durumlar ilk başta gözle başlar, daha sonra içe doğru gider
İç güzellik daha önemli Allah güzelliğe önem verseydi ruhu değil bedeni alırdı
İç güzellik tabi ama dış güzellikte bana hitap etmeli çok güzel olmasına gerek yok
Kız arkadaşım olursa isteği üzerine önem verirdim de harici çok önemsemiyorum ya :D
Dışını merak ederim sonra içine bakarım, dışını beğendiğimi kullanirim atarim eğer içini de beğendiysem ciddi ilişki kurarım
Elmanın bile en parlak ve pürüssüzünü alırken elbette dış görünüşe bakarım. Ama bundan kastım tipi çok kapsamıyor, daha çok kıyafet ve tarz ararım.
Dışının beğenmediğin insanın içini kimse merak etmez.
Çok doğru 👍
Disi guzel olmayan meyveyi bile kimse almiyor bos yapmaya gerek yok
Huyu güzel olana doyulmaz vesselam.
🌹❤️💅
Yorumlar yalan kokuyor dış güzellik
Biri olmadan diğeri olmuyor
Önce dış tabi daha sonra iç
Dışı güzelse içi de güzeldir içini açar bakarım :)
Ici güzel güzel olsun yeter
iç güzellik çok önemli ya
Önce dış sonra iç ikiside ok se ok
Her kes dış güzelliğine bakar
İkisi de önemli bence.
dis guzellik. ic guzelligi kim ne yapsin
iç güzellik önemlii kesinlikle
İç güzellik bence hepsinin önünde gelir...
Orası öyle ama kimse umursamıyor dış güzel olmayınca
Herkes değil...
İç güzellik önemli sütyen tanga gibi mesela
Karakter ve huy daha önemli benim için
Dışı içi güzel olsun
Maalesef çift özellik bulunmuyor
İkisi de olması gerek
Maalesef çift özellik nadiren bulunuyor
Zekacıyım ben
Ikside
Ikiside onemli
önce iç güzellik sonra dış güzellik