Kirpik daha saglikli ve gur uzamasi icin hint yagimi badem yagimi işe yarar bu iki yagdan birini kullanan varsa yardimci olabilir mi?
1 ay
Kirpikler nasıl sağlıklı ve gür uzar?

Kirpik daha saglikli ve gur uzamasi icin hint yagimi badem yagimi işe yarar bu iki yagdan birini kullanan varsa yardimci olabilir mi?
Kanka benim kullandığım ürünler, çörek otu yağı, zeytinyağı ve vazelindi çok güzel oluyor. Maalesef küçüklükten bir halt yediğim için bunları yapmak zorunda kalmıştım. Çok güzel oluyor dene bence
Karistiriyormusun yoksa bir tanesini kullansam yetermi
Tek kullan yeter. Benim kirpiklerim eskisi gibi oldu çok gürleşti uzadı süper
Soyle benim kirpiklerim cok kisada degil cok uzunda degil ama uzun kirpik hastasiyim millette goruyorum o kadar cok begeniyorum ki benimkileride uzatmak istiyorum ama iste guvenilir bisey olsun istiyorum cunku bazilari diyor iste şunu yapma döker bunu surme döker diye simdi olan kirpiklerimdende olmak istemiyorum
Eğer istersen bir doktora başvur ben küçükken kesmiştim kirpiğimi o günden beri uzamadı ve bunu deneim sıklaştı çoğaldı ve uzadı eğer şüphe ediyorsan araştır öyle yap :)
En cok hangisinin faydasini gordunuz peki üvunden birini kullansam fayda edermi yani
Çörek otu yağı
Tamamdir tesekkur ederim bide sabah aksammi sürüyüm yoksa sadece yatmadan öncemi sursem
Ben aklıma geldikçe sürüyordum jsjsjs ama gece sürülmesini sabahta ılık suyla durulanmasını öneriyorlar
Rica ederim umarım benim fayda gördüğüm gibi sende görürsün :)
Ay insallah yaa valla delisi gibi bisey oldum uzun kirpiklerin 😂
:)
🥰🥰
Görüş
1Görüş
git ipek kirpik yaptır 2D. yağla falan uğraşma
Yok yaa o cok dokuyormus kiprikleri
hayır dökmüyor
Badem yağı sur
yavaş yavaş
En İyi Görüş