Ben uzun kullanmayı seviyorum sizin istediğiniz gibi hanım hanımcık tırnaklar hoşuma gitmiyor, ona göre görüş yapın ben sizin zevkinizi sormuyorum bana yakışmış mı diyorum.
Tırnağının dar ve küçük bir yapısı var o yüzden takma tırnaklar baya "takma" durmuş.
Sevmedim ama hevesin varsa kullan ne diyem
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ah sen beni aşağlama kompleksine mi girdin yoksa? Takma olan tırnağı 'doğal' göstermeye çalışmadık zaten, sen sevmedin diye hemenn çıkartıyorum hemen ahahahaha hevesin varsa kullan derken daha yeni keşfetmedim, 2 yıldır kullanıyorum, ilk defa yaptığım bir şey değil yani. Bence sen hevesim varsa diyerek aşağlama kompleksine gireceğin yere ilk bi kullanıcı adını düzeltmek için yeni bir hesap aç, bu duruşla kimse seni ciddiye almaz :)
Protez tırnak uzmanlar tarafından yapılan ve uzun vadeli kalıcı bir işlem, takma tırnak ise alıp oje uyguladıktan sonra yapıştırmak istediğin vakit çıkartmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence iyi olmuş
Tırnağının dar ve küçük bir yapısı var o yüzden takma tırnaklar baya "takma" durmuş.
Sevmedim ama hevesin varsa kullan ne diyem
Ah sen beni aşağlama kompleksine mi girdin yoksa? Takma olan tırnağı 'doğal' göstermeye çalışmadık zaten, sen sevmedin diye hemenn çıkartıyorum hemen ahahahaha hevesin varsa kullan derken daha yeni keşfetmedim, 2 yıldır kullanıyorum, ilk defa yaptığım bir şey değil yani. Bence sen hevesim varsa diyerek aşağlama kompleksine gireceğin yere ilk bi kullanıcı adını düzeltmek için yeni bir hesap aç, bu duruşla kimse seni ciddiye almaz :)
Ah kıyamam yaaa çok mu geldiler üzerine, uzun uzun cevap yazmış bir de 😀😀
Tamam canım tamam
AhhHHahhadmfmmf yorumlar benim gülmemi sağlıyor alınmıyorum cevabım tamamen sana 🤍
bobrek alır.
yanlıslıkla girse.
dusunmek ıstemıyorum.
:D :D
sakası bır yana gule gule kullanın
Taşıma ruhsatını aldın mı bu tırnakların? Bu tırnağı birine saplasan adam ölür mk
Aahahhahahahahha
Sana daha çok yakışrdı daha iyi poz verirdin
Çok fazla uzun protez olduğu da aşırı belli hoşlanmadım.
Takma tırnak 🥴
Farkı ne?
Protez tırnak uzmanlar tarafından yapılan ve uzun vadeli kalıcı bir işlem, takma tırnak ise alıp oje uyguladıktan sonra yapıştırmak istediğin vakit çıkartmak
Teşekkürler
tornoknolorom nosol olmoş 😂😂
Aşırı uzun hoş durmuyor... ama sen beğendiysen bir şey diyemem..
Klavyeye bişeyler yazarken tırnakların tuş aralarına girdiğini hayal ettim.
Pamuk prensese elma veren cadının tirnagignin bakımlı halı begenmedim
WC işi nasıl hallediyonuz gerçekden merak ediyorum
Zevksizsek nerden bilelim yakışıp yakışmadigni
Ahdmfmm yorumum düzgün yorum yapanlara değil geçen günde en kısa halini paylaştım yine aynı yorumlar yapıldı bundan
aşırı çekici sırtımı tırnaklamanı isterdim qwhehqwe
Biraz fazla uzun sanki😂
Tırnak değil bu döner bıçağı
Tobest. Düşman g. tüne kdmd
uzun ojeli tırnak severim de bu bi tık fazla uzun 😂
Oha tırnaklar bak
Bune mk insan tırnağına benzet biraz
Ruhsatı var mı bunların resmen silah bunlar 😂
Yakışmamış.
Çok yakıştı.
Abla sen ne yaptın ya
Cadı gibi 🙄