Bir kişinin önce iç güzelliğine mi, yoksa dış güzelliğine mi bakarsınız?

Ilk önce içini göremediğimz icin dışına bakarm zamanla içini gördüğümde de ya daha çok ısınırım ya da soğurum ama genelde insanları tandgm için içi temiz birine henüz tam anlamıyla denk gelmiş değilim çünkü yok içi yüreği kalbi temiz bir insan YOK
Öncesinde karşımdaki kişiyi tanimaya çalışırım. Tanımadan onunla ilgili doğru kararlar vermem mümkün olmaz. İç güzellik kalıcıdır dış güzelliğin bozulması bir sivilceye bakar.
Valla dostum nasıl oluyor bilmiyorum ama ben insanlarda hissettigim enerjiye bakarım.
Yanı güzel veya çirkin, çok iyi giyimli veya meczub fark etmez bana verdiği enerji neyse odur...
Rica ederim :)
Cevap
16Cevap
Benim için karakter önemli diğerleri hallolur 🙂
Tanimadigin birinin icinin guzel olup olmadigini anlayamazsin zaten o yuzden ilk dis gorunuse bakiyor herkes
Açık ve net olalım. Dışını beğenmediği bir şeyin içini merak etmez insan. Bir albeni bir çekicilik şart.
Insanlar dışını beğenmediği şeyin içini merak etmez.
İç gizellik bekledik kimsenin içi güzel kalmamış artık pisleşmiş dışa bakıyorum artık
Önce dış görünüşüne bakarım karakter analizi yaparım. Sonra iç
Önce dış sonrası iç ikisi de ilgimi çekiyor ise devam. Biri var bir yok ise güle güle.
İlk defa bakınca içini bilemem ki o yüzden ilk bakışta dışı olacak
Dış görünüşü ilgimi çeker sonra tanıdıkça iç güzelliğine bakarım yoksa da yol veririm.
İlk olarak dış güzelliğine sonra iç güzelliğine bakarım.
Kimse iç güzelliğe bakmıyor
Ben bakıyorum aslında.
Kimse dediğiniz için üzerime alındım yani o yüzden cevap verdim :)
Teşekkürler :)
Önce içine nasıl bakacam 🤔
Şöyle, dış görüntüsünden bağımsız olarak onunla sohbet edip, iletişimine ve merhametli olup olmadığına öncelik vererek bakabilirsiniz.
Anladım :)
İç güzellik ama dış görünüş olarak hoş gelmesi gerek ki, iç güzellik değerlendirmesi yapabilelim
Once disa bakarsin mecbur sonra ilgini cekerse icini gorursun gecin bu ayaklari
Önce dısından etkilenirsem konusurum sonra içini beğenirsem devam ederim içini beğenmezsem konuşmam.
Aurasına.. iç güzelliği gibi
Dış sonra içi anlaşılır
Erkek dışına kadın parasına bakar
Kalbinin sesine bakarım
Ikisine ayni anda bakabilen bir profesyonelim:f
sevgili olacaksam, ilk önce dışı..
Dış öncelik sonra iç
Önce dış güzellik
Ne iç ne diş umurumda değil
Dış.
Önce dış, içini hemen göremiyorsun :)
Dışş