Güzellik & Bakım Tırnaklarım nasıl olmuş? lizz08 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bayılıyorum çok güzeller yaa💅🏻🤌🏻😍 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Tırnaklarım nasıl olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş beğendim 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rengi modeli süper ama biraz fazla uzun sanırım 1 2 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim ben alışığım 😊 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Güle güle sağlıcakla kullan güzellik 🌺 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla yemin olsun hiç yakıştırmam tırnakları ama sana çok yakışmış renkleri desen falan 1 2 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkürler Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Yazdım Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benimkilerin ise doğal uzamış halleri böyle 😀 1 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bunlarin tasima ruhsati var mı ? Bildigin kesici delici alet. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Nasıl yaptın çok güzel 2 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim ben yapmadım yaptırdım 😄 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor 🌸 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çakma valentino çanta üzerinde pek iyi durmuyor ckcnflşf 0 2 Yorumla lizz08 +1 yıl hahahah çok komik çakma değil o ama bu arada €140,00 verdim 👀 Yorumla lizz08 +1 yıl Ayrıca o bir cüzdan anlamadığın burdan belli 😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hepsi mavi olsaydı mavi renk çok yakışmış 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Ben hep 1 renk yapıyordum bu seferde altın desenli olsun dedim sadece yüzük parmaklarımdaki tırnaklar için Yorumla
SporcuFetişist Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bir tık uzun sanki ama hoş duruyor. 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl güzel 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
cerenmsii Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl canli olmus bayildim tam yazlik 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim aynen öyle düşündüğüm için bu renkleri tercih ettim Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Kesinlikle güzel 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mükemmel 1 2 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ebrarbetul +1 yıl Rica ederim Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzelmiş 1 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
bahar_bastemur1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Güzel olmuş :) 1 2 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla bahar_bastemur1 +1 yıl Rica ederim ❤ Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşsiz tırnağı 0 2 Yorumla lizz08 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 auuuu kaç para kazanıyo bu “işsiz” bi bilsen Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İşsiz kelimesini siz sanırım hiç çalışmayıp yatan insanlar için kullanılıyor sanıyorsunuz 😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Normal güzel olmuş 0 1 Yorumla lizz08 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı. Değişik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güzel olmuş beğendim
Rengi modeli süper ama biraz fazla uzun sanırım
Teşekkür ederim ben alışığım 😊
Güle güle sağlıcakla kullan güzellik 🌺
Valla yemin olsun hiç yakıştırmam tırnakları ama sana çok yakışmış renkleri desen falan
Teşekkürler
Yazdım
benimkilerin ise doğal uzamış halleri böyle 😀
Bunlarin tasima ruhsati var mı ? Bildigin kesici delici alet.
Nasıl yaptın çok güzel
Teşekkür ederim ben yapmadım yaptırdım 😄
Çok güzel görünüyor 🌸
Teşekkür ederim
Çakma valentino çanta üzerinde pek iyi durmuyor ckcnflşf
hahahah çok komik çakma değil o ama bu arada €140,00 verdim 👀
Ayrıca o bir cüzdan anlamadığın burdan belli 😉
hepsi mavi olsaydı mavi renk çok yakışmış
Ben hep 1 renk yapıyordum bu seferde altın desenli olsun dedim sadece yüzük parmaklarımdaki tırnaklar için
Oaa harbi harika duruyor
Teşekkür ederim
renk desen güzel aşırı uzun
Bir tık uzun sanki ama hoş duruyor.
Teşekkür ederim
güzel
Teşekkürler
güzel olmuş
Teşekkürler
canli olmus bayildim tam yazlik
Teşekkür ederim aynen öyle düşündüğüm için bu renkleri tercih ettim
Kesinlikle güzel
Teşekkürler
Mükemmel
Teşekkür ederim
Rica ederim
Güzelmiş
Teşekkürler
Çok hoş olmuş
Çok güzel olmuş 🌹🤗
Güzel olmuş :)
Teşekkür ederim
Rica ederim ❤
İşsiz tırnağı
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 auuuu kaç para kazanıyo bu “işsiz” bi bilsen
İşsiz kelimesini siz sanırım hiç çalışmayıp yatan insanlar için kullanılıyor sanıyorsunuz 😂
Normal güzel olmuş
Teşekkür ederim
Değişik