Güzellik & Bakım Tırnaklarım nasıl olmuş? Alfia Takip Et Master Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 821 Yapay Zekaya Sor Çizim bana ait kdjdjdÖlü gelin 🤭 Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin ❤️ Tırnaklarım nasıl olmuş? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Yine her zaman olduğu gibi Mükemmel olmuş kötü olma şansı var mı ssjsj ✨ 1 4 Yorumla Alfia +1 yıl Çünkü ben yaptım dhhdhd u Barış_LonelyForever +1 yıl Tabi ki de birde senin tırnakların ondan sdfsdf Alfia +1 yıl Ahaha teşekkürler 😅🙏 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim 😅✨
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. Gayet güzel. Tam güzellik merkezi açıp kara para aklayıp köşeyi dönmelik bir yetenek. Sen bunu bir değerlendir :D 2 4 Yorumla Alfia +1 yıl Sonumun Diloş gibi olsun istemem ahaha 😂 Yorumla Alfia +1 yıl Sonum* ay bugün yazamıyorum jjdjd Yorumla FigmudSreud +1 yıl Yazıp çok zorlama zaten tırnaklar aşınmasın. d Yorumla Alfia +1 yıl Ahaha tamam 😂 Yorumla
Elizz_sa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Hayatı bu kadar sevmen imrendirici 🥰çok başarılı 💯 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Niye ki? Hayat çok güzel 😌Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Neden birini işaret parmağına diğerini yüzük parmağına yaptın ki 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Canım öyle istedi 😅 Yorumla
banadadededediler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Renk be tasarım çok şık üstelik ellerinizde güzel yalnız baya çok uzun 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
EringecHayri Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl bütün birikimi bunlara yatıyor sanırım 😂😂 güzel değil ama siyahın tonu cok hos olmus 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Boyutu tırnak yatağına büyük gelmiş törpü ile küçültebilirdin, ama deseni ve renkleri güzelmiş güle güle kullan 💞 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl yakısmasına yakısmısta ben uzun tırnaklı kadınlardan korkuyorum bıraz sebepsız... cekınme sebebı.. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Muhteşem görünüyorlar..🍀🗝️🖤 2 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biraz daha çalışılmalı kaba gozukuyo ama eline sağlık yine 0 0 Yorumla
Miyavizm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnsanlar farklı görünmek ve dikkat çekmek için kendini ne durumlara sokuyor. 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gerçekse çok güzel olmuş, eğer gerçek değilse de çizim güzel olmuş. 0 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Senin her şeyin güzel arkadaşım. Rabbim özenmiş de yaratmış.😏😆😂👍👏 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. güzel duruyor fakat sonrasında nasıl yapıyorsunuz hemen düzeliyor mu bu tırnaklar 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu eller nasıl bulaşık yıkayacak, kiyilmaz ki 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Makina var aşkom ve bir adet pisliklerini sıyırıp atacak anne jxjsj Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Guzel olmuş 🌸 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bayılfım çok güzel 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cok güzel ama ben sevmiyom 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuş bebis 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim hayatım 😌 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş aşko 😂👍 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl 🙏 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı. bobreklerı alırsın onlarla 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Protez denemem kdjkd Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl güzelmıs bende de bır ton nail foil var :D Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Resim süpürgeli cadı mı? 😄 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Hayır, biri ölü gelin diğeri de diri damat djjddj Yorumla BlueKelebek +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Abooo korktum valla cinayet silahı gibi 😂 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ay ben bayılarak korktum😨 1 0 Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Güzel olmuş 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Ra_On Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Harikaa 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Ra_On +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet güzel 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
PashaFortyEight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnanılmaz olmuş 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl 🙏 Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzel olmuş 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Çok güzel bayildim 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Sananekii3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl Çooookkkkkk güzeeellll keşke bende yapabilsemm 2 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Mükemmel 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Captain__Black Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Güzel mükemmel sırt kaşır bu tırnaklar. 1 3 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Kaşısana benimkini Yorumla Captain__Black +1 yıl @hayalleriçindee Ne münasebet? Hadsizliğin lüzumu yok! Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Şakasına dedim kusura bakmayın 🙏 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. ruhsatı var mı bunların 0 0 Yorumla
hayalleriçindee Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Güzelde popişi nasıl silcen onlarla 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hem güzel hem ilginç hem komik 😃😃 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 396 cevap paylaştı. Valla saglam emek var tebrikler 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayy çok tatlış 😍💅🏻 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Börek ameliyetımı yapacaksın 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 972 cevap paylaştı. Uzun tırnak sevmiyorum 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı. Yani alakasız begenmedim 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Bana göre itici 1 0 Yorumla
HisBoşlukları Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Vaay güzel olmuş lan 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla HisBoşlukları +1 yıl Rica ederim Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. saf siyah olaydı keşke 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Yine her zaman olduğu gibi Mükemmel olmuş kötü olma şansı var mı ssjsj ✨
Çünkü ben yaptım dhhdhd
Tabi ki de birde senin tırnakların ondan sdfsdf
Ahaha teşekkürler 😅🙏
Rica ederim 😅✨
Gayet güzel. Tam güzellik merkezi açıp kara para aklayıp köşeyi dönmelik bir yetenek. Sen bunu bir değerlendir :D
Sonumun Diloş gibi olsun istemem ahaha 😂
Sonum* ay bugün yazamıyorum jjdjd
Yazıp çok zorlama zaten tırnaklar aşınmasın. d
Ahaha tamam 😂
Hayatı bu kadar sevmen imrendirici 🥰
çok başarılı 💯
Niye ki? Hayat çok güzel 😌
Teşekkür ederim 🙏
Neden birini işaret parmağına diğerini yüzük parmağına yaptın ki
Canım öyle istedi 😅
Renk be tasarım çok şık üstelik ellerinizde güzel yalnız baya çok uzun
Teşekkür ederim 🙏
bütün birikimi bunlara yatıyor sanırım 😂😂 güzel değil ama siyahın tonu cok hos olmus
Boyutu tırnak yatağına büyük gelmiş törpü ile küçültebilirdin, ama deseni ve renkleri güzelmiş güle güle kullan 💞
yakısmasına yakısmısta ben uzun tırnaklı kadınlardan korkuyorum bıraz sebepsız... cekınme sebebı..
Sıra dışı yani güzel bende kullanirim.
Muhteşem görünüyorlar..🍀🗝️🖤
Teşekkür ederim 🙏
Biraz daha çalışılmalı kaba gozukuyo ama eline sağlık yine
İnsanlar farklı görünmek ve dikkat çekmek için kendini ne durumlara sokuyor.
Gerçekse çok güzel olmuş, eğer gerçek değilse de çizim güzel olmuş.
Senin her şeyin güzel arkadaşım. Rabbim özenmiş de yaratmış.😏😆😂👍👏
güzel duruyor fakat sonrasında nasıl yapıyorsunuz hemen düzeliyor mu bu tırnaklar
Bu eller nasıl bulaşık yıkayacak, kiyilmaz ki
Makina var aşkom ve bir adet pisliklerini sıyırıp atacak anne jxjsj
Guzel olmuş 🌸
Bayılfım çok güzel
Teşekkür ederim 🙏
Cok güzel ama ben sevmiyom
Teşekkür ederim 🙏
Çok güzel olmuş bebis
Teşekkür ederim hayatım 😌
Güzel olmuş aşko 😂👍
🙏
bobreklerı alırsın onlarla
Protez denemem kdjkd
güzelmıs bende de bır ton nail foil var :D
Teşekkür ederim 🙏
Resim süpürgeli cadı mı? 😄
Hayır, biri ölü gelin diğeri de diri damat djjddj
😄😄😄
Abooo korktum valla cinayet silahı gibi 😂
Ay ben bayılarak korktum😨
Güzel olmuş
🙏
Güzel olmuş
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Harikaa
Teşekkür ederim 🙏
🌸🌸
Gayet güzel
Teşekkür ederim 🙏
İnanılmaz olmuş
🙏
Güzel olmuş
Teşekkür ederim 🙏
Çok güzel bayildim
Teşekkür ederim 🙏
Çooookkkkkk güzeeellll keşke bende yapabilsemm
Mükemmel
Teşekkür ederim 🙏
Korku filmi gibi :D
Güzel mükemmel sırt kaşır bu tırnaklar.
Kaşısana benimkini
@hayalleriçindee Ne münasebet? Hadsizliğin lüzumu yok!
Şakasına dedim kusura bakmayın 🙏
Güzel ama farklı
Güzel ama çok uzun gibi
çocukca olmuş
ruhsatı var mı bunların
Güzelde popişi nasıl silcen onlarla
Hem güzel hem ilginç hem komik 😃😃
Valla saglam emek var tebrikler
Ben hastayım şu tırnaklara ya
Ayy çok tatlış 😍💅🏻
itici, müthiş itici hem de.
Börek ameliyetımı yapacaksın
Uzun tırnak sevmiyorum
Yani alakasız begenmedim
Olmamış
Bana göre itici
asiri guzel
🙏
Vaay güzel olmuş lan
Teşekkür ederim 😅
Rica ederim
saf siyah olaydı keşke
Güzel
Kontdrakula gibi
Çok güjel
Abla gayet güzel olmuş çok güzel çizmişsin.
Güzel görünüyor.
Çılgınca.
cadı gibisin