Güzellik & Bakım Tırnaklarımı yemekten nasıl vazgeçerim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Siz de tırnaklarınızı atar mısınız, örnek olması açısından 🥲🥰 Tırnaklarımı yemekten nasıl vazgeçerim? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gamzee_4 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu tırnak yemek değil abi sksjsj şaka Bi yana sa başka şeylere de yol açar bu biran önce dur demelisin buna 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Bir oyalantı bulacan. Sanırım dirnaklarini ya stres ten ya da canın sıkıldığı için yen. 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. "Sevdiklerim ölsün ki tırnaklarımı yemeyecem" diye yemin et 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl iğrenc videosu var tırnak yiyenlerire https://www.youtube.com/embed/u7bgZjzM42U 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Iyyy bu neeee hayatta yemem artik Yorumla kanka35 +1 yıl inşallah yeemsin Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Ayy bu ne Yorumla kanka35 +1 yıl @eniştegtnteşte tırnak yiyenin sonu Yorumla
Sude154 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben hep canım sıkılınca üzülünce sinirlenince yiyom 1 0 Yorumla
53ceren53 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sahte tırnak al tırnaklarına tak alışkanlık geçer belki 0 0 Yorumla
1sorbakalım Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Mikroskop videoları izle miden bulanır 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Allah seni ne yapmasın bu ne 0 0 Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O tırnağın halı ne kız derinden yemişsin 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl keşke sadece tırnaklarını yeseydin fkfkfk 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Acı oje var ondan sür 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alışkanlık vazgeçmek biraz zor 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Acı oje surebilirsin 1 0 Yorumla
_r00t Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl acı bir şey sürüyorlar neydi adı unuttum 0 1 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Acı oje Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben atarsam yemekten pisman olursun bence fnsnfnnd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu tırnak yemek değil abi sksjsj şaka Bi yana sa başka şeylere de yol açar bu biran önce dur demelisin buna
Bir oyalantı bulacan. Sanırım dirnaklarini ya stres ten ya da canın sıkıldığı için yen.
"Sevdiklerim ölsün ki tırnaklarımı yemeyecem" diye yemin et
iğrenc videosu var tırnak yiyenlerire
https://www.youtube.com/embed/u7bgZjzM42UIyyy bu neeee hayatta yemem artik
inşallah yeemsin
Ayy bu ne
@eniştegtnteşte tırnak yiyenin sonu
Ben hep canım sıkılınca üzülünce sinirlenince yiyom
Sahte tırnak al tırnaklarına tak alışkanlık geçer belki
Mikroskop videoları izle miden bulanır
Allah seni ne yapmasın bu ne
Tırnaklarını atmak zorundamıydın kii
O tırnağın halı ne kız derinden yemişsin